Şimdi Ara

Samsung sm- t287 galaxy tab. Hakkinda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
12.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Telefon özelliği aktiftir. Ahize çıkışını da aktif ettim hoperlör değil konuşmalarda ahizeden ses gelmektedir. İlgilenenlere yardımcı olurum. Rhmndmrts@gmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif telefon
     Samsung sm- t287 galaxy tab. Hakkindaözelliği resimlerde mevcuttur. Ben ekranı delirdim ahize çıkış ızgaralı olandan aldım siz isterseniz değiştirmeden de kullanabilirsiniz. Az ses gelir. Ahize çıkışlı ekran samsun efe bilgisayarda mevcut int satılıyor. Bilginize iletişim :05522000057
     Samsung sm- t287 galaxy tab. Hakkinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar, T287 kodlu olan tab 6a ya en yüksek hangi android sürümü atılabiliyor ?

  • bobili2 B kullanıcısına yanıt

    Neredeyse paylaşılan tüm linkler ölmüş. Bu konuyu baştan sona 3-4 defa okudum. Tabletimde arama yapma ve arama almayı açıp root yapmak istiyordum. Yükarıda bir örneğini gördüğümüz @bobili2 isimli arkadaşımızın mesajları ilham oldu bana. Ve bu metni yazmak istedim.


    Android sistemini kurcalamayı severim. Ama update_script dosyası yapmaktan falan anlamıyordum. Yukarıdaki mesajda bahsedilen örnek alacağımız update script dosyasının linki bile ölmüştü. xda developers üzerinden araştırma yaptım. Script dosyasının nasıl oluşturulabileceğini öğrendim. Deneme yanılma yaparak tabi ki önceden bildiğim şeyleri de ona ekleyerek doğru dosyayı yaptığıma emin oldum fakat yine de arama özelliği açılmadı. Sonra biraz da kendimce ajanlık oynadım ve şunu farkettim. Burada yapılan paylaşımların tarihleri cihazın son güncellemesinden önce. Anladım ki cihazın son güncellemesi arama özelliğine izin vermiyor. Ben de yayınlanmış ilk stock romları aradım ve buldum. Bütün işlemleri eski rom üzerinde uyguladığımda sorunsuzca burada anlatılan şeyleri başardım. Bütün dosyaları internetten buldum ve editlenmesi gerekenleri kendim editledim. Bana da çok güzel bir tecrübe olmuş oldu. Hikayeyi fazla uzatmadan başta @bobili2 ye ve bobili2'nin paylaşımlarını deneyip nasıl başardığını anlatan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.


    İşlem şu adımlardan oluşuyor.


    1. Aşağıdaki linkten tüm dosyaları indiriyoruz.
    2. Rardan çıkardıktan sonra işlemlere başlıyoruz.
    3. Cihazın oem kilidini açıyoruz.
    4. Odin yardımıyla rom klasörünün içindeki T287XXU0APC4_T287OJW0APC4_T287XXU0APC4_HOME.tar.md5 isimli rom dosyasını cihaza flaşlıyoruz.
    5. Cihaz açıldıktan sonra yine odin yardımıyla 287.tar.md5 isimli rom dosyasını flaşlıyoruz. (Bu dosya aynı gibi duruyor ama üstteki romdan biraz farklı. SM-T287 ile SM-T285 cihazlarının romlarının birleştirilmiş hali)
    6. Cihaz açıldıktan sonra yine odini açıyoruz. Auto reboot seçeneğinin tikini kaldırıyoruz. Bunu kesin yapmamız lazım yoksa TWRP yüklenmez. Ardından odin ile TWRP_3.0.2-1_SM-T285_20161124.tar.md5 isimli dosyayı cihaza flaşlıyoruz.
    7. İşlem tamamlandıktan sonra cihazı ses kısma, güç tuşu ve menü tuşlarına basarak kapatıyoruz. Kapandıktan sonra hemen elimizi çekip bu sefer güç tuşu, ses arttırma ve menü tuşlarına basılı tutarak TWRP recovery ile başlatıyoruz.
    8. Bilgisayar cihazın hafızasını görecek. Ardından modem.zip dosyasını ve root yapmak istiyorsanız SR5-SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip isimli dosyayı cihazın hafızasına kopyalıyoruz.
    9. Install kısmından bu iki dosyayı da flaşlıyoruz. Modem.zip'i flaşladığınızda arama özelliği açılacak. SR5-SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip dosyasını flaşladığınızda ise root yapılmış olacak.
    10. Cihazı yeniden başlatıyoruz ve sanırım arama ayarları kısmından LTE'yi 3G'ye çeviriyoruz. LTE stabil çalışmıyor çünkü. (Arama ayarları kısmı mıydı? Menüyü tam hatırlayamadım, kurcalayıp bulursunuz.)

    Benim cihazımda ahize olmadığı için hoparlör ile mis gibi kullanılıyor. Kulaklık ile de konuşma yapabilirsiniz. Bizde bu tablet var, içine bir hat taktık, çocuk evde tek kaldığında kullanıyor. Arama yaptığımızda ulaşabiliyoruz.


    Buradaki tüm dosyalara başka kaynaklardan ulaşmak zorunda kaldım. Editlenmesi gerekenleri de kendim editledim ama tekrardan yukarıda bilgi paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Sadece yaptım oldu diyenler bile bana büyük ilham verdiler.


    Bu işlemin nasıl yapılacağını youtube kanalımda detaylı olarak anlattım. Video paylaşıp reklam yapmak yasak mı değil mi bilmiyorum. Sanırım bu forumdaki 4. mesajım oluyor bu. Yani forumda tecrübeli birisi değilim. Eğer yasak ise adminlerden rica ediyorum bu son paragrafı ve videoyu buradan kaldırsınlar.



     Samsung sm- t287 galaxy tab. HakkindaTeknoloji Azmanıyoutube
    Merhaba, bu videomuzda Samsung Galaxy Tab A6 - SM-T287 tabletin arama yapıp arama alabilmesi için yapılması gerekenleri gösterdim. İlgili dosyalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Bu videoyu hazırlarken tüm bilgileri aşağıdaki konudan buldum. Neredeyse paylaşılan tüm linkler ölmüştü. Dosyaların hepsini kendim bulup editledim. Aşağıdaki konuya katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. https://forum.donanimhaber.com/samsung-sm-t287-galaxy-tab-hakkinda--118890017 Yapamadığınız şeyler olursa yorumlar kısmından ya da instagram adresimden ulaşıp sorabilirsiniz. www.instagram.com/teknolojiazmani Samsung USB Driver: https://disk.yandex.com.tr/d/UK5n9x4SEEroCg Odin, Rom Dosyaları, TWRP ve modem.zip dosyası: https://disk.yandex.com.tr/d/ctVYmq0wzk-now
    https://www.youtube.com/watch?v=GgUaNYLIDN8




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.