Şimdi Ara

Samsung Pc Suite ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Nokia kullanıcısıyım. Nokia kullanıcıları bilirler PC suite ve Ovi suite desteğinin ne kadar gelişmiş olduğunu.

    Yakin zamanda S5233W Star Wi - Fi aldım. Fakat Pc suite desteği konusunda maalesef Samsung sıfır sanırım ya da ben aradığım adam akıllı Pc suite'i bulamadım.

    Samsung New pc Suite ve normal Pc Suite'i kurdum. Fakat telefona gelen bir mesajı bile pc suite bağlıyken okuyamıyorum. Telefona gelen mesajları bilgisayardan görebilmek için önce mesajları bilgisayara kopyalamak gerekiyor. Bağlıyken gelen mesajlar gözükmüyor, mesaj bile farklı yerden yazılıyor.

    Günde yaklaşık 300-400 sms alıyorum ve gönderiyorum. Bunun için önerebileceğiniz PC ile telefon navigasyonunu sağlayacak kullanışlı bir program mevcut mu ya da daha gelişmir bir PC suite var mı ?

    Teşekkürler.



  • VALA KARDEŞ BENDE AYNI DERTEYİM BU SAMSUNG PC SUİTELERİ HERHALDE ÇAILŞMIYOR BEN İNTERNTE BAĞLANMAK İÇİN KURDUM TLF DAN ÇALIŞMADI HERŞEYİ GÖRÜYOR AMA MODEM OLARAK GÖRMÜYOR NASIL YAPARIM BİLGİSİOLAN VARMI TLF.SAMSUNG GT E2121 BİRKAÇ KİŞİDEN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA GÜNCELEME Mİ GİBİ BİRŞEY EKSİĞİ VARMIŞ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.