Şimdi Ara

Samsung LE40B652T LCD Tv YARDIM (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    evimde Samsung LE40B652T LCD Tv mevcut..

    TV dönem dönem aşağıdaki resimde görüldüğü gibi (sol alt köşe) usb aşırı güç yükleme hatası verip tv nin sesi kısılıyor.. o uyarı ekrandayken tvden hiç ses gelmiyor sadece pıt pıt gibi garip sesler geliyor..

    Teledünya kullanıyorum, teledünya reciver'i sırf bu hata yüzünden kısa devre yapıyor diye düşünüp değiştirdim.. sıfır reciver aldım.. hala aynı hata çıkıyor..
    TV yi servise gönderdim.. (Samsung paralel ithalat olduğu için lcd'im TV yi orjinal samsung servisi değilde, ithal eden firmanın servisine gönderdim) Yaklaşık 40 gün kadar serviste kaldı televizyon.. dediklerine göre sürekli denemişler hatta farklı cihazlar bağlayıp test etmişler, benim bahsettiğim hatayı görememişler.. cihaz sorunsuz çalışıyor, boş yere anakartı değiştirmeyelim dediler.. servisten geldi 1 ay sonra yine başladı bu hata.. servis dediğimde eminönünde bir iş hanının 2. katında bir yer..

    TV ye usb fln takılı değil hiç.. sadece HDMI girişinden teledünya bağlı.. resim aşağıda, fikir verebilecek olursa sevinirim.. Teşekkürler..

    Birde yetkili samsung servisine vermeye kalksam LCDyi paralel ithalat olduğu için servis desteği verirlermi? verirlerse ücreti ne olur?

     Samsung LE40B652T LCD Tv YARDIM (SS'li)







  • bu hatayı bilenler yardım lütfen..
  • Samsung tv usb aşırı güç yüklemesi hatası bendede çıktı. Usb girişindeki tellerin birbirine değidğini farkettim. Tv yi fişten çekip telleri saatçi tornavidasıyla ayırdım. Sol alt köşedeki uyarı gitti. Sorun usb girişindeymiş. Usb kullanılmaz halde ama yazı gitti nihayet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.