Şimdi Ara

Samsung S8 Plus vs OnePlus 6 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,

    Bu iki telefon arasında kaldım.Neredeyse herkesin çok daha mantıklı bir seçim olacağı için OP 6'yı önereceğini biliyorum.Ama biraz durumu açıklayayım daha sonra fikirleri alayım.

    Yurtdışından aldıracağım telefonu.OP 6 muhtemelen şu anda sadece online bir satış sitesinde var o ülkede.Teknomarketlerde vs henüz satılmamakta.Aldıracağım kişi de dolaylı olarak tanıdığım bir kişi olduğundan açıkçası bu tarz internet satışlarıyla vs.uğraştırmak istemiyorum.Aynı zamanda OP 6 yaklaşık 400 TL daha pahalı S8+'dan.

    -Fazlasıyla standart bir kullanıcıyım.
    -Nadir oyun oynarım.
    -Genel kullanım sosyal medya ve internet,forum vb. kullanımı üzerine olacak.

    Şimdi tüm bu şartlar karşısında yine de hem şansını zorla hem de 400 TL daha fazla ver ama OP6 al mı dersiniz ?

    Yoksa zaten dümdüz kullanıcısın S8+ seni her türlü tahmini 2 sene götürür o yüzden uğraşma mı dersiniz ?

    OP 6 - 6/64 versiyon olacak bu arada.

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • Samsung.
  • op6 çok üst düzey bi telefon. ben olsam 400 tl falan takılmam hem daha yeni donanım hem 6 ram olduğu için op6 aırdım ama siz çok takılmıyorsunuz sanırım buna ki 4 gb ram de yeterlidir şu an için. bi de uğraştırmamak vs adına s8+ gerçekten de daha mantıklı olabilr sizn için.
  • hocam özelden yazamıyorum burdan yazayım. samsung kullanmıyorum ama o samsung yavaşlıyor geyikleri taa s3 lerden falan kalma bir şey bildiğim kadarıyla. samsungun eski touchwiz arayüzü gerçekten berbat bi arayüzdü tabii o zamanlar ramler de 1-2 gb falan olunca kasmalar başlıyordu. şimdi bildiğim kadarıyla öyle bi durum yok ya da daha az ama bu sefer de güncelleme problemi var. samsung en iyi amiral gemilerine bile güncelleme yaparken sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum ya geç alıyor ya da almamaya başlıyor bi yerden sonra. seçim sizin tabii ki. ama dediğim gibi ben şahsen 400 tl sizin için çok önemli değilse büyük markanın eski amiral gemisini almaktansa, nispeten küçük ve az bilinen bi markanın son model amiral gemisini alırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lefransuva

    hocam özelden yazamıyorum burdan yazayım. samsung kullanmıyorum ama o samsung yavaşlıyor geyikleri taa s3 lerden falan kalma bir şey bildiğim kadarıyla. samsungun eski touchwiz arayüzü gerçekten berbat bi arayüzdü tabii o zamanlar ramler de 1-2 gb falan olunca kasmalar başlıyordu. şimdi bildiğim kadarıyla öyle bi durum yok ya da daha az ama bu sefer de güncelleme problemi var. samsung en iyi amiral gemilerine bile güncelleme yaparken sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum ya geç alıyor ya da almamaya başlıyor bi yerden sonra. seçim sizin tabii ki. ama dediğim gibi ben şahsen 400 tl sizin için çok önemli değilse büyük markanın eski amiral gemisini almaktansa, nispeten küçük ve az bilinen bi markanın son model amiral gemisini alırdım.
    Tamamdir hocam, cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.