Şimdi Ara

SAMSUNG NEO QLED (QN) TELEVİZYON KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
5
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Samsung Neo Qled kullanan varsa bu konu altında paylaşım yapabiliriz.
    Ben de 65QN90B ile Neo Qled tercih ettim. Tv geldiğinde deneyimlerimi paylaşabilirim.



  • Merhaba. 42c2 ile qn90b arasında gidip geliyorum. Mağazalardan gözlemlediğim kadarı ile c2 karanlık geldi bana. Kullanım amacım sadece bilgisayara bağlayarak oyun oynamak. Tv geldiğinde eğer oyun oynuyorsanız, oyun performansı hakkında paylaşım yaparsanız sevinirim.

  • Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorum fakat qn90b en parlak tvlerden biri araştırdığımda görmüştüm
  • Ben de 50qn90b aldım amazondan bugün kargoya vermişler. Odam büyük olsa ben de 65 modeli tercih ederdim çünkü rtings incelemesinde okuduğuma göre 50" ve 43" modellerde parlama önleyici katman ile geniş açıdan görüş katmanı yokmuş. Umarım sorunsuz panellere denk geliriz.
  • hamitkursun H kullanıcısına yanıt
    Deneyimleri paylaşalım hocam
  • 65qn95b ilk çıktığı gün almıştım. Çok memnunum. Genelde oyun ve film için kullanıyorum. 4k 144hz tüm hdmi portlarından verebiliyor.

  • Tv geldi ama kutunun tvnin alt kısmına denk gelen tarafında bant yoktu açıktı. Iade ettim yenisi geldi. Siyahları beğendim, menülerde 5 yıllık samsung televizyonumda da olan donmalar, yavaşlık devam ediyor. Bu görüntü titreme olayı maçlarda çok belirgin.
  • Türkiye samsung maalesef işini yapmayarak bir çok apps smart hub a eklenmediği için bende bazı arayışlardaydım. Philips hue artık samsung tv ile tam uyumlu oldu ve tv ye philips hue yüklenerek direk philips ambians gibi oluyor ve hertürlü içeriğe destek veriyor. Bu uygulama tüm dünyada samsung tv lere yüklenmişken Türkiyeye maalesef yüklenmediği için bende artık bu saçmalığa son vermek için smart hub bölge değişimi olamazmı diye ararken buldum. Aşağıdaki denilenleri yapınca aynı şekilde bölge seçimi çıktı ve abd seçince tv inanılmaz bir multimedya sistemine dönüştü.


    Philips hue yükleme


    Philips Hueyoutube
    Get step-by-step instructions on setting up the Philips Hue Sync TV app, available for purchase on newer Samsung TVs.* What you need:    - 2022 or newer Samsung TV   - Hue app  - Hue Bridge    - Hue color-capable lights    1. On your Samsung TV, go to Apps   2. Search for Philips Hue   3. Select Install to download   4. Once downloaded, follow the on-screen instructions to purchase the app   5. Connect the app to your Hue system   6. Search for your Hue Bridge   7. Choose an existing Entertainment area   8...or scan the QR code to open the Hue app and create a new one   9. Once connected, select the sync button on the home screen to start syncing   * The Hue Sync TV app is available on 2022 and newer Samsung QLED TVs in the Q60 or higher range (support for Q700 coming soon). If your TV supports the Hue Sync TV app, it will appear when you search for it in Apps. Alternatively, check the product specifications of your TV model on www.samsung.com.  Want to learn more about smart lighting? Visit our website: https://www.philips-hue.com   Or follow us on social media:   Facebook: https://www.facebook.com/HuePhilips   Instagram: https://www.instagram.com/philipshue   Twitter: https://twitter.com/tweethue   Pinterest: https://www.pinterest.com/Philipshue/
    https://www.youtube.com/watch?v=MSdGG5yBY-w&feature=youtu.be



    Bendeki tv qn95b ve yükleyince game center özelliği geldi Türkiyede olmayan uygulamalarda ortaya çıktı. Bence deneyin farkı göreceksiniz.




    LikelyTechyoutube
    After You're able to install region locked apps, You still need to use a SmartDns Proxy. Here's a Guide. https://youtu.be/VG144hVfZEk SmartDns Proxy Affiliate Link: https://www.smartdnsproxy.com/?afid=844f9d401c3b Surfshark Affiliate Link: https://bit.ly/3pt5JRX This is a Video showing how to change Samsung Series 7 TV Region to be able to install region locked apps. This has been confirmed to work on SERIES 7, SERIES 8, SERIES 5. Check out LikelyTech (@LikelyTech): https://twitter.com/LikelyTech?s=09 #SMARTTV, #SAMSUNGSMARTTV, #HOWTO, #Tech, #Samsung, #Hack, #Technology, #Unlock, #Region, #SmartHub
    https://www.youtube.com/watch?v=9PPlan7lVzc&feature=youtu.be




  • guguk kullanıcısına yanıt
    Bölgeyi abd yapıp baştan kurdum gaming hub geldi fakat xbox çalışmadı. Zaten bölgeyi değişmeden önce geforce now vardı.
  • Beyazkaya0 kullanıcısına yanıt

    Evet bende de xbox çalışmadı ama Türkiyeye eklenmeyen appsler çalışıyor.

