Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
6
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C nin içinde Recovery alanı da var bunu Bilgisayarım sağ klik Yönet .soldaki Disk Yönetiminden görebilirsin.
  • KARDEŞLERİM YİNE Bİ SORUM OLUCAK BEN BU ALETE SSD TAKMAK İSTİYORUM BUNU SERVİSTE ÜCRETİ KARŞILIĞINDA TAKTIRIRSAM GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKARMI YADA TAKARLAR MI ?
  • Arkadaşım ben ssd taktım makineye. Takmadan önce samsung müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda ssd'yi serviste dahi takılsa garantiden çıkacağını söylediler. Ben genede taktım ve gerçekten aldığım performansa değer, ayrıca servise yollaman gerekirse harddiski tekrar takarsın bir sorun çıkmaz.
    Ayrıca ssd takmayla ilgili konunun 1.sayfasında 10 nisan tarihli yazdığım yorumda daha detaylı bilgi var. Oradan yararlanabilirsin.
  • teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben bişey daha sorucam tüm np350v5c-s0ftr kullanıcıları ben black ops 2 tıklıyorum oyun geliyor sorun yok fakat new gameye basıyorum video gösteriliyor fakat video vittiğinde oyun gelmiyor yani bekliyor sürekli nedeni nedir? cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: My_Libido

    Merhaba ben de bu laptopu alalı 2-3 hafta oluyor. Genel itibariyle memnunum. Şimdiye kadar karşılaştığım problemler şöyle sıralayabilirim. Win8 de uykudan uyanınca bazen klavye ve touch pad i görmeme problemi oluyor. Harici mausu görüyor ama.bios güncellemesiyle düzelir mi bilmiyorum? Touchpadle spacebarın arasında ki kaplama ile kasanın birleşme yerinde çok hafif esneme ve kalkıklık var . Bazı mağazalarda inceledim, np350v5c kasalarının çoğunda bu kalkıklık var. Çok rahatsız etmese de kasanın dandikliğini ortaya koyuyor. Win 8 puanları mağaza da incelediğimden düşük çıksa da bios güncellemesi ve ayarlarıyla yükselebileceğini düşünüyorum. Oyun denemesi yapmadım. Zaten oyun oynamak için almadım. Ama oyunlar için idare edeceğini düşünüyorum. Isınma konusunda ise win8 de 49-50 lerde geziniyor boşta ve hafif işlerde. Ubuntu da ise 12.10 64 bit için son güncellemeleri ile 54-55 civarı geziniyor boşta ve hafif işlerde. Ekran mat, pikseller görülüyor olsa da hoş diyebilirim, gözü yormuyor. Bu arada ölü piksel çıkmadı şansıma. Başka laptopta Full hd denemem de oldu ama full hd görüntü olarak daha hoş gelse de gözümün daha fazla yorulduğunu hissettim. İlk izlenimlerim bunlar. Diğer çoğu şeyi arkadaş anlatmış zaten. Laptopa fazla para vermem, ama son teknolojiyi de yakalayayım diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

    touchpad ve klavye sorunu bende de var nasıl aştın bunları acaba yardımcı olur musun?




  • Selam. touchpad ve klavyeyi görmeme problemi, güncellemeleri yaparken düzeldi, ama hangi güncellemeden sonra düzeldiği bilemeyeceğim. En iyisi önce windowsu güncelle, düzelmezse sw update programındaki güncellemeleri yap, bios güncellemesi hariç. Yine de düzelmezse bios u da güncelle. Kolay gelsin.
  • Ekran kartını Ati seçilimi kontrol ettinmi ? Belki dahili ekran kartında görüyordur.
  • pes 13 oynarken masaüstünde sağ klik yapıp grafikleri yapılandır'dan yüksek özellikleri seçiyorum ama oyunda pek bi değişiklik olmuyor.

    sizde böyle bi sorun yaşadınız mı, pes 13 oynuyorum ama sanki görüntü kalitesi biraz düşük gibi geliyor bana?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakiee

    CPU-Z Programını indirdim işlemci sürekli sabit 1197.xx Mhz'de çalışıyor. Yüksek performansa getirsem de bi herhangi bir değişiklik olmadı. Değiştirilebilir grafik ayarlarından "Yüksek Performans" seçtiğim programlar çalışırken Ati ekran kartına herhangi bir geçiş de göremedim. Performanslarda hiç değişme olmuyor ne denediysem. BIOS menüsünde de ne ekran kartı ne de işlemciyle ilgili bi ayar yapmaya izin veren menü bulamadım. Call of Duty Black Ops II 1366x768 çözünürlükte 2xAA ile 20FPS civarında oynanıyor. Bu işlemci ve ekran kartıyla daha yüksek olması gerek gibi. Çözebilen veya fikri olan varsa paylaşalım lütfen. SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler
     SAMSUNG NP350V5C-S0FTR İlk İzlenimler

    aynı durum bende de mevcut oyun oynarken yüksek performansa getiriyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor gibi

    sanki hep intelHD4000 de kalıyomuş gibi,

    bi çözüm bulabildin mi?

