Şimdi Ara

Samsung, McAfee iş birliğini uzattı: Daha fazla cihaza geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, McAfee iş birliğini uzattı: Daha fazla cihaza geliyor
    Güvenlik yazılımları söz konusu olduğunda pazarın en ikonik isimlerinden McAfee, Samsung ile olan iş birliğini sürdürecek gibi gözüküyor. Bugün her iki şirket, 2010 yılında bu yana devam eden ortaklığın 10 yılı aşacak şekilde uzatıldığını duyurdu. Anlaşma kapsamında McAfee çözümleri, Samsung cihazları daha korunaklı hale getirecek.



    Samsung, McAfee ile ortaklığını uzatıyor



    Ortaklık kapsamında McAfee ve Samsung, Galaxy S23 ve Galaxy Book 3 serisi dahil olmak üzere yeni akıllı telefonlar için güvenlik çözümleri sunmayı planlıyor. Bildiğiniz üzere neredeyse on yıldır devam eden iş birliği, Samsung marka cihazlarda McAfee antivirüs korumasına erişim fırsatı tanıyordu. Yeni duyuru ise daha geniş kapsamlı bir desteğe işaret ediyor diyebiliriz.



    Konu hakkında yapılan açıklamada McAfee tüketici şirketi grup başkan yardımcısı John Giamatteo, "Evde internete bağlı cihazlardan herhangi biri saldırıya uğradığında, tüm ev ağınızı tehlikeye atıyor. Bu seviyede bir güvenlik sağlamak zor görünse de, McAfee bunun kolayca gerçekleştirilmesini sağlıyor. Akıllı TV'ler, PC'ler ve akıllı telefonlar gibi cihazlara dünya standartlarında bir güvenlik sağlamak için Samsung gibi bir iş ortağıyla çalışmanın önemini biliyoruz. Bu iş birliği sayesinde, cihazlar kutudan çıktığında güvenli olacak." dedi.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5'in ekran boyutları sızdırıldı



    Günümüzde akıllı telefonlar, hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Bu bağlamda güvenlik önlemleri, artan çevrimiçi tehditlere karşı büyük bir önem taşıyor. Ancak bu konu ne yazık ki yeni bir telefon satın alırken göz önünde tutulmuyor. Dolayısıyla yeni ortaklığın en azından Samsung için azımsanmaması gereken bir özellik olduğunu söyleyebiliriz. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/04/12/samsung-mcafee-partnership-security/







  • Bu McAfee’ye dair hiç iyi anılarım yok. Windows 98’de bizzat kendisi virüs olarak çalışıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'niz sürünsün istiyorsanız McAfee en iyilerden biri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom aracılığıyla 9 ay deneyimleme fırsatı bulmuştum.

    Bitdefender ve Kaspersky'ın yanında gerçekten halt etmiş bir Antivirus yazılımı. Hani Norton bile daha iyi desem yalan olmayacak.

    False-positive sorunları mı dersiniz, güncelleme esnasında 7. nesil i5 7300HQ bilgisayarı kasım kasım kastırması mı dersiniz. Hayatımda bu kadar sorunlu bir ücretli yazılımla daha karşılaşmadım.

    Ayrıca unutmadan site-advisorun arka planda kullanıcı verilerini işlediğini de az çok biliyoruz.

    Avast-Jumpshot ve Avast'ın zedelenmiş itibarı sonrası mecbur Norton ile birleşmesi ile Avrupa'da güvenilir 3 büyük marka kaldı.

    Kaspersky, Bitdefender ve F-Secure. Avira'yı saymıyorum çünkü Norton tarafından satın alındı.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    O zaman demek oluyor ki aradan geçen yıllar McAfee’ye yaramış. Hiç çizgisini bozmadan virüs olarak çalışmaya devam etmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.