Şimdi Ara

Samsung led parlaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi geceler suan garip bir sorunum var çözemedım samsung 21.5 wide screen syncmaster sa300 modeli var elimde ekran kartı ise zodax htx 650 2gb 128bit ekran kartım var
    sorunum su ekran siyah olunca parlaklık azalıyor siyah arkaplanlı sıtelerde oyunlardada dahil neden kaynaklanıyor çözemedım asklında magictuneden mı kaynaklanıyor acaba bi birbilgniz varmı acaba



  • Dinamik mod gibi bir ayar olması lazım, onu kapat (monitör üzerinde) Gerçekten salak çalışan bir sistem. Siyah ekranda neyi azaltıyorsun, zaten karanlık.
  • suan sinemada moduna aldım sorun yok kişisel kalınca oyle oluıyor o ayarıda daha bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cybernoid

    Dinamik mod gibi bir ayar olması lazım, onu kapat (monitör üzerinde) Gerçekten salak çalışan bir sistem. Siyah ekranda neyi azaltıyorsun, zaten karanlık.

    Kardeş, S23B550V monitör var. MagicTune programında, Renk sekmesinde Kalibrasyon diye ayar var. Bunda işlem nasıl yapılıyor biliyor musun? Misal İlk adımda ortada bir kare var çizgili. Etrafı boş bir kare. Sonra yine çizgiler var. Aşağıdan o çubuğu sürükledikçe parlaklık değişiyor fakat nerede bırakmak lazım? Diğer adımlar filan da var. Daha önce hiç uğraşmadan, programdaki mevcut ayarları kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.