Şimdi Ara

Samsung Mx10 video kamera aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir hafta önce mağazanın birinin yaptığı kampanyadan Samsung mx10 video kamera aldım

    # 8 GB’a kadar kart desteği
    # 720x576 MPEG4 kayıt
    # 34x Optik - 1200x dijital zoom
    # 800k Piksel CCD
    # 2.7” Geniş LCD
    # Schneider Lens
    # Elektronik Görüntü Sabitleme
    # MMC /MMC+/SD /SDHC kart girişi
    # Hareketli tutma yeri
    # Hızlı pil ömrü ve kayıt süresi bilgisi için i-check tuşu
    # Pil Kayıt süresi : 2 saat (4GB - en yüksek kalite)
    # Türkçe Menü

    Kayıt Medyası Sd Memory
    Zoom Oranı (Optik) 34
    Zoom Oranı (Dijital) 1200
    LCD: Boyut (inç) 2.7
    Kullanılan Kaset Sd Kart
    Türkçe Menü Var
    Kayıt Aracı Sd
    USB Girişi Var

    bir haftadır kullanıyorum avi formatında karta kayıt yapıyor çekim kalitesi normal çekilen görüntüleri aktarması çok basit ancak dvd player vs cihazlarda anında izleyemiyorsunuz çeviri proğramıyla çevirdikten sonra izlenebiliyor







  • Bende bu kamerayı almayı düşündüğümden Vatan da bi deneme çekimi yaptım daha sonra 2gb lık sd karta kayıtlı videoları Piranha x-type dvd playerde seyrettim görüntü beni pek tatmin etmemekle beraber DVD ye yazmak yerine üşenip SD kart dan seyretiiğim için görüntü aşırı tekliyor . Ayrıca ortam biraz karanlık olduğundan denemem pek işe yaramadı sanırım, zira kayıt pek kaliteli olmadı.

    Deneme amaçlı iç ve dış mekan 2 kayıt yapıp (max kalite 2-3dk bile yeterli)www.sendspace.com a koyar link verirsen çok sevinirim.
  • hafta sonu size bir deneme çekimi göndereyim
    ben evkurdan 399 ytl ye 12 ay taksitle yanında 2 gb sd kart ile almıştım şu an hepsiburada da aynı ürün yanında 1 gb kart ile 367 ytl olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebatur -- 6 Mayıs 2008; 0:42:05 >
  • siz kamerayı hiçde iyi kontrol etmemişsiniz.yahu cep telefonları ondan daha ii çeker.ben teknosadan 399 ytl ye denemeden aldım.kutuyada etiket bastılar.etiket yırtılırsa %15 kullanım ücreti kesceklerdi.bende kutuyu altından açtım.kayıt yaptım.bilgisayarda izleyince ŞoK oldum.kamerayı oynattığınızda görüntüler yatay çizgi halinde kesikti ve görüntü hiçde ii değildi.Samsund d60 fotograf makinam kat kat daha güzel çekiyor.hemen kamerayı aynen yerine koyup iade etmeye gittim.zor duruma girerek sony dvd110 aldım.bundan memnunmusunuz die sorarsanız...Eh işte en azından samsung dan iyidir.görüntü okadarda net değil.
    Bence 1000ytl üzeri kamera alın.
    Eğer okdar param yok derseniz kesinlikle samsung d60 model foto.makinasını tavsiye ederim.çok güzel fotograf çekiyor .video çekimi mx10 video kameraya göre çok çok güzel.
    samsung d60 foto.makinam ile sony dvd110 video kameram dan farkı :

    sasmung d60 : çektiği görüntü sony e yakın.lcd ekranı çok net çok net.sony nin lcd ekranını görünce şaşırdım çünkü hem küçük hemde net değil.sony nin zoom hele hele ses kalitesi mükemmel.2gb hafıza kartına her ikiside 30dk kayıt yapıyo (max.kalitede)karanlık ortamda samsung d60 bayıyo.ama foto mükemmel çekiyo.sony fena değil.gece görüş özelliği var fakat siyah beyaz ve max.3 metre alanda çekim yapabiliyo....vs.
    kusra bakmayın ama kıyaslama ne komik ama değilmi. biri foto.makina diğeri video kamera.bana sorarsanız amatör iseniz d60 almanızı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.