    Amd ye nasıl geçiş yapma konusunda?


    birde bende Multiplier X12 sende nasıl 32

    yardımcı olursan sevinirm teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyaxe -- 5 Haziran 2013; 23:40:55 >




  • KARDEŞLER BENİM BU BİLGİSAYARI ALALIDAN BERİ AKLIMA ŞU SORU TAKILIYOR BEN EVKURDAN ALDIN BİLGİSAYARI.VE SAMSUNG NP 350V5C-S0FTR VE Asus K55VJ-SX077D ARASINDA KALMIŞTIM VE SAMSUNGU SEÇMİŞTİM SİZCE YANLIŞ Bİ SEÇİM YAPMIŞMIYIM PİŞMANLIKLAR DOĞUYOR İÇİME :( . ÇOĞUNLUKLA SAVAŞ F/P OYUNLARI OYNUYORUM SİZCE DOĞRU BİR SEÇİM OLMUŞMU HEPİNİZDEN YANIT BEKLİYORUM ARKADAŞLARIM....
  • bende dün bu kervana katıldım arkadaşlar. ekran kartlari arasındaki geçis masa üstünde sağ tıklayıp en üstteki seçeneğe tiklayinca ( bir altida olabilir emin değilim) orada istediğimiz uygulamaya yüksek performans ataması yapabiliyoruz. sanırım geçiş bu şekilde sağlanıyor. birde bunu cihaz otomatik olarak yapıyor ama istersek bios tan kendimiz manuel olarakta yapabiliyoruz ama biostan yapılırsa 7670qm on-off olacaktır sonrasında otomatik geçiş olmayacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu bilgisayarın kasası plastikmi? ısınma olurmu? ayrıca S05TR yide düşünüyorum ama fiyatı biraz yuksek buna göre.S0FTR iyimidir önerirmisiniz?
  • Arkadaşım için rahat olsun asus ile donanım olarak aradaki tek fark ekran kartının nvidia 635 olması, oda bizdeki ati 7670M ekran kartıyla aynı seviyede.
    Kısaca iki laptopta aynı seviyede. Pişman olmana gerek yok orta seviyede kaldırmayacağı oyun yoktur.
    Tadını çıkarmaya bak...
  • Kasa aliminyum görünümlü sert plastik, makine boşta yada nette yani yük altında değilken ortalama sıcaklık değerleri 46-47 C, yük altında ve oyundayken 68-70 C yi buluyor, ısıyı mausepad in sol üst köşe bölgesinde daha yoğun hissediliyor muhtemelen işlemci buraya denk geliyordur. soğutması bence yeterli oyunlarda ısınma ile ilgili hiç problem yaşamadım. Kullanırken altındaki hava kanalları açık olacak şekilde kullanmakta fayda var hatta en iyisi laptop altı soğutucu fan almak.
    S05TR modelindeki ekran kartı GT650 dir. Bu ekran kartı oyun için bizdeki 7670M den daha fazla performans verir. Tercih yaparken göz önüne alman gereken bir etkendir.@bios_m



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borcuhan77 -- 7 Haziran 2013; 17:43:47 >
  • cumartesi günü siparişi verdim. muhtemelen yarın elime gececektir.. ürünü kullanınca degerlendirme yaparım buraya..
  • çok memnunum suan için. tavsiye ederim
  • arkadaşlar pes13 ü açarken ayarlar kısmına geliyorum orda donanım özelliklerim yazıyor ekran kartım Intel(R) HD Graphics 4000 ‎(PS3.0/VS3.0)‎ olarak gözüküyor ve kötü olarak değerlendirilmiş. ayrıca bilgisayarı pes için yüksek performans olarak ayarladım ama malesef ekran kartım düşük olan kalıyor. bunu nasıl düzeltebilirim
  • karaca3444 K kullanıcısına yanıt
    Dostum bu konu ile ilgili sıkıntı bir kaç yerde gördüm sorun PES13 Ati7670M ekran kartı ile olan uyumsuzluğundan kaynaklanıyor ilerde güncelleme çıkarıp hallederler diye düşünüyorum .
  • peki diğer oyunlarda da böyle mi oluyor acaba deneyen varmi. sıkıntı bilgisayarda mi yoksa oyundami ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caps lock ve num lock tuşunu aktif/pasif gösterecek bir program varmı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.