Şimdi Ara

Samsung Odyysey G8 OLED Eksikleri ve Akıl Almaz Problemleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yorumları okudumda sadece nette yazanları değerlendirmişsiniz gibi geldi bana samsungun kendi sitesinden aldım dediğiniz sorunlardan sadece 2 tanesini yaşadım 1. sorun kendi kendine ses seviyesinin yukselmesi sorununu yaşadım o da 10 saat kullansam 1 kere ses seviyesi 14 ten 15 e cıkıyo kullanımda hiç bişey fark etmessiniz sadece ekranın solunda ses penceresi açılıyo bence hiç sıkıntı değil. 2. sorun ekranın altında çizgi sorunu onu da 3 haftada 2 kere yaşadım ikisi de windows masaustundeyken oldu oyunda hiç olmadı muhtemelen windowsla alakalı bi durum diye dusunuyorum. hdmi 2.1 den bahsedilmiş sadece pc de oynayacaksanız buna hiç takılmayın dp kablo ile tam performans alıyorsunuz zaten hdr vrr vb açılmama gibi bi sorun yaşamadım ikisi de açık 175 fps de sorunsuz kullanıyorum. yanma sorunu denmiş diyelim yanacak bırakın yansın şu monitöru 1 sene bile kullansanız verdiğiniz paraya değer oyunları filmleri geçtim google chrome u simsiyah kullanmak bile bu monitöru almanız için yeterli bi sebep





  • kerimbag44 kullanıcısına yanıt

    hocam adam troll. sadece bu monitörü kötülemek icin geldi dh forum a. 3 4 hafta dayandı ve gitti.insanlara iftira hakaret ve ürüne karalama yaptı gitti. sasua ve benim samsung satıcısı olduğumu idda etti haftalarca ( ben esnafım dükkanım var:D) adam sadece samsung ürünü nü kötülemek icin technopat sitesinden buraya geldi. hatta orda bir yorumu bile vardı monitörü alacak bütcem yok bundan olayıda karalıyorum diye.

  • Unboxed incelemesi daha yeni gelmiş, hdr sorunları diye kapak foto koymuşlar. Yahu sen adam gibi adamsın onlarca kişiyi bu saçma sapan monitörü almaktan kurtardın. https://www.youtube.com/watch?v=RmDmJ_1SudA&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubycane -- 30 Nisan 2023; 18:58:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl konu lan. İyi ki görmeden almışım yoksa okuyup almazdım. Yazılanların neredeyse hiçbirini yaşamadık. Rezil troll konu.

    2 ay önce samsung oled g8, 1 ay önce de asus pg27aqdm oled monitör aldık ofise.

    İkisinin de diğerine göre artısı eksisi yok. Asusta gsync var, artı diyeceğim, çünkü samsungda yok, ama gel gör ki hiçbir oyunda bir fark anlayamadık mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdinc1 M kullanıcısına yanıt
    Tuz da basın hocam hıyara iyi gider :D 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monitörün bozuk olduğunu Samsung da kabul etti v2 modelini piyasaya sürecekmiş 😁 Sorun yok diyen hıyarseverlere bol bol tuz ikram ediyorum, iyi forumlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanzi kullanıcısına yanıt

    G7de g sync veya free sync açınca sorun yaşıyor musunuz? Bir de renk ayarı var mı yoksa standart mı kullanıyorsunuz?

  • Daha önce bu monitörü bu kadar gömeni görmemiştim. Acaba fabrikasyon hatalı birkaç ürün olabilir mi? Genellemek doğru mu olmuş bilmiyorum.

  • ekrem816 kullanıcısına yanıt

    Bu kadar gömeni görmemiştim derken hocam? Konudaki linklere bile tıklamaya zahmet etmemişsiniz. Youtube,Reddit vs. bir çok kullanıcının yaşadığı sorunlardan bahsedilmiş, bugüne kadar ben bu monitörü sorunsuz olarak kullanıyorum diyeni görmedim şahsen. Zincirleme sorunların nedenlerine kadar açıklaması mevcut paylaştığımız linklerde. İyi forumlar..

    technopat sosyal
    Rehber: Neden Samsung G8 OLED önermiyorum?
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/neden-samsung-g8-oled-oenermiyorum.2561423/
  • Samsung'un panel tarafında ki kalite kontrol ekibi dünyanın en rezil ekibidir.


    Bende Samsung Odyssey OLED G9 kullanıyorum,3. panel de sorunsuzu dek getirdim.


    ASUS ROG Swift PG39WCDM modelini bekliyorum çıksın,bunu satıp direkt ASUS'a geçicem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 9 Mart 2024; 15:43:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.