Şimdi Ara

Samsung Smart TV de IPTV sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
67.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DNS ayarı olarak 77.88.8.8 girin ve kanal listesi gelecek. Ardından DNS i otomatik olarak yapın kanallar çalışacak

  • Yeni samsung tv lerden var. iptv de ses bir süre sonra gidiyor. tüm uygulamalarda aynı sorun. başka cihazlardan izlerken bu sorun yok. samsung tv de 4-5 dk sonra ses gidiyor. kanal değişince geliyor ses

  • Merhaba,yaklaşık 10 sene kullandığım Samsung LCD TV’de GSE Smart IPTV uygulamasını Apple TV ile kullandığım için sorun olmuyordu.Samsung Q60T’ye geçince Smart IPTV uygulaması olmadığı için başka bir uygulama aramaya başladım.DNS ile manuel yapılan ayarlarda stabilite sorunları olduğunu okuduğum için NET IPTV indirdim,1 hafta sonra deneme sürümü bitince 55 TL gibi ücret ödeyerek sorunsuz izlemeyi planladım ama iki sorunla karşılaştım;1)Seste kaymalar oluyordu,ya kanal değiştirmek gerekiyordu yada uygulamayı kapatmak gerekiyordu.2)IPTV’deki filmleri izlerken filmi geri almak mümkündü ama ileri almak isteyince filmin sonuna atıyordu.Sonuçta tüm ayarlamaları denesem de değişen bir şey olmadı.
    3 gün önce Flix IPTV’yi indirdim,uygulama gayet stabil çalışıyor,bahsettiğim sorunlar da ortadan kalktı.Deneme sürümü yaklaşık 2 ay,sonrasında 7 € gibi bir ücretle devam edebilirim,bu da uygulamanın çalıştığından emin olmak için yeterli bir süre.
    Benzer problemleri olanlar için yardımı olur umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 23 Ocak 2021; 15:34:23 >




  • Samsung mu7400u .dsmart internet vari tv durdu.internetten açması. Mobile açtım. Hotspot açtım. Tvyi bağladım. İp çalıştı. Ancak sorun dsmart diye düşünüyorum artık. Tvde sorun yok.
  • ysf_dmrts Y kullanıcısına yanıt
    Denedim olmadı. Başka bir çözüm var mı ? Hiçbir player oynatamıyor. Hepsinde aynı durum var. Dns yi değiştirdim fakat dns nasıl otomatik yapılıyor onu modem ayarlarında göremedim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastikadandabeter -- 18 Ağustos 2021; 2:11:29 >
  • Sorunu çözen varmı. Varsa yardımcı olabilir
  • log tutup, logları incelemek netice verir. dns mi, iss mi, tv'nin iptv app'si mi, vpn app mi, modemin vpn yapılandırması mı, port mu, farklı dil seslendirmelerine sahip kanal mı yani bir sürü kontrol yapılabilir.

  • ben samsung qled kullanıyorum. yeni güncelleme geldi,güncelleme sonrası fabrıka ayarlarına döndüm.

    satın aldığım smartiptv uygulaması yok? smarters pro uygulaması yükledim. iptv bilgilerimi yüklüyorum hatasız,kayd etmiyor hata veriyor?

  • Arkadaşlar son zamanlarda zaten smart tvlerde sağlıklı çalışmıyor iptvler SSIPTV hiç kullanmayın.

    Yeni uygulama çıktı eğer var ise onu kullanabilirsiniz kullananlar memnun DubleCast uygulaması denemekte fayda var .

    Smart TV lerin başlıca sorunu bellek geri kalanda uygulama ve iptv panel sorunu :) tabi işin içinde iss kısıtlaması da mevcut.

  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

    Kullandığınız URL bu programda çalışmaz. IPTV sağlayıcınız IPTV Smarters firmasına kendi url'sini ücretli kayıt ettirmesi lazım. Ardından size tvde kullanacağınız bir url vermesi lazım. Bende IPTV satıyorum. LG ve Samsung TV'de kullanmak isteyenlere bu özel url'yi veriyorum. Ancak bu şekilde açıyor yayınları.

  • sorunu şöyleçözdüm. youtube de bir güzel insan paylaşmış.adını hatırlamadığım için beni af etsin.


    https://s6.dosya.tc/server10/0t5wkr/siptv_tizen.zip.html


    bu dosyayı ntfs formatlı bir usb diske zipli şekilde atın. tv ye taktıktan sonra samsung uygulama mağazasına girince hemen görünür. yükleme sorunsuz oluyor.

  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

    Olayı nedir hocam bunun? IPTV izlemek için bir uygulama mı?

  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

    Olayı nedir hocam bunun? IPTV izlemek için bir uygulama mı?


    SmarIPTV olmayan televizyonlar için çözüm ama kablo ile bağlıyken yayın açılmama sorununu çözmüyor.

  • xurmirac kullanıcısına yanıt

    evet iptv izlemek için en kullanışlı uygulama. geçen yıllar samsun (tizen) mağazada vardı.şimdi kaldırılmış.ancak bu yöntem ile kuruluyor.

  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

    içerik sayısı çok fazla olan listelerde çok geç açılıyor.

  • iyi bir iptv ve 100 mbit internet ile takılmasız çok seri bir uygulama. samsung quled tv de eski model kumanda ile uydu kanalları gibi patır patır seri açılıyor kanallar.

  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

    Hocam kanallar açılıyor zaten onda sorun yok. İçeriği çok yoğun olan listelerde diyorum, uygulama çok geç açılıyor. "server upload connection timeout" yazısında bekliyoruz bi 30-40 saniye, uygulama anca açılıyor. Başka bir IPTV listem daha var mesela, onda çok daha az içerik var o açılıyor hemen fakat içerik yoğunsa uygulama geç açılıyor. Sırf bundan ötürü soğudum açıkçası.

  • iptv'yi ve iptv'yi yazılımsal olarak üzerinde hazır bulunduran tv box ve benzeri cihazları, legal ve illegal kanallara sahip olması açılarından ayrı ayrı değerlendirmek lazım. hatta bu kanalların otomatik güncellenmesi açısından bu değerlendirmeyi üçe de çıkartmak lazım diye düşünüyorum.


    aktivasyon kodu ile çalışan iptv programı da olsa, benim vardığım kanaat şu: bu iki durumu birbirinden ayırmak lazım. bu ikisi beraber olduğu sürece, bu iptv'den bir cacık olmaz. sinir harbi yaptırır insana.  


    tv'de reklamı görünmeyen isimlerin vereceği iptv kanallarından çok da bir şey beklememek lazım