Şimdi Ara

Samsung Maldives Inverter -en çok satan klima- kullanan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar videoyu youtube a yükleyemedim hastane işleriden dolayı çözüm bulamadım geçen akşam mesajı yazdım şu linki ekledim

    http://dosya.co/16wmzn9nqfet/klimalar_arasındaki_fark_MVI_6215.AVI.html

    o akşam dh durmuştu bir kaç göndersemde anlık hat oluştu hatası veriyordu forum. ne bir pm atabildim nede mesajı gönderebildim. baya gecikti bu yüzden.

    videoyu üstteki linkten izleyebilirsiniz.

    zibro klima 10m2 çalışıyor daikin 16m2 video çok uzun içinde açıklamalar var o yüzden hiç kısaltmadım. malum amatör çekim yapıyoruz fotoğraf makinesi ile. o yüzde devamlı cihazların ölçümünü kontrol altında tutmam mümkün değildi acilen çektim zaten videoyu. zaman zaman tüketimleri alıp makineyi masa üstüne bıraktım mutfakta dağınık olduğundan genel olarak tripod benzeri bir şeyin üstün ekoyma imkanım olmadı makineyi. bu yüzden fayans görüntüsü çoğunlukta. değerlendirmeler size ait artık.

    şuan çok fazla vaktim yok. mutu arkadaşım elden geldiğince değineceğim ama eksik kalabilir o açıdan baştan belirtmekta fayda var ben çünkü çok uzun yazan birisiyim..

    bu açıdan, sizin kullanımınzıla ilgili yorum yapma durumum eksik kalabilir. 10 saat antalya 10 yılda bir değişim vs. mutlak herkezin kendi bütçesine ait durumlar. ben burada aradaki farkları gösterdim. o açıdan kalitye ile alt kalite arasında ne olursa olsun belrigin bir fark mevcut.

    mbirol ustada biliyor zibro klima daha önce 16m2 alandaydı şuansa 10m2 mutfakta kurulu. öyleyken bile tüketim ortada.

    üstelik daikin klimada daikinin giriş seviyesi bir ürünü. G serisi bir makine olmuş olsa daha tasarruflu çalışmasıda görüntülenebilirdi.

    bu kliam işlerinde çok farklı hesaplar olabiliyor o açıdan görüne hesaplara çokta itibar etmemek lazım. yani sizin iki klima arasındaki fark 150 wattı geçmez deme durumunuz tam etken olmadığı gibi klimaların reklamlardaki gibi devamlı 100 wattlarda çalışma durumuda net olamaz.

    daikin gibi me gibi 5500-4000 minimum btu çalışma değerlerde olan klimalarla min 1000 btu kısyorum diyen klimanın randımanlı olmadığı durumlarda var.

    mesal araştırlırsa mbirol ustanın çok güzel bir yazısı var kalit ebir klimayı söz gelimi 12lik biliyoruz kompresör arızasında 12lik kompreösr alıyoruz takıyoruz klima randıman vermiyor ben nerde hata yaptım diyoruz. sonra gözümüze ilişiyorki o kalite marka 12000 dediği klimaya bile aslında 14000 lik kompresör takmış.

    yani bu durumlar çok bilinen gerçekler ve yoruma açık gibi gözüksede kalit amalalrın sanırım sırları olmalı.




  • 18000 lik inverter samsung maldivler kullanıyorum, yaklaşık 4 ay oldu...

    elektirik faturama tahminimce 50 , 70 tl artısı olmuş olabilir diye düşünüyorum....kışın ısınma amaçlı aldık, ve çok uzun süre açık bırakıyoruz bazen 24 saat günlerce çalıştığı da oluyor...%90 en düşük sessiz modda çalıştırıyoruz ve bu bile ısınmaya yetiyor...sıcaklığı 22 bazen de 24 ayarlıyoruz..daha sıcağı zaten rahatsız ediyor sıcak oluyor...iyonizer mod hep açık.
    filitreyi 15 / 20 günde bir temizliyorum full hd filtresi var ve bayağı toz tutuyor görüyorum yıkarken....

    salon 32 metrekare civarı var....

    ev 18 derece iken bi açıyorum klimayı, 10 15 dakikada istenilen sıcaklığa ulaştırıyor odayı...ev giriş kat ve eski bina ama yalıtım var.8 metre 5o cm. eski demir doğrama tek kat camlı pencereleri var salonun....


    şu an memnunum.. tavsiye de ederim çünkü aynı fiyata diğer en iyi bilinen markaların daha alt serilerini alıyorsunuz...




  • bende aldım klimadan 2 12 lik 1 18 lik aldım metroda kampanya vardı 3 toplam 4 bine geldi bakalım durumlar nedir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.