Şimdi Ara

samsung le40s71b lcd'mi yoksa lg 42pc1r plazmamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar artık son karar aşamasındayım forumdaki biçok arkadaştan edindiğim bilgiler ışığında bu iki tv'den birini almayı düşünüyorum.. hala plazmamı lcdmi sorusuna net karar verebilmiş değilim.. ben digitürkle kullanmayı düşünüyorum buradaki yorumlar doğru karar vermemde çok etkili olacak.. yorumlarınızı bekliyorum.. teşekkürler..



  • PVH17 Arkadaşım;

    Aşağıda "bu sitedekiler gerçekmi" başlığında plazma televizyonlarla ilgili yazmış olduğunuz bir mesaj var. Madem karar veremediniz neden yaptığınız yorumlarla başka insanlarında karar vermesini zorlaştırıyorsunuz bir mana veremedim.

    Eğer televizyonu kullanma amacınızı belirtirseniz bilgili arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır.

    Saygılar

    PVH17
    Onbaşı
    Mesaj: 30

    24 Ocak 2007; 16:02:24

    tamamen palavra lcd bence plazmadan eksiği yok fazlası var... tamamen ticari amaçlı katılıyorum... sony neden plazma üretmiyor,samsunh plazma üretimini durduruyor ve son olarakta philips aynı şeyi düşünüyor... lütfen aldanmayalım arkadaşlar...
  • arkadaşım kusura bakma bu kadar seni kızdıracak bi yazı olduğunu düşünmüyorum.. ayrıca ben lcd tvleri daha üstün görüyorum evet ama o sitedeki yazılara anlam veremediğimden bu yazıyı yazdım.. sonuçta kimseyi etkileme niyetim yok bunu bil.. lg plazmanında çok iyi olduğunu okuduğumdan son bi araştırma yapmak istedim ama bende senin bu yazına mana veremedim... bu arada ne yazıp yazmayacağımı senden öğrenecek değilim...
  • Arkadaslar le40s71b için en iyi fiyatı nerden buldunuz?
  • şu andaki en iyi fiyat estore.com.tr de dostum teknosa carrefour bimeks gibi yerlerde 3599 12 taksit estorede ise yanılmıyosam 3266 12 taksit..
  • Kimseye ne yazdığını öğretmeye niyetim yok zaten. Başlıkları arka arkaya okuyunca dikkatimi çekti. Maksat kızmak falan da değil.

    Sorunuza gelince. Çeşitli başlıklarda bu konu hakkında pek çok yorum yapıldı. Bence geriye doğru giderek aradığınız tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Ancak temel olarak durum şu.

    Eğer ağırlık olarak digiturk, uydu ve dvd/divx'de ise hele maç izlemeyi de seviyorsanız kesinlikle bir plazma almalısınız. Yok ben bunu sık sık bilgisayara bağlıycam diyorsanız LCD tercih etmelisiniz. Yok illede full HD PS3 vs için isterim olacak istiyorsanız yine LCD tercih etmeniz gerekecek. Plazmada lg 42pc1RR modelini de inceleyin ilginizi çekebilir.

    Selamlar
  • Estoredeki fiyat gerçekten taksitli olarak iyi imiş.

    Lost doğru söylüyor kullanım alanınız nedir ona göre tercih yamanız lazım. Bilgisayar olsun,Ps3 olsun, ilerde blue ray, hddvd kullanımı için Lcd daha avantajlı ancak digitürk ve uydu yayını için plazma daha iyi görüntü verecektir. lcd de tepki süresi plazma da logo izi sorunu var(hoş yeni nesilde bir nebze azaltılmış bu sorunlar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.