Şimdi Ara

Samsung Note 10.1 2014 Edition Not Alma Performansı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mühendislik öğrencisi olarak sürekli not almam gerekiyor ve bu notlarda bir sürü şekil ve formül bulunuyor yeni note 10.1 in s-note performansını eski note 10.1'e nazaran yeterli bulmadm. gerek yazılanı metne çevirme, şekile çevirme, formül eşleme gibi özellikler eskisindeki gibi anında değilde bir alan içine alınıp seçeneklerden seçilmesi gerekiyo ve bana zahmetli geldi açıkçası ve ayrıca eski note 10.1'deki bana en çok lazım olan özelliklerden gibi formülün sonucunu alma özelliğini yenisinde göremedm. Bu özellikleri kullanan arkadaşlar yeni note 10.1 de sıkıntı çekiyorlar mı? yada bu açığı kapatmak için başka not alma programları var mı ? 2014 edition u almayı düşünüyorum kafamdaki tek soru işareti bu yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum..



  • hocam lecturenotes'u bir incele derim. herkes daha iyi diyor ama ben snote'a alıştığım ve evernote senkronizasyonu için snote kullanıyorum. formül sonucu bulma özelliğinden ana başlıkta bahsetmiştim şimdilik tek yol bu :)
  • Aynn yardımcı olmuştun teşekkürler ama işte aklıma takılan bu benimde bni cezbeden özellik buydu şimdi alırım o özelliği ararım pişman olurum diye korkuyorum =) aldıktan sonra kullanmaya bağlı olarak alışırım inş =)
  • yine çok önerilen bir program buldum, formül eşleme ve sonuç bulma var mı bilmiyorum, yakında dener yazarım :)

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.notesmobile&hl=tr
  • Baya yardımcı oluyosun çok teşekkürler =) artık aldığım zamanda sorularımla bunaltırım seni =)
  • Merhaba kardeşim ben de mühendislik fakültesinde araştırma görevlisiyim. Çok not almam ve çözüm yapmam gerekiyor. Sen de sanıyorum ilgili birisin sana yardımcı olayım.
    2014 edition ile wolframda arama yapabilirsin. Ancak Snote üzerinden değil. Sfinder ile yapacaksın. Snote yalnızca notlarını almak içindir. Formül aramak için yapman gereken:
    - Sfinder açılmalı (Kalem ekrana yakın konumdayken üzerindeki butona tıklayarak Temassız Komut penceresinden açabilirsiniz)
    - Yukarıdaki arama kısmına kalemle basılı tut ve f(x) seç
    - Küçük bir sayfa açılacak oraya denklemi yaz ve formüle çevirmesini bekledikten sonra aramaya bas seni internete yönlendirecek herhangi bir tarayıcıyı seçtikten sonra wolframda cevabı alabilirsin
     Samsung Note 10.1 2014 Edition Not Alma Performansı ? Samsung Note 10.1 2014 Edition Not Alma Performansı ? Samsung Note 10.1 2014 Edition Not Alma Performansı ?
     Samsung Note 10.1 2014 Edition Not Alma Performansı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhans -- 25 Aralık 2013; 21:23:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkhans B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bnmde aradığım buydu =) peki not alma performansını nasıl buluyosnz bnde sizin gibi kullanmak istiyorum tableti yorumuzuna ihtiyacım var =)
  • Nasıl not alacaksın. Yani ne yapmak istiyorsun. Ekran Özellikleri Zaten oldukça üstün ben özellikle kaleme ihtiyaç duyduğum için ipad almadım Ayrıca ben inşaat mühendisiyim Bununla ilgili frame design, HF Scientific Calculator, mohr circle, Smart tools programlarını oldukça yoğun kullanıyorum. Bu nedenle android taraftarıyım . Ayrıca yazım çok kötüdür Taşa çivi ile yazıyor gibi yazarım Ona rağmen çok az hata ile yarıları yazıyor Hatta bunların hepsini kalemle yardım Sadece iki yeri düzelttim elle Bence mükemmel bir not performansı var
    Kısacası tavsiye ediyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkhans B kullanıcısına yanıt
    bnde günlük ders notlarımı tutmak için alıcam ayrıca teknik resim ve pdf dosyaları üzerinde not almam falan gerekebilir. Snot programı yeterli mi yoksa başka programlarda kullanıyo musnz ?
  • Not almak icin snot cok basarili ben baska program kullanmıyorum yine de evernote da kullanabilirsin online olarak aktarmak icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkhans B kullanıcısına yanıt
    Tablet bi elime geçsinde onlarıda yavaş yavaş kurcalarım kendime göre hangisi iyi gelirse devam ederim =) aklımda formül eşleme vardı onuda bulduğumuza göre sorun yok gibi şuan =)
  • Umut bey bahsetmiş ben eski tableti kullanmadığım için bilmiyordum bu özelliğin olduğunu , ben yazıyı yazar yazmaz metine çeviriyor mu 2014 edition ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Eski note 10.1 de yazıya şekile veya formüle çevirmek istediğinizde bi pencere açılıyodu oraya yazdığınız anında çevriliyordu.Yeni note'ta stediğinizi boş alana yazıyosunuz sonra çevirmek istediğiniz şeyi yuvarlak yada kare içine alıp neye çevirmek istediğinizi seviyosunuz bazen avantaj bazen dezavantaj olur ama yazarken anında çevirme olarak görmedm ben.Kullanan arkadaşlar böle bi özellği buldular mı bilmiorm bnm bildiğim yazdığınız şeyi daire içine alıp metine çevir diyince yazıya dönüşüo sürekli yazdıkça el yazısına dönme özelliğine rastlamadm bn
  • Hayır arkadaslar Snotu yanlis anlamayiniz. Snot aynen bir deftere not alir gibi kullanilmasini amaclamaktadir. Bu nedenle bir yaziyi el yazısıyla yazar ve siz istemedikce otomatik cevirmez. Ancak siz elle yazarken cevirmesini istiyorsaniz kalvye ozelliklerinden "kalem algilaninca el yazisi tanima moduna gec" secmelisiniz. Bunu sectikten sonra yazi yazacaginiz alana elinizle dokunuzsaniz klavye acilacak, kalemle dokunursaniz el yazisi tanima acilacak boylece siz el yazisi yazacaksiniz ve cihaza karakter olarak otomatik donusturulecek. Merak etmeyin yeni note p600 asla 8005 modelinden eksik degil. Ben de basta öyle sanip uzulmustum ama degil merak etmeyin.
     Samsung Note 10.1 2014 Edition Not Alma Performansı ? Samsung Note 10.1 2014 Edition Not Alma Performansı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkhans B kullanıcısına yanıt
    çok mantıklı :D bide bunun çizim ve formül yazmasını olsa çok süper olucak =) teşekkürler paylaştığın için =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.