Şimdi Ara

Samsung NP550P5C-S04TR hakkında bilgi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
46.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    quote:

    Orijinalden alıntı: r522js02tr

    daha yeni oldu kullanmaya başlayalı sürekli net kesiliyor(sarı üçgen çıkıyor) sınırlı bağlantı diyor
    sizdede oluyormu?

    Sürücü'yü güncelledin mi yaptıysan komple kaldırıp güncelleyin,Modemde sorun var mı reset atmayı deneyin diğer kullndığınız bilgisayarlarda aynı sıkıntı oluyor mu?Bu ilk etapta olur güncellemeyle genelde düzelir bunu düzelten arkadaşlar bunda intel wireless kart var intelin sitesindekini kürarak oradaki daha günceldir bu sıkıntıyı gidermişlerdi.

    herşeye en baştan başlamak amaçlı formatladım ve en başa döndüm tekrar aynı olaylarla karşılaştım, yazıyorum

    önce tüm windows önemli güncellemelerini yaptım taki artık önemli güncelleştirme çıkmayana kadar
    sonra önceden karşılaştığım ping sıçraması sorunuyla karşılaşıp karşılaşmadığıma baktım, sorun formata rağmen vardı.( yaklaşık 1 dakkada bir ping 1000 lere kadar çıkıyor sonra düzeliyor ve sürekli devam ediyor.)

    bunun üzerine SW update i açıp tek tuşla güncellemeye bastım
    yavaş yavaş güncellemeye başladı ta ki wirelessa kadar. önce wireless için dosyları indirdi sonra yüklemeye başladı, yüklediği için o sırada neti kesti ve yükledi sonraki update e geçince net kesik oldugundan onlar başarısız oldu, herneyse, restart atıp kurulumu tamamladım ve ping sorununun geçmediğini gördüm.
    bunun üzerine sw update i açtım kalan updateler + wireless updatei orada duruyordu, halbuki bunu kurmuşru, herneyse tek tuşla indirmeye devam ettim bu sefer her yüklemenin ortasında bağlantı kesiliyor(hangi update seçersem seçeyim) yani sarı üçgen çıkıyor sınırlı bağlantı diyor. yani hiçbiri yüklenmiyor.

    formatdan öncede aynı sorunlarla karşılaşmıştım, ağ kesilmesi ve ani ping sıçramaları, yeni aldığım bir üründe bu sorunlar olması üzdü, geri mi vermeliyim?

    edit: sadece bu pc de oluyor öteki laptop da açık onda bu sorunlar yok ne ping ne ağ kesintisi. ayrıca öteki laptopumda bulunan comodo firewall yeni laptopumdan eskisine bağlanılmaya çalışıldığını tspit etti bende blockladım, uygulama svchost.exe idi, bu nedir hiçbir fikrim yok. ayrıntılısını network bölümüne yazıdm bilginiz varsa bi bakın


    EDIT2: sorun wirelessla alakalı halen çözüm aramaktayım: intel centrino advanced N 6235 driverlarıyla alakalı ben eternetle girince sorun yok zaten bu sorunla ilgili nette birçok kişi var çözüm arıyorum

    edit3: 802.11b/g olan ayarı 802.11g yaptım düzeldi şu an için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r522js02tr -- 18 Nisan 2013; 19:10:55 >




  • hocam insert tuşunun yanında fn lock tuşuna basılmış tekrar bastığınız takdirde sorun düzelecektir.. saygılarımla :)
  • Arkadaşlar bu model Vatanda 1866 TL ye düşmüş. Sanırım gun geçtikçe şikayetler artıyor, o nedenle durmadan fiyatı düşüyor. Herneyse, benim merak ettigim, bu makinedeki 8GB SSD pasifleştirilip, içindeki HDD yerine bi 128 - 250 gb SSD takılabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinabsis -- 30 Nisan 2013; 14:15:56 >
  • MYAVUZZ cok sağol arkadaşım başka bi arkadaşta forumda sizden önce yardımcı oldu ilginize teşekkürler
  • Teknosadan S05Tr modelini 2059 a aldim tavsye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar an itibariyle S04tr vatanda %32 indirimle kdv dahil 1999 TL, acaba vatanda haftasonları genel olarak ekstra bi indirim oluyor mu? hafta sonu daha da ucuzlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amorres

    Arkadaşlar an itibariyle S04tr vatanda %32 indirimle kdv dahil 1999 TL, acaba vatanda haftasonları genel olarak ekstra bi indirim oluyor mu? hafta sonu daha da ucuzlar mı?

    Dün Trabzon vatan'daydım bu ürünü kapının önüne koymuşlardı birsürü kutu vardı ve özel indirimi var yani bu fiyatı aşağıya inmez.
  • SELAM BEN SIFIR ALDIĞIM HİÇ KULLANMADIM DESEM JİLETİNİ ÜSTÜNDE LENOVA G580 İ5 3NESİL 900 TL BIRAKIYORUM 1 AYLIK DÜŞÜNÜRSEN NUMARAM 05313198041
  • Bilgisayarı dün aldım.Vatan bilgisayarda kurulum yaptıklarında hdd bölünmemişti ben de böldüm.Bölünce yeniden başlattı.Bilgisayar açılınca üzgünüz bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diye bir ekran çıktı.Recovery açmak isrediğimde .net framework yüklü olmadığı için hata verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeli vatan bilgisayardan alan arkadaşlar, win8 tek dil seçenekli mi yoksa ingilizce de kurulum yapabiliyor muyuz? Ben de almayı düşünüyorum bu modeli de merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notther -- 13 Mayıs 2013; 9:28:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: notther

    Bu modeli vatan bilgisayardan arkadaşlar, win8 tek dil seçenekli mi yoksa ingilizce de kurulum yapabiliyor muyuz? Ben de almayı düşünüyorum bu modeli de merak ettim.

    Sadece Türkçe galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarı yeni aldım arkadaşlar recover ı yedekleme şansım var mı yardımcı olabilir misiniz.. bir de windows 7 ye çevirmek istediğimde dvd den başlatmam için bios dan nasıl bi ayar yapmam lazım her yerde farklı şeyler yazmışlar..
  • Var,recovery solution 6 programı kullanabilirsin yedekleme seçenekleri var.2. yol açılışta samsung ekranı geldiğinde f4 yap recovey başlatır ve yine bu seçenekler karşına gelir.Win 7 yüklemen için win 8'lerde koruma vardır yapman gereken bios boot bölümünde olması gerekit format modu uefi'dir onu legacy yapın.Diğer format seçenekleri de açılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Mayıs 2013; 22:51:45 >
  • teşekkürler hocam son olarak şuan ki windows 8 in recover ının yediğini aldıktan sonra windows 7 ye döndürdüğümde daha sonra bu recover ile sistemi tekrar windows 8 e çevirebilir miyim acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Var,recovery solution 6 programı kullanabilirsin yedekleme seçenekleri var.2. yol açılışta samsung ekranı geldiğinde f4 yap recovey başlatır ve yine bu seçenekler karşına gelir.Win 7 yüklemen için win 8'lerde koruma vardır yapman gereken bios boot bölümünde olması gerekit format modu uefi'dir onu legacy yapın.Diğer format seçenekleri de açılır

    teşekkürler hocam son olarak şuan ki windows 8 in recover ının yediğini aldıktan sonra windows 7 ye döndürdüğümde daha sonra bu recover ile sistemi tekrar windows 8 e çevirebilir miyim acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: notther

    Bu modeli vatan bilgisayardan alan arkadaşlar, win8 tek dil seçenekli mi yoksa ingilizce de kurulum yapabiliyor muyuz? Ben de almayı düşünüyorum bu modeli de merak ettim.

    Bana ingilizce kurulumununda olduğu söylenmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu recovery yedeğiyle orijinal sistemi kurabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: notther

    Bu modeli vatan bilgisayardan alan arkadaşlar, win8 tek dil seçenekli mi yoksa ingilizce de kurulum yapabiliyor muyuz? Ben de almayı düşünüyorum bu modeli de merak ettim.

    Dostum ben bilgisayarı az önce vatandan aldım. Ingilizce kurdurdum Windows u. Bilgin olsun
  • Arkadaslar yukarıdaki msg dan goreceginiz gibi bilgisayarı yeni aldım. Vatan calısanının onerisiyle aylardır yaptıgım araştırmaların aksine hic dusunmedigim bir marka ve model aldım. Insallah iyi yapmısımdır,urunden memnun kalırım. Zaten hala 2007de aldıgım acer 5720g modelini kullandıgım icin magazadaki hangi modeli alsam bana ferrari gibi gelecekti:) Oncelikle bilgisayarın ses performansı benim inanılmaz hosuma gitti. Kasa tasarımı hos. Bence bilgisayarın en onemli eksikleri full hd olmaması ve aydınlatmalı klavye olmaması. Bir de birsey sorucam.vatandaki cocuk once bilgisayarın mevcut sarjını bitirmemi sonra da 12 saat boyunca bilgisayar kapalıyken sarj etmemi soyledi fakat ben kitapcıkta hic oyle birsey goremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. bilgisayarın sağ tarafında olan bluray sürücüyü sürekli açıyorum yanlışlıkla. daha önce hiç böyle bir şey duymadım görmedim ama yine de merak ediyorum. bluray sürücünün üzerindeki tuşunu iptal etme şansım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.