Şimdi Ara

SAMSUNG S23B550V 23' LED MONİTÖRÜ MSI CYCLONE EKRAN KARTINA NASIL BAĞLAMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumdaki olumlu yorumlardan sonra bugün SAMSUNG S23B550V 23" LED MONİTÖR aldım, ama akşam eve gelip kasaya bağlantısını yaparken ekran kartımda(1Gb msi cyclone 450GTS) 2 dvi ve 1 mini-hdmi(1.4a) çıkışı olduğunu gördüm. Monitörü kutudan çıkan analog kablonun ucunu dvi dönüştürücü ile ekran kartına takarak bağladım, tabi monitör analog olarak açıldı. Açıkçası teknolojiden biraz uzak kaldığım için bu dvi,hdmi çıkışların görüntü olarak ne gibi bir farkı olduğunu da pek bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla ekran kartımın mini-hdmi çıkışına ve monitörün hdmi girişine uyacak bir mini-hdmi to hdmi kablo(bu linkteki gibi) almam gerekiyor.

    Monitöre bu kadar para vermişken bağlantıyı en iyi şekilde yapayım ve düzgün bir kablo alayım diyorum, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...







  • ekran kartının kutusunda hdmi'yi mini hdmi'ye dönüştüren aparat olduğunu ve yukardaki linkte verdiğim kablonun mikro hdmi için kullanılması gereken kablo olduğunu farkettim, bu durumda elimde dönüştürücü olduğuna göre sadece hdmi kablo almam yeterli olacak herhalde?
  • excalibra E kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu monitörün tamiri hakkında bilginiz varmı? Bende uzun yıllardır bu monitörü kullanıyorum. Şuan görüntü yarım saniye kadar gelip gidiyor. Önce kablodan mı dedim ama başka TV ye bağladım pc yi kablodan değilmiş sorun. İçinde kondansatör yada o tarz bir parça arızası olabilir diye düşünüyorum. Ekranı sökmeye çalıştım ama çerçeve çok sıkı beceremedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.