Şimdi Ara

Samsung RT50K6200S8 hakkında sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler bimeksten aldığım bu ürünü servise kurdurdum. Günler sonrasında eve yerleştiğimde buzdolabının ayaklar açılmadan 4 tekerlek üzerinde dururken pizza kulesi gibi arkaya doğru eğik olduğunu farkettim. Bu model veya başka Samsung model buzdolaplarında bu sorunu yaşayan varmı ?

    Ayrıca buzdolabının kompresörü çalışırken 15 20 dk boyunca tırrrrrr şeklinde ses çıkıyor . Gereklı soğukluğa ulaşınca susuyor.Yani sadece kompresör çalıştığında ses çıkıyor. bu mutfağın herhangi bir köşesinde duyulabiliyor normal midir ?

    foruma video eklemekte sıkıntı yaşadım. Ürünün ilk kurulduğundan 30 dk sonra çekilen sestir.

    video linki:https://vimeo.com/160708925



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spermen -- 29 Mart 2016; 10:54:54 >







  • RT46K6000 modelinide ben aldım. Evet kapak kendi kapansın diye dolabı arkaya aşırı yatık yapmışlar. Benim daha önceki belalım Siemens dolabımda aynı idi. Sese gelince bu dolabın motor teknolojisi farklı olduğu için yüksek devirlere çıktığında ses artıyor ancak normal çalışmasına döndüğünde hiç sesi duyulmuyor. Bu haliyle bile siemensten daha az ses çıkartıyor. Dondurucunun soğutucu haline getirilebilmesi her halukarda rakiplerinden bir adım öne çıkartıyor dolabı.
  • Spermen S kullanıcısına yanıt
    ürün ilk kurulduktan 30 dk sonra cekilen ses demisisniz hocam. bence ilk kurulumdan hemen sonra saglıklı sonuc vermeyebilir. neden derseniz dolabın için zaten soguk olmadıgından buz dolabı ilk calısmada hızlı ve devamlı calısmak zorunda hissedecektir kendini istenilen dereceye gelmesi için... ileriki donemlerdede bu sekilde sorun sıkca devam ediyorsa birşey diyemem tabi....
  • teşekkürler arkadaşlar şimdi dediğiniz gibi daha iyi kompresör alıştı sanırım.
  • Merhabalar bende belirtmiş olduğunuz samsung marka ve de aynı model, buzdolabından aldım. Dediğiniz gibi ilk çalıştırmada çok sesli max kapasitede çalışıyordu. Çok sesli idi. Ancak daha sonra ses azaldı. Ortam sesi varken mutfakta çok dikkat vermek gerek sesi duymak için. Motor da sorun yok gibi de fan sürekli dolabın içinde çalışıyor.kapağı açınca kapanıyor (buda normal bir durum )
    Yalnız fanın sürekli çalışması doğalmıdır yoksa hatamı dır anlamadım. Saatlerce hiç durmadan çalısıyor. Şu ana kadar daha durduğunu görmedim. Sizin dolaplarda bu şekildemi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.