Şimdi Ara

Samsung Mobilers Projesi’nde Son 1 Hafta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Mobilers Projesi''nde Son 1 Hafta!

     

     

    Gençler tarafından yoğun ilgi gören Samsung Mobilers Projesi, üniversite öğrencilerine kariyerleri yolunda büyük bir fırsat sunuyor.

     

     

    Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics''in, gençlerin pazarlama ve stratejik planlama yeteneklerini arttırmak ve onlara iş dünyası öncesinde gerçek bir deneyim yaşatmak amacıyla düzenlediği Samsung Mobilers Projesi, üniversite öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor.

     

    Samsung Mobilers projesi kapsamında Bilgi Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi''nden yapılacak başvurular değerlendirmeye alınacak. Başvurular arasından seçilen ve sosyal medyayı aktif olarak kullanması gereken 15 kişinin oluşturacağı Samsung Mobilers takımları, proje kapsamında Samsung''un belirleyeceği konularda bulacakları etkinlikler ve pazarlama projeleri gerçekleştirerek, yaratıcılıklarını ve pazarlama yeteneklerini gösterme ve uygulayarak tecrübe etme şansını elde edecekler.

     

    Samsung Mobilers projesi süresince pazarlama, teknoloji ve iletişim konularında çeşitli eğitimlerin de verileceği Mobiler''lar arasından, belirlenen konu üzerine en etkin projeyi hayata geçiren ve en çok kişiye ulaşmayı başaran takım ise projenin kazanan takımı olacak. Aylık periyodlarla bireysel performansın ve takım çalışmasının da değerlendirmeye alınarak ödüllendirileceği projeye başvurular 23 Nisan tarihinde başlayacak ve 11 Mayıs tarihine kadar kabul edilecek.  

     

    Başvurular, www.samsungmobilers.com adresinden yapılabilir.

     

    Proje koşulları, ödüller, başvuru formu ve proje kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında daha detaylı bilgi için www.samsungmobilers.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

     

     

    Proje zamanlaması

     

    • Son başvuru tarihi:                                      11 Mayıs
    • İlk 30 Mobilers adayının belirlenmesi:      14 Mayıs
    • 30 Mobilers ile yüz yüze görüşme:           17 – 18 Mayıs
    • 15 Mobiler''ın duyurulması:                                    20 Mayıs       
    • Proje başlangıç ve ilk eğitim tarihleri:       24 – 25 Mayıs
    • Proje bitiş tarihi:                                            31 Ağustos

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.