Şimdi Ara

SAMSUNG N87 KLUBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MERHABA , SAMSUNG N87 MODELİNİ ALMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BU SÜREÇ ÇOK KOLAY OLMADI MALESEF RESİM VE BİLGİ PAYLAŞIMLARINA ULAŞAMADIM ,YENİ ALACAK VE BENİM GİBİ ALMIŞ ARKADAŞLAR İÇİN BU BAŞLIĞI AÇMAK VE N87 KULLANICILARI VE DENEYİMLERİNİ BİR YERE TOPLAMAK İSTEDİM ,PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM.


    KABLO TV DEN YAYINLARI İZLİYORUM, 46" LCD TV ALIRKENDE BU YAYINLARIN BENİ RAHATSIZ EDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM AMA N87 BEKLEDİĞİMDEN ÇOK DAHA İYİ GÖRÜNTÜLER VERİYOR.

    AYAR DETAYLARI ÇOK FAZLA BUNLARIDA KURCALAYARAK EN İYİ SEÇİME ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM ,KABLO TV GÖRÜNTÜLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM.



  • Kartal 2126
    Bu çalışma için seni kutlarım.

    Bende 15 Gün önce 2 adet 46 inç kurdum tanıdıklarıma. Birini her gün kurcalıyorum ama özellikle Standart Digitürk yayınlarında doğru renkleri bulmakta çok zorlanıyorum. Geçtiğimiz 2 yıl içinde FULL HD tvlerin Standart yayınlarda flu gösterdiğini keşfetmiştim özellikle PHILIPS LCD'lerde ancak SAMSUNG bu sorunu çözmüş görüntüler çok net ve tahmin ettiğimdan daha az gürültülü. Ancak renk dengesi konusunda LCD Panelin bir dezavantajı olsa gerek insan yüzlerindeki pembe renklerin ağırlığını bir türlü azaltamadım . Tüm Gain ve Ofset ayarlarını kıstım ama genede başaramadım. Bu arada en doğru görüntülere cinema modunda erişilirken bu modda da DNIE kapalı kalıyor ve açamıyorsun bu da görüntüleri flulaştırıyor. Birkaç gün içinde Amerika'daki arkadaşlardan servis menüsüne girişi öğreneceğim burada paylaşırım ayarları eğer bir faydası dokunursa tabi.




  • hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan yeni resimlerini bekliyoruz
  • yav adamların yüzü havuç gibi görünüyor bende bu paneli almayı düşünüyordum resimler için teşekkür ederim ...
  • 40 n 87 modelınde 100 mhz var mı
  • Yok samsungda sadece f serisinde 100hz var sanırım
  • Ekrem.Kolu

    Yüzlerdeki havuç rengi seni aldatmasın çünkü benim yaptığım ayar seçiminden kaynaklanıyor,bu üründe o kadar çok ayar detayı varki, her gün bir kaç defa ayar yapıyorum hala en iyiyi bulamadım,
  • Selam arkadaslar bende gecen cuma günü samsung le 40 m 87 bd aldim.Yaklasik 4 aydir forumlari yedim bitirdim.Nihayet indirim yapildigini ogrendim ve satin aldim.
    Digiturk'um var.Goruntu cok kotu degil.Altin uclu scart aldim karelenmeler epey azaldi.zaten tv.yi kuran firmanin onerisiydi altin uclu scart.
    Bu arada firma netlik ayarini 10'un altinda tutmam gerektigini soyledi.
    Suan elimde sadece laptop var.goruntuyu cok iyi gosteriyor.iyi bir masaustu goruntusunu dusunemiyorum bile.
    kontrast orani cok iyi normal 8000:1 ekranlara gore...

    yakin zamanda ps3 yada iyi bir masaustu dusunuyorum.
    Selamlar...
  • klüp hayırlı olsun.cihazları almıştık ama dayanışmada bulanacak kimse yoktu böyle daha derli toplu olmuş. tekrardan hayırlı olsun.ben kendi çapımda yapıpta sokağa saçtığım paralardan bahsedeyimde başkasının da cebi yanmasın. altın uçlu scartın gerekliliğine inanmıyorum zira oldukça kaliteli 2 kablo denemesinde pekte karşılığını alabildiğim bir görüntü elde edemedim. ha cihazlarınızda yuv çıkışı varsa altın uçlu component kablo nispeten daha iyi görüntü sağlıyor.hep söyledim ısrarla söylüyorum. laptopunuz varsa veya pc niz salonda bir yerdeyse
    televizyonunuza bağlayın sıkı bir ekran kartıyla 1080 * 1024 çözünürlükte süper ötesi görüntülerle blu-ray veya hd filmler seyredin.saygılarımla...
  • 40n87 kullanıyorum klüp hayırlı olsun bende ilk fırsatta paylaşıma katılmaya çalışacağım
  • kartal dostum ; kablolu yayın için gerçekten oldukça güzel görüntüler almışsın. senden ricam şu an kullandığın ayarları verebilmen mümkün mü ? özellikle dinamik modu için ayar bulmaya çalışıyorum abuk subuk şeyler oluyor.saygılarımla...
  • Tabiki olur ,uygun bir ara ayarları iletirim.
  • Synax1234
    Ayarların görüntülerini albüme koydum,oradan bakabilirsin


    quote:

    Orjinalden alıntı: kartal2126

    Tabiki olur ,uygun bir ara ayarları iletirim.
  • arkadaslar f86 da (46 inc) bu dalgalanma sorunu bunda da varmı siyah ekranda

    birde f86 dan eksigi nedir bunun?
    bilenler yazarsa sevinirim...
    yarın mediamrkt acılıyoda ordan ucuza bulursam alıcam, 46 inc dusunuyorum tavsıyenız varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.