Şimdi Ara

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
29.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben birkaç aydır geçen seneki modeli, Samsung 700Z5C-S01TR kullanıyorum.

    - Benzer donanım özelliklerinde alt seri notebook'ları yarı fiyatına bulmak mümkün ama, Chronos 7 şimdiye kadar kullandığım en iyi notebook.
    - Öncelikle çok sessiz çalışıyor. Bunu ben söylüyorsam gerçekten sessiz demektir. Normalde en ufak fan sesi duysam hemen dikkatimi çeker. Bu cihazda daha fanın devreye girdiğini farkettiğimi hatırlamıyorum (oyun hiç oynamam, ofis kullanımı).
    - Pil ömrü de gayet iyi. Dün mecburen deneme yaptım, ofis kullanımında (tabi parlaklığı kıstım ve güç tasarrufu moduda) 8 saati geçti, biraz daha dayansa tüm gün kullanmış olacaktım.
    - Kasa ve klavye kalitesi de belirgin şekilde iyi.

    Yukarıda söylediklerim geçen senenin modeli için. Yeni model daha da iyi olsa gerek, pil ömrü de 11 saat olmuş. Aslında şimdi kullandığım modeli, bir süre idare edeyim, yeni model çıkınca değiştiririm diye almıştım ama, yeni 15" modelde hem çözünürlük 1920x1080 hem parlak ekran. Yine bir gidip mağazada görmem gerekiyor ama, 15" ekranda 1600x900 üzeri çözünürlük pek düşünmüyorum.




  • Arkadaş mart ayını da yedik hala ortalarda yok cihaz.sonra da derlerki pc satışları ölmüş. Eskidikten gelen cihazı neden alayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elin gavuru kullanmaya başladı bizim ülkeye daha giriş yapmadı

    sanırım başka bi modele yöneleceğim
  • arkadaşlar hepsiburada da daha önce incelemiştim fakat şimdi ürünü almak için hiçbiryerde bulamıyorum neden acaba? bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tazzger

    arkadaşlar hepsiburada da daha önce incelemiştim fakat şimdi ürünü almak için hiçbiryerde bulamıyorum neden acaba? bilgisi olan varmı?

    Hepsiburada mağazada mı inceledin nette mi? öyle bir parti geldi gitti daha da yok nisanda anca gelir,oda belli parti hemen tükenir akabine heni intel işlmecilerle gelecek olanlar beklenir zaten bu bilgisayarda sınırlı sayıda üretilir Türkiye'ye de ne kadar verirseler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Mart 2013; 2:57:18 >
  • benim tek kafamı karıştıran ekran kartı. 640m ile bunun arasında ciddi fark varmıdır acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harflour

    benim tek kafamı karıştıran ekran kartı. 640m ile bunun arasında ciddi fark varmıdır acaba?

    670m ile rakip bir kart
  • DVD RW yok galiba üründe değil mi
  • yok
  • ben çok kararsız kaldım arkadaşlar. bir önceki kasanın s01 modelini alacaktım ama bunu görünce kafam karıştı. sizde donanım olarak fiyat farkına ve bu ürünü beklemeye değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harflour

    ben çok kararsız kaldım arkadaşlar. bir önceki kasanın s01 modelini alacaktım ama bunu görünce kafam karıştı. sizde donanım olarak fiyat farkına ve bu ürünü beklemeye değer mi?

    Bu model geldiğinde ortalama 3000-3500 arası olur büyük mağazalarda indirimlerle 3000 altına düşer bu donanım alınabilir 3000 altında diğer modelleride biliyorsunki ilk çıktığında indirimlerle ortalama 2600 civarıydı bu donanım 3000 altına inerse tabiki alınabilir seçeneklerin başında gelir birçok avantajı var.
  • Arkadaşlar 2 aydır bu makineyi bekliyorum hala ortada yok. Samsung müşteri hizmetleriyle konuştum, samsung distribütörü koyuncu elektronik ile konuştum adamlar hiç bir bilgi vermiyor. Yarında gelebilirmiş 3 ay sonra da! Sipariş sistemlerine hayran kalmamak elde değil!

    Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz.

    Birde ricam bu makineye arternatif olarak önerebileceğiniz iyi donanımlı ultrabook a yakın tasarımı olan cihaz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnozz -- 9 Nisan 2013; 14:19:41 >
  • benimde acil laptop almam lazım. bu laptopu çok beğendim fakat yok piyasada daha. gidip bişey almam lazım ne öneririsiniz.? ne zamana gelir bu laptop?
  • bekleyin derim. asusta gt 650 li ultrabooklar var ama o da ülkemizde yok.
  • Bulabilirsem bir önce ki kasa s01 almaya karar verdim. Sebepleri;
    -Mat ekran olması büyük avantaj, 15 inç de 1600*900 ideal çözünürlük bence.
    -Çok nadir işe yarasa da dvdrw olması güzel, en azından çift hdd kullanılabilir.
    -Klavye tuşları siyah çok daha şık.
    -Ve en önemlisi Performansta aşırı bir etki göstermeyeceği kesin. 500-600 lira fazladan vermeye gerek duymuyorum. Ekran kartı yeni modelde iyi lakin full hd çözünürlük olduğu için yoracak kartı.

    Bunlar benim düşüncelerim. Umarım bulabilirim S01.
  • Bunda çift hdd kullanamazsın çünkü DVD yuvası gömme yuva bildiğin cd sürücüsü değil,hdd'yi söküp harici hdd kullnabilirsin ancak hdd yerinede ssd takarsın gayet performanslı olur işin oyun tarafına fazla bakmıyorsan güzel seçenek olur s01 seçmenin nedeni sanırım işletim sisteminden dolayı.Diğer dediklerin makul şeyler.Burda çok yerde satılıyorhttp://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-np700z5c-s01tr-fiyati,801634.html
  • kampanyayla kaça iner acaba ?
  • Başlıktakinden bahsediyorsan normal fiyat aralığı 3000-3500 arası olur bunun haricinde indirimlerle ortalama 2800 gibi fiyatlara inebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Bunda çift hdd kullanamazsın çünkü DVD yuvası gömme yuva bildiğin cd sürücüsü değil,hdd'yi söküp harici hdd kullnabilirsin ancak hdd yerinede ssd takarsın gayet performanslı olur işin oyun tarafına fazla bakmıyorsan güzel seçenek olur s01 seçmenin nedeni sanırım işletim sisteminden dolayı.Diğer dediklerin makul şeyler.Burda çok yerde satılıyorhttp://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-np700z5c-s01tr-fiyati,801634.html

    nasıl çift hdd kullanamazsın kardeş. gömme DVD de normal DVD şeklinde. ben bizzat içini açıp baktım :) hatta buyur fotoğrafı da var.
     SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD)


    ayrıca diğer dediklerini de anlamadım. işletim sistemi ile alakası nedir? Windows 7 den bahsediyorsan ben 8 aldım zaten 8 kullanıyorum. oyun için de yabana atılacak bir bilgisayar değil. bende sandy bridge s03 var onda bile hayli hayli oynuyorum. s01 ivy bridge olduğuna göre. yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harflour -- 12 Nisan 2013; 17:58:58 >




  • Gömme DVD yuvası içten aynı şekilde ama HDD'yi o yuvaya takacağın aparat sığar mı?bu aparat DVD sürücüsü şeklinde içten bunu sağlayan bir aparat var mı ben bilmiyorum biliyorsan sen söylehttp://www.koodmax.com/dvd-yuvasina-takilan-harddisk-kutusu-ssd-disklerle-uyumlu,işletim sistemi olarak ben senin bunun 02tr modelini kullndığını sandım dedim acaba win7 olduğundan mı s01tr almak istedin.Sandy bridge işlemciyle ivy bridge arasında çokta fark yok oyunlarda ekran kartı iş yapar 6750m'yle,gt640m arasında bariz fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 11 Nisan 2013; 18:11:14 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.