Şimdi Ara

Samsung S8530 Wave II Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
21
Favori
761.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z3U5

    quote:

    Orijinalden alıntı: mira_beat


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mori
    Wave II, kullanan arkadaşlara bir sorum olucak.
    Telefon çaldığında, yani biri sizi aradığında, zil sesi Wave 1' deki gibi kısıktan başlayıp 2-3 sn sonra yükseliyormu? Yoksa direk olarak yüksek mi başlıyor?
    Teşekkür ederim.

    aynen oyle arkadasim 2-3 saniye sonra yukseliyo

    İyi de bunu zaten kendimiz menüden ayarlamıyor muyuz? Artarak çalsın seçeneğini seçersek öyle çalar

    valla yanlis anlama ama o kadar bizde zekiyiz
    artan zil sesiyle kontrol edilemiyo bu olay
    zaten soruyu soran arkadasinda bi bildlgi varki soruyo dimi?
    ozetle: zil sesini nasil ayarlarsan ayarla ilk caldiginda kisik baslayip sonra artiyor ses




  • Tamam o kadar zekiysen sorun yok yok dostum
  • ee şimdi bu ekran bozukmu ? ben o renkleri fark etmemiştim pek. kullandıkça düzelirmi acaba?
  • kullanmayla ekran düzelmesi olmaz kendi fikrimce donanımsal bir hatadır bu. ekran değişimi gerekir BENCE.
  • Telefonu alan arkadaşlara şunu sormak isterim ; gerçekten böyle birşeye ihtiyacı olduğu için mi alır insan bu telefonu yoksa kullanmışken iyisi olsun diye mi ? Yani Wave tercih ederken neyi dikkate aldınız ? Gerçekten tüm özelliklerinden yararlanıyor musunuz ? Ben de almayı düşünüyorum ama ne bileyim 900 TL vermek biraz koyacak gibi bana. Param olmadığından değil sadece ben gerçekten 900 TL'lik hizmet alabilecekmiyim. Biraz kafam karıştı arkadaşlar.

    Düşünüyorum diyorum ki; ya onun yerine bi LCD alırım belki. Ya da SLR fotoğraf makinesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phys

    Teknosa'dan ürün alan arkadaşlara bir sorum olacak :
    Neden internet mağazasından almıyorsunuz, 50 TL'lik hediye çeki veriyor.
    Acaba bunun dışında internet mağazasından almanın bir dezavantajı mı var ?
    Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Ben teknosa mağazasından aldım çünkü telefon ücretinin yarısını nakit ödedim, diğer yarısını ise taksit yaptırdım, birde kutusunu açtırıp telefonun dış görünüşünde yada kasasında herhangi bir aksaklık olup olmadığına bakarak aldım.
  • bi foto. makinesi düşünüyorsan tel.den onun gibi fotoğraf çekmesini bekleme hangi tel olursa olsun o kaliteyi vermez. telefonun alternatifi kamera olmasın :D
  • Değerli arkadaşlar ,
    Bir de telefon sahibi kişiler acaba Word, excel, ppt dosyları telden değiştirilebiliyor mu bilgilendirebilir mi? Yani düzenleme yapabiliyor muyuz ?
  • Wave serileri pimpirikli insanlar için uygun seriler değildir. Pimpirikten kastım telefonu kullanmaktan keyfini çıkarmaktan çok sorun arayan kişilerdir. Her türlü yerinde sorun bulabilirsiniz. Bir kaç tane yazayım. Sürekli konuştuğunuz pembelik sarılık vs. Arka kapağın altındaki piyano yerin bazen tam oturmamaış hissi vermesi. Uygulama azlığı. (2000 tane uygulama var elma store 300 000 i geçti) telefonun üstüne vurunca cınk diye bir ses vermesi. vsvs ararsan daha çok bulursun. 4 4lük bir telefon arayanlar şimdiden söyliyeyim bu telefonu tercih etmesin. Daha öncede yazdım bir arkadaşımız da tam anlamamış sanırım nasıl yani diye sormuştu. Çok basit. Bembeyaz bir ekrana bakma gibi bir hobiniz varsa yada işiniz sürekli beyaz bembeyaz bir ekranda ise ve üstte yazılan pembelik yada sarılık ekranınızda mevcut ise bu telefonu tercih etmeyin. Yada aldığınız gibi servise verin.(%90 aynısını yollarlar).

    Bada işletim sistemi ve wave 1-2 telefonları kullanırken sahibine zevk vermiyorsa o telefondan kurtulunmalıdır. Çünkü normal şartlarda (üstte yazdığım gibi çok pimpirikli değilseniz) bada ve wave kullanıcısına zevk verir. Keyif verir. O keyfi yaşadıktan sonra da ne ekranda pembelik varmış ne şurdan ses geliyormuş ne şöyle ne böyle dersiniz. Wave 1 konusuna da bakarsanız bir çok kişi vardır bu dediğim sorunları yaşayan ancak telefondan bir türlü vazgeçemeyen. Wave böyle bir telefondur. O yüzden ekrandaki renkler rahatsız ediyorsa servise vermeyi deneyin. Etmiyorsa takmayın keyfini çıkarın.

    Z3U5 en yakın örnek. Gördüğüm kadarıyla telefonu aldığı gibi servise verdi. Yine de wave den vazgeçemiyor. Başka bir telefon olsa bu aldığınız gibi servise verseniz anında o telefondan soğursunuz.

    rearth Bunu demeseler farkedecekmiydin? Farketmeyeceksen bence servise verme telefonu boşu boşuna. Keyfini çıkarmaya bak.


    Office için smart office programı var. Onunla üstünde değişiklik yapabiliyorsunuz. PDF zaten açılıyor. office programının ücreti 15 TL. Şuan wave 2 için ücretli uygulamaları bedava yükleme gibi bir şey söz konusu değil.

    phys Beklentilerinle alakalı bir şey. Telefondan amuda kalmasını isterseniz olmaz. Bir telefonun ve 900 TL lik bir telefonun neler yapabileceğini az çok araştırıp alırsanız pişman olmazsınız. piyasada 1600 TL ye de telefon var. Onda da herşey 4 4 lük değildir. Hiç bir telefon SLR makinası gibi resim çekemez. Her özelliğini kullanıyormusunuz demişsiniz bir de evet her özelliğini kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 2 Ocak 2011; 13:59:36 >




  • Evet re-storm doğru söylüyorsun başka bir telefon olsa soğurdum ama şuan sabırsızlıkla servisten telefonumu alıp telefonuma kavuşmayı bekliyorum.Yapılmasa da sorun değil o şekilde kullanacam ben belki yapılır umuduyla verdim.Garantisi varken bir işe yarasın dedim.İnşallah hallolur hallolmasa da devam
  • sarı çizgi probleminin bndede oldğunu farkettim şimdi. çok sorun edilecek bir drum değil bnce.ama yinede 900 tl lik telefona yakışmadı. servise gönderenler sonuç olarak ne oldu ekranmı değişti?? yoksa yeni telefonmu yolladılar??
  • haklısın re-storm öyle onun busu şunun şusu dersem 2.500 tleleik ifon4 bile soruları var bir sürü ben 900 verdim ama faturayı patrona kestirdim 137 tl kdv sini bana geri verecek bu durumda tel bana 763 tl mal oluyor. süreklide beyaz sayfalarda işim yok gittiği yere kadar kullanacam. uzatmayacam tadını cıkaracam. zaten burda yazmasalr ben o kadar renkleride fark etmezdim. teşekkürler yorumun için.
  • Birde telefonu kullandıkça badayı daha çok seveceksiniz. (tabi yine ihtiyaçlarla alakalı bir durum). Mesela ben 3 aydır kullanıyorum okumadığım forum yazı çok azdır. Yine de daha yeni fakettim ki az önce handsfree ile bir yandan konuşuyorken bir yandan internetten sörf yapmaya devam edebiliyorum. Bada da çok güzel detaylı özellikler mevcut. Kullandıkça yeni şeyleri farkedeceksiniz.
  • Şu badayı da bi tazeleseler tam süper olacak..
  • peki re-storm telefonu yeni aldım ilk hangi ayarları yapayım önemli? gereksiz şeyler neler kapatayım ki şarjı hızlı bitmesin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rearth

    peki re-storm telefonu yeni aldım ilk hangi ayarları yapayım önemli? gereksiz şeyler neler kapatayım ki şarjı hızlı bitmesin?

    Pil ilk zamanlar daha hızlı biter zamanla daha performanslı hale gelecektir. Onun dışında akşmdan akşama sarja takmak istemiyorsanızhttp://forum.donanimhaber.com/m_44954273/tm.htm 24. soruyu okumanızı öneririm. Orada Samoled için yazılmış beyaz renk yazılarını önemsemeyin. Özellikle saat widgetleri çok fazla enerji harcar. Onun dışında ayar olarak öyle acil yapılması gereken bir ayar yok. Operatörden internet ayarlarınızı aldıysanız zaten başka bir şeye gerek yok. Verdiğim linkte her nekadar wave 1 içinde olsa işletim sistemleri hemen hemen aynı olduğu için işinize yarayacak başka şeylerde bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 2 Ocak 2011; 14:59:47 >




  • arkadaşlar teknosa müşteri temsilcisiyle görüştüm. 30 gün içinde alınmş sorunlu ürünlerde servise gönderiliip onay verildikten sonra değişim veya iade isteklerimiz gerçekleştirilebiliyormuş.
    dokunmatik ekranı değişecek arkadaşlar neden değişim talep etmediniz?
    birde telefonu perşembe günü aldım.4 gün oldu daha. direk değiştirme hkkım yokmu?
    wave 2 istiyorum yine çok mutluydum bu sorunları farkeene kadar.
  • Arkadaşlar bu telefon wave 1 gibi konusmayı kaydetmiyor,ben bulamadım,görüşme esnasında alttaki 3 noktayı açınca sadece parazit azaltma çıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atlantis.

    Arkadaşlar bu telefon wave 1 gibi konusmayı kaydetmiyor,ben bulamadım,görüşme esnasında alttaki 3 noktayı açınca sadece parazit azaltma çıkıyor

    Sürüm ile alakalı. bada 1.2 o özelliği desteklemiyor nedense. Yani wave 1 dekiler de 1.2 ye geçince onlarda da olmayacak. Belki ilerde yine eklerler.
  • Teşekkürler re-storm,keşke olsaymış,bazen cok faydalı ve gerekli oluyordu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.