Şimdi Ara

Samsung, Notebook 9 Pen (2019) dizüstü bilgisayarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Ocak ayında düzenlenecek CES 2019'un başlamasına bir ay gibi bir süre kalırken bazı şirketler şimdiden yeni ürünlerini duyurmaya başladı bile. Güney Koreli teknoloji devi Samsung da bunlardan biri.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung ve Apple anlaştı: Yeni iPhone'lar Y-OCTA ekran ile daha ince olacak
    Şirket geliştirilmiş S Pen ile birlikte gelen yeni Notebook 9 Pen (2019) dizüstü bilgisayarını 13 inç ve 15 inç ekran seçenekleri ile duyurdu. Samsung'a göre kalem, eskisinden iki kat daha hızlı bir gecikme süresine sahip. Ayrıca kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı uçlar arasında seçim yapabilme şansı da var.

     


    Fiyat etiketi henüz açıklanmadı


    Notebook 9 Pen'in geri kalanı bir önceki modelden çok farklı değil ancak yine de bazı değişiklikler var. Yeni versiyon en son 8. nesil Intel işlemci ve gigabit Wi-Fi desteği ile geliyor. Ayrıca iki Thunderbolt 3 bağlantı noktası, tek USB-C portu, kulaklık/mikrofon jakı ve microSD yuvasına sahip olduğunu belirtelim.

     

    Samsung, fiyatlandırma konusunda herhangi bir bilgi vermedi ancak bir önceki Notebook 9 Pen'in 1.399 dolar olduğunu düşünürsek muhtemelen yeni modelin de benzer bir fiyatla piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Yeni dizüstü bilgisayar ile ilgili diğer detaylar CES 2019'da açıklanacak.







  • Elde kalan Note kalemlerini değerlendimek bunu gerektirir, Samsung olmak bunu gerektirir 👍🏿

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1399$ $_$ sansung sen napıyon karşim... Fiyatı görünce bende kayış koptu, alette 1070ti mı var, kalem altın kaplama mı yoksa pili 3ay mı gidiyor bu netbook bu rakamı hak edecek özellik ne.

  • Kusura bakma da onu alacağına bir tablet + bir de oyuncu dizüstü bilgisayarı alınır. Daha da üstüne para artar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.