  • guguk kullanıcısına yanıt
    Samsung tv plusı denedin mi veya ücretsiz film izlenebilecek uygulama?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyazkaya0 -- 7 Ocak 2023; 14:54:6 >
  • Beyazkaya0 kullanıcısına yanıt

    Henüz denemedim eve geçince kurcalıycam

  • Kurulumu yaptım fakat philips hue ücretl istiyor?

  • Merhabalar,

    Yaklaşık 4 yıldır Vestel LED TV kullanıyorum, değiştirme düşüncem var, aslında OLED düşünüyorum ama yüksek maliyet ve kronik sorunlar yüzünden sıcak bakamadım bir türlü.

    Samsung QN90 serisi bir TV alsam elimdekine göre anlamlı bir fark olur mu? OLED arar mıyım?
  • Alacak arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum bende 55QN90B var ve yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Normal TV olarak kullanımda (SDR) en iyi televizyon diyebilirim. HDR olarak da fazlasıyla memnunum. Local Dimming özelliği çok iyi çalışıyor. Kontrast oranı çok iyi siyahlar tam siyah ve neredeyse oled'e yakın desek abartmış olmam. Akşam odanın ışığı yanmadığı karanlık durumlarda izlerken altyazıların etrafında hafif parlama oluyor, çok dert etmiyorum. Odanın ışığı yandığı veya gündüz kullanımlarında bu parlama fark edilmiyor. Ekran parlaklığı olarak piyasadaki en iyi televizyon ve ultra wide layer sayesinde yan açılardan da sorunsuz izlenebiliyor. PS5'im 2 hafta içinde elimde olacak o sebeple oyun performansını deneme şansım olmadı ama 120hz panel ve VRR desteği var. 4 HDMI girişi de 2.1 destekliyor. USB 3.0 desteği yok iki portta USB 2.0. Diğer tüm Samsung televizyonlarında olduğu gibi Dolby Vision desteği yok içerikleri HDR10 olarak izleyebiliyorsunuz. Açıkçası çok bi eksikliğini hissetmiyorum. Benim gibi OLED'den çekinceniz varsa şuan piyasada alabileceğiniz en iyi LCD panelli tv diyebilirim. Eğer edge-lit ya da d-led panelli bir LCD tv'niz varsa ise yine gözünüz kapalı şekilde tercih edebilirsiniz farkı kesinlikle hissedersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoz -- 15 Ocak 2023; 11:59:53 >




  • Merhaba büyük araştırmalar sonucu samsung tcl philps derken 21.01.2023 tv almaya gittim kafamda 55" olarak 3 model vardı 55qn90b daha öncelikliydi ancak ordaki arkadaşlar kafama girdi ve 8k 55qn700b yi 27.500 tl ye almış oldum akşam pazarı o koşturmada tv nin 50 herz olduğunu fark etmedim. Şahsen tv de oyun oynamıyorum daha çok netflix, prime gibi platformları kullanıyorum cayma hakkımı kullanıp 55qn90b yada philips 55pml9507 ye geçmelimiyim. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

  • tsafak T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bence direk 55qn90b modelini tercih yapın 120 hz önemli 8K yayın görüntü yok daha
  • 55qn90b nin tv askı aparatı ne önerirsiniz? Servis veriyor mu?
  • guguk kullanıcısına yanıt

    hocam bunları yaptım oldu bölge değişimi bende ama bir türlü iptv programlarını çalıştıramadım olmadı beceremedim geri döndüm tekrar sıfırladım iptv programım IPTV SMARTERS Pro sorunsuz kurdu ve kullanıcı adı şifre url yazdıktan sonra çalıştı nasıl birşey yapmam lazım gerçekten çok güzel şeyler var içerik olarakta bölge değişince çok zengin şeyler geldi

  • redmaster kullanıcısına yanıt

    Maalesef samsung Türkiyenin beceriksiz yönetimi yüzünden o gördüğünüz zengin içerikler Türkiye de yok, iptv nasıl çalışır inanın bende bilmiyorum. Çoğu uygulama sorunsuz çalışıyor ama çalışmayanlar nasıl çalışır onu bilmiyorum. Belki bir bilen çıkarsa yardımcı olabilir hepimize

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.