Şimdi Ara

SAMSUNG SCX 4200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Samsung Scx 4200 yazıcı , kağıdı alıyor sayfanın yarısına kadar baskı yapıyor. Ancak fırın ünitesinden çıkarken yarısında kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Yabancı bir sitede fırın ünitesinin tam ısınmamasından kaynaklanabileceğini ifade ediyor?Olabilir mi sizce?Saygılarımı sunar iyi forumlar dilerim.



  • cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    HYR ALAKASI YOK ÖLE BİŞEY OLSA YAZICI HATAYA GEÇER BU SENSÖRLE ALAKALI BİR SORUN KAĞIT GEÇİŞ YOLUNDAKİ SENSÖR ZAYIF VE ISIYLA KIRILMIŞ VEYA ERİMİŞTİR. O YÜZDEN YAPAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunahan20

    HYR ALAKASI YOK ÖLE BİŞEY OLSA YAZICI HATAYA GEÇER BU SENSÖRLE ALAKALI BİR SORUN KAĞIT GEÇİŞ YOLUNDAKİ SENSÖR ZAYIF VE ISIYLA KIRILMIŞ VEYA ERİMİŞTİR. O YÜZDEN YAPAR

    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kağıt yolundaki sensör kırılmış yada zayıf demişsiniz. Bu durumda kağıt fırın ünitesine girmeden hata vermesi gerekmez mi? Kağıdın yarısı fırın ünitesinden çıkmış geri kalanı içeride kalmış bulunuyor, Ukalalık yapmak için söylemedim, sadece kafama takıldığı için sordum efendim. Bugün kartuşbankasından bir arkadaşla görüştüğümde fırın ünitesinin termostatını değiştirmem gerektiğini söyledi. Sizce mantıklı değil mi?
  • cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    KAĞIT GEÇİŞİ ESNASINDA TONER ALTINDA BULUNAN SENSÖR FALL ÇALIŞIYOR. VE FIRIN ÜNİTESİNE GÖNDERİYOR.KAĞIT TONER ALTINDAKİ SENSÖRDEN GEÇİŞİ TAMAMLAYINCA DEVREYE FIRIN ÜNİTESİNİN SENSÖRÜ GİRİYOR. ODA KAĞIDI ALGILAMAYINCA HATA VERİYOR. AYRICA KARTUŞBANKASININ DEDİĞİ FUSER TERMOSTATI DEĞİŞİMİ MİLYONDA BİR OLUR. EĞER O ARIZALI OLSAYDI OPEN HEAD ERROR ( DÜŞÜK ISI HATASI ) VERİRDİ YANLIŞ BİLGİLENDİRMİŞLER SENİ. VE ŞÖYLEDE BİRŞEY VAR O TERMOSTAT YAZICINI HAZIR KONUMUNA BİLE GEÇİRMEZ Kİ SENİN MAKİNADA ÖYLE BİR PROBLEM DE YOK. İSTERSEN PM DEN İRTİBAT NUMARAMI VEREYİM DEDİĞİM YERİ KONTROL ET. AMA YANINDA YILDIZ TORNAVİDA BULUNDURUP ARARSIN :)
  • Fırın ünitesinin sensör plastiği kırılmış.Aynı yazıcının fırın ünitesini komple değiştirdim. Artık normal olarak çıktı alabiliyorum. Anlamadığım şu çıktı alırken bu plastik çubuk dikine mi durmalı yoksa kaığıdı çıkartırken aşağıya doğru eğilmeli mi?
  • cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    KAĞIT GEÇTİĞİ ESNADA GERİYE DOĞRU EĞİLİR KAĞIT GEÇİŞİNİ TAMAMLADIĞINDA DİK KONUMA GELİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.