Şimdi Ara

SAMSUNG PS50B650 yada daha kulanışlı Plazma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nerden başıma sardıysam plazma alayım dedim.Biraz araştırma yapayım dedim Allah'ım o ne bir ton makale var.Kazık yememek adına okudum pek de kötü olmadı sonuçta.Sizlerden ricam SAMSUNG PS50B650 ürününü önerip önermediğinizi öğrenmek.
    2.500 liralık bütçem var.Benden daha bilgili insanlar mutlaka vardır.Onların da görüşmelerini almak istiyorum.
    Daha kullanışlı bir plazma önerileriniz varsa onları da duymak isterim.
    Samsung olması ilk tercihim.



  • İyi akşamlar,iyi bayramlar..Öncelikle plazma arayışında olmanıza sevindim(bu devirde nadir kaldık...)Samsung 50b650 fiyat performans doğrultusunda gayet başarılı bir cihaz ancak 2,500tllık bi fiyata bulman zor bildiğm kadarıyla distibütör tarafından da ithal edilmiyor,plazmada sadece samsung türkiye 50b450serisinin lansmanını yapmakta..Ben 50b650 kullanıcısıyım cihazın siyahlarda ki başarısı ve renk tonlaması mükemmel seviyede...Hareketli sahnelerde beklenenin üstünde ve panelin kontrast seviyesi yeterınce tatmın edici seviyede...Usbden hd divx desteği movie özelliği ile aktif durumda..Sd yayın,dvd,bluray,ps3,xbox performansını tecrübe ettim kesınlıkle kusursuz...Cihazın bence tek eksi yönü ses sistemın yoksa hoparlör sistemi;çok gelişmiş oldugunu soyleselerde heralde ben profesyonel sistemlere alışık olduğumdan olsa gerek bana çiğ geldi,ama dolby desteklı optic çıkışından anfiye bağladında sonuç mükemmel...Sonuç olarak panelden son derece memnunum,kesinlikle tekrar alacak olsam hiç tereddutsuz ılk tercıhım olur(fıyat-performans doğrultusunda)plazma almayı düşünen herkese tavsiye ederim.




  • İlgilendiğin için teşekkür ederim.
    İst. Bilişimde şu an 2.600 lira civarında fiyatı.Bayram indirimi yada yılbaşı indirimi vs. bir şekilde ucuzlamasını bekliyorum.
    Ses sisteminde sorun olucağını sanmıorum.Plazmanın yanında home theatre ve popcorn hour almayı düşünüyorum.
  • istabul bilişimde bir garanti karmasasi var biraz üzerinde dur istersen.firma garantisi falan gibi birsy veriyorlr
  • Firma garantisi derken demek istediğini anlamadım.
    Garanti konusu önemli bir konu sonuçta.O kadar para verilen bir ürün garantisi olmazsa ne işe yarar.
  • İstanbul bilişimde peşin olarak görünen fiyat o ama maalesef cihaz stoklarında 10gün önce bitti,zaten stok azalınca fiyat o seviyeye geriledi yoksa 1,5ay önce 3400tl idi...
  • Merhabalar,

    Samsung PS50B650 alacak arkadaşlar hiç düşünmeden alsınlar, CRT 'lerin verdiği görüntüyü şu an plazmalar yakalamış durumda, eskilerin VCD playerleri gibi VHS örneği, yani VHS analog lar bırakıldı VCD'ye geçildi işi bilenler kafası çalışan teknik insanlar bu görüntüyü(Analog) aradı, sonra DVD ve Blueray ile seyredilebilir hale geldi, LCD ler de böyle LCD tv ler bence büyük bilgisayar monitörü TV değil şu an LCD Tv'ler gelişmeye çalışıyor daha AR-GE aşamsındalar
    ve insanlar bu AR-GE çalışması için üreticilere para bağışlıyor, bende de LCD var bende bağış yaptım 46B650 ama PC'de monitor olarak kullanıyorum, LCD ler Televizyon değil.
    LED paneller ile Plazma TV'lere yaklaşılmış durumda ama sadece yaklaşmış, amacım LCD TV leri kötülemek değil sonuçta bende 46b650 LCD ve Plazma TV kullanıyorum ama LCD yi monitor olarak kullanıyorum. oyunlarda film'lerde ve SD yayınlarda PLAZMA TV'ler çok öne geçer. aslında 720P yeter bile şuan yayınlar 1080i 1080p değil yazılacak bir sürü konu var PLAZMA TV'ler bu işin 4X4'leri.. bunlar benim görüşlerim sonuç olarak 2.500 TL 2.600 TL arası bir fiyat aralığı için PS50B650 sonderece mükemmel makina...




  • +1
  • Gecen hafta forumdan birisi i.b stoklarına gireceğini söylemişti,su an samsung plazma sayfasında ilk sırada,nakit 2610 olarak gözüküyor...
  • bende bu plazma tv yi arıyorum yaklaşık 15 gündür ama maalesef yok . İ.B. den haber bekliyorum . anadolu zaten getirmiyor bunlar türklei iyice keriz sanıyor sanırım ama bizde yolunacak kazlıktan hiç bıkmadık. :)
  • az önce İ.B. stoklarına gelmiş ve ben bir tane PS50B650 sipariş verdim. Hadi bakalım hayırlısı diyorum. salı günü elimde olur dediler. gelişmeleri paylaşmak üzere
  • Bende bu plazmayı almayı düşünüyorum yalnız forumlarda aşırı buzzing yaptığı söyleniyor. Artı olarak 50 hz bug olarak adlandırılan bir de sorunu var.

    Beetle26: panel eline geldiğinde en azından ses yapıp yapmadığını yazabilirmisin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXenic -- 3 Ocak 2010; 0:51:27 >
  • Ben bu paneli 1 ay kullandım görüntü performansını beğenmeyip Lcd tv ye dönüş yaptım özellikle beyaz görüntüleri resmen gri gibi gösteriyodu.
  • av önce panel elime ulaştı akşama servis gelip kuracak . değerlendirmelerimi sizinle paylaşacağım. sabısızlanıyorum.
  • incelemelerinizi bekliyorum..


  • pdp dün akşam servis tarafınadan kuruldu makina gerçekten çok şık ve de çok kaba bir görüntüsü yok .

    evde digitürk kullnamaktayım ve ilk olarak panelin sd yayınını test ettim ve gerçekten çok başarılı izlediğim lcd tv ler le alakası hatta eurosport ve natinol kanallarını izlemek tam bir keyif sanırım bundan sonra daha çok belgesel izleyeceğim. :) hemen söylemek isterim plazmanın sanırım kanallara göre yayın performansı değişiyor bu da çok doğal geldi bana .

    ayrıca movie maxler ve dizimaxlerde ki performansıda tam görülmeye değer di. ayrıntılı resimleri daha sonra sizlerle paylaşabilirim. bu arada tv yi en başta standart modda izlediğimi belirtmek isterim hatta loş ışıkta film izlerken eco moda bile aldım görüntüler gerçekten harikaydı.

    en sonunda da tv ye usbden hard disk takıp film izledim ve önce 300 spartalıdan bir kısım daha sonra da ratatouille yi izledim renkler görüntü sd divx filmde gerçekten coşmuştu şimdilik kısa değerlendirmem bu kadar ama enkısa zamanda gündüz ışıığında ve diğer merak ettiklerinizi test etmeye çalışırım .

    not: İstanbul Bilişim de sitedeki fiyatlar sabit şu ana kadar yaptığım alışverişte bir sıkıntı yaşamadım kendilerinede teşekkür ederim.





  • Yeni konu açmaktansa, almak istediğim plazma TV olan SAMSUNG'un 50B450 veya 50B650 modelleriyle ilgili merak ettiğim bir konuyu burada sorayım:
    ACABA;
    50B450 veya 50B650'de optik veya coaxial digital ses çıkışı (ses girişi DEĞİL, çıkışı) var mı?
    Varsa, bu digital ses çıkışı TV'ye HDMI ile gelen digital DD/AC3/DTS veya HD ses formatını, 5+1=6 kanal olarak mı yoksa sadece 2 kanal olarak mı iletiyor?
  • Bahsettiğin modelleri bilmem ama SAMSUNG PS50B551 de çıkışları var görünüyor.2300Liradan satılıyor piyasada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.