Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
74
Favori
250.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Pro için bende kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum. Kutudan çıkan zaten hdmi 2.0. Uydu yayını için bi tane daha aldım hdmi 2.0 nolur nolmaz hesabı. Hdmi kablolarım eskiydi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerca P kullanıcısına yanıt
    Bu televizon 2017 model olarak satılıp aslında eski seri oled panel kullananıyor, şikayetvar a bakarsan OLED'de yanma sorunu yaşayanların hepsi bu ve bunla aynı paneli kullanan 1080p oledlerde yaşanmış, 2017 model diğer OLED'lerde(b7 ve üstü) normal kullanımda daha yanma yaşayan yok. Ayrıca 2017 model tüm LG tv ler webos 3.5 ken bu model webos 2.0'dır burdanda aslında eski model olup rename yapılıp 2017 diye model diye satıldığını anlayabilrisin.

    Ayrıca diğer bir sıkıntısı 55inchde 1080p de pikseller sayılıyor.

    Kesinlikle bu modelden uzak dur, illa OLED istiyorum dersen alman gereken model 55B7 tüm led tvlerden daha üstün, neden bunu aldım niye şunu almadım filan demezsin.
  • dostum üstüne alınma
    karlanmayan üstüne leke atılmayan tv ye rastlamadım bütcem civarında
    birisi samsung diyor öteki samsung kötü diyor lg al diyor diğeri lg kötü samsung al diyor
    inan Allah var şaşırdım cebimde 5000 küsür param var tv alamıyorum
    illa oled alıcam diye bir sey yok 5000 civarı bir tv almam lazım max 5500 olsun
    ama alamıyorum
  • powerca P kullanıcısına yanıt
    55MU8000, MU9000'de kronik sorunu olmayan ürünler yani alınacak modeller var.

    Işık sızması, clouding, banding her markanın her modelinde çıkabilir çünkü bu modelin değil LED panelden kaynaklanan kusurlar. Burada bir kişi ışık sızması yaşadı diye MU8000 veya MU9000'den soğuduysan LED TV satan her markanın her ürününde çıkabilir.

    Ben clouding, ışık sızması istemiyorum dersen LED tv değil OLED tv alacaksın o da 55B7 7500 TL, ayrıca onda da banding çıkabilir.

    Yani kronik sorunlu modeller var birde genel LED teknolojisinden kaynaklanan sorunlar var, bu ikisini iyi ayırt etmen gerekiyor.

    LED panellerde ışık sızması ve clouding çıkma ihtimalini azaltmak için EDGE led değilde, FALD panel tercih edebilirsin o da 55XE9005, bu modelide 350 TL bütçe alarak alabilirsin yani alabileceğin 3 tane model oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Şubat 2018; 18:48:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Digi_think


    quote:

    Orijinalden alıntı: powerca

    sevgili arkadaşlar 55 inç bir tv almak istiyorum.
    dün gece lg55sj800v araştırdım bütün forumu okudum lakin çok kötülüyen var vazgeçtim.
    sonra samsung mu9000 bakmaya başladım. lakin burdan okuduğum kadarı ile samsungdanda sorunlar yazılıyor. dün kaç saat forum okudum bilmiyorum ama sabaha kadar rüyamda tv karşılaştırdım :)
    Allah aşkına biri yardımcı olsun forum ayrılmış 2 ye samsungcular lg ciler diye
    ben 1 senedir okumaktan tv alamıyorum hanım hergün başımın etini yiyor kararsızım.
    napcaz ne alıcaz 5500 tl max bütce diyelim

    merhaba mu9000 sahibi olarak tek bir can sıkıcı tarafı olduğunu söyleyebilirim. Panele açılı baktığınızda renkler değişiyor canlılık kayboluyor. Onun dışında tatmin edici ber tv özellikle smart tv kısmı başarılı.

    Kardeşim ne kadarlık bir açıdan sonra bozuluyor.

    Benim tv'yi izlediğim kanape (benim köşem.😁) yaklaşık 20-25 derece kadar yan tarafa düşüyor.



    Vatan'dan dün gece 4.999₺ a sipariş verdim. Daha kargolanmadı tabi aradım önümüzdeki hafta içi göndereceklermiş. Son 8 adet yazıyordu...



    Sinema salonunu düşünün arka sıra en kenar gibi diyebilirim izleyeceğim açı. İçime bir kurt düştü şimdi. İlla tam karşıdan izleyeceksek ev halkı nereye oturacak?😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killknight

    Gittigidiyor sitesini kontrol ettim değişim değil iade işlemi sadece gözüküyor. Ama benim fikrimi soracak olursanız iade değişim değil ayağının gelmesini bekleyin çünkü çok uygun fiyata almışsınız cihazı tekrar aynı fiyata alamayabilirsiniz. Samsung servisi durumu çözecektir. Elinizde servis raporu var. Çağrı merkezini arayıp durumu sorun. Sizinle ilgilenen servis ile görüşün durumunu sorun. Bu tarz işlerde servisleri sıkıştırmazsanız işleriniz yavaş yürür. Şikayetvar.com a şikayet açın sorununuzun daha hızlı çözümü için yetkili birimler devreye girecektir.


    Ilginiz icin tesekkurler onaya 1 gun kala servis aradi ayagi tedarik ettik diye ayni gunde gelip kurulumu yaptilar. Goruntu ayarlarini yapmadim henuz ama allaha sukur anormal bir durum yok suan icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: prayer21

    Herkese iyi akşamlar. Ben de 55mu9000 aldım gittigidiyor teknosadan. Kurulum yapıldı fakat ekranda derin çizikler var. Bu televizyonun servis menüsüne nasıl giriliyor bilen var mı acaba ?

    Tv yi kurulum sirasinda yuz ustu yatiriyor o sirada cizilmis olabilir mi? Normalde cizilmeyi onlemek icin yanlarinda ozel ortu getiriyorlarmis. Bizimkinide kara duzen koltuga yatirdilar gerci ama bizde sorun olmadi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 mu 9000 hepsi burada da 8195 TL buradaki Samsung bayii 8600 TL te birakti. Nerden almaliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeHMeT AtA kullanıcısına yanıt
    Tam önünden bakmazsan giderek bozulmaya başlıyor ama bunun yüzünden iade edilmez neden dersen, iade ettin diyelim ne alacaksın? Yine alacağın tv VA panel olacak yine aynı sorun olacak çünkü bu MU9000'nin değil, VA panelden kaynaklanıyor.

    Hangi açıdan bakarsan bakayım hiç renk kaybı yaşamak istemiyorsan alacağın model 55B7 o da 7500 TL.
  • MeHMeT AtA kullanıcısına yanıt
    Va panelin de Ips panelin de handikapları mevcut dostum. Ya va alıp renk kaybı yaşayacaksın ya da ips panel alıp siyah performansından vazgeçeceksin :) anlayacağın iki ucu foklu değnek :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bana akıl verecek, kargoya güvenip hepsiburada dan 8195 e alayim mi, yoksa bayiiden 400 TL fazla ödeyip 8600 e mi alayim? 65 mu9000

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telmessos T kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden alışveriş daha avantajlı 14 günlük iade süreniz var. Hem de daha uygun kargoda kutunun sağlam hasarsız geldiğini kontrol edin öyle teslim alın zaten servis kurulum yapıyor. Cihazda bir şey çıkarsa rapora yazıyor. Mağduriyetiniz sıfır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim. Başka bir baslikta kargo şirketlerine güvenip nasil alabiliyorsunuz diyenler olmuştu da ben de o nedenle bir turlu cesaret edemiyordum ama alicaz herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak anlatmak istediğim bu resimdeki durum ( resmi internetten buldum, kendi çekimim değil! )

    Bende; Standart Mod , arka ışık:15 , kontrast:95 , yerel karartma:düşük ayarlarıyla dahi tam karanlık ortamda durum bu.!

    Gündüz; Dinamik Mod ayarlarıyla çok dikkat edince arka fon tamamen siyah olursa ancak belli oluyor..

    ??
  • lendanoz55 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam, sizce olması gereken nedir bir de onu gösterseniz?

    Bence bu gayet normal çünkü cismin olduğu yerin çevresi (yukarısı aşağısı sağı solu) aydınlanıyor ama bu aydınlık diğer panellerdeki gibi apaydınlık griye kaçar gibi olmuyor, çok hafif bir aydınlanma oluyor.. Zaten bu testleri standart mod ve sizin söylediğiniz ayarlarda yapmamız gerekmiyor mu? Sadece kontrast'ı 100 yaparak yapıyorum ben. Bende de sonuc 3 aşağı 5 yukarı aynı..




    böyle bir durum yok yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 23 Şubat 2018; 1:29:27 >







  • Bu dosyayı usb ye atıp tv de açın sizde görmüş olursunuz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powerca

    dostum üstüne alınma
    karlanmayan üstüne leke atılmayan tv ye rastlamadım bütcem civarında
    birisi samsung diyor öteki samsung kötü diyor lg al diyor diğeri lg kötü samsung al diyor
    inan Allah var şaşırdım cebimde 5000 küsür param var tv alamıyorum
    illa oled alıcam diye bir sey yok 5000 civarı bir tv almam lazım max 5500 olsun
    ama alamıyorum

    Philips 55PUS7502'de düşünebilirsiniz... Zira ben 55MU9000 ile bu televizyon arasında kaldım.. Son anda MU9000'de güzel kampanya yakalayınca Samsung aldım.. LG hiç düşünmedim bile 2017 modelleri tırt... Samsung'un avantajları: 1-) Dizayn ( MU8000'in dizaynı daha da iyi ama aradaki fiyat farkı 9000'ü öne çıkarıyor) 2-) One Connect apartı çok kullanışlı 3-) 4 HDMI'da 2.0 standardında 4-) 2 uydu girişi olması 5-) Kablosuz modmin AC olması.. Philips'in avantajı ise 1-) Kesinlikle Ambilight özelliği 2-) Subwoofer kalitesi 3-) Fiyatı 4-) Kayıt özelliği, usb 3.0 olması ve kulaklık girişi olması..




  • Arkadaşlar oled ve qledlerde kar rengi mavi.

    Yine Samsung qled daha iyi ama.

    Ne dersiniz?

    Beyazı yoğun görüntüler sıkıntı o zaman...



    https://youtu.be/O238cfHs25w

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tv`lerde servis menüsüne girmek isteyenler Service Remote Control_androidappsapk.co_3.apk isimli uygulamayı kullanabilir.Uygulama GooglePlay üzerinde mevcut değil,Arama motorundan üste yazdığım uygulama ismini yazarak bulabilirler,Bu menüye girdikten sonra kumandanızın yön ve ortasınında olan tuşu kullanmanız gerekiyor,sakın ayarlarla oynamayın çünkü garanti dışı kalabilir,panel kullanım suresi,bu modda kac kere giriş yapılmış fabrika ayarlarına kaç kere dönmüş,fabrikada yenilenmiş mi gibi kısımlar mevcut buraya svc+info kısmından ulaşabilirsiniz bu menüden çıkmak için iki defa s2 basın uygulamadan 1 defa basarsaniz pixel testi yapıyor,Son olarak bu moda girmek baya uraştırıyor bir kaç denemeden sonra girebildim harhangi bir kaynak açıkken denemek lazım uygulama videosu ;



    https://youtu.be/J5r_MfqJUnI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 23 Şubat 2018; 11:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Servis menüsünden eski yazılıma dönülüyor mu biliyormusunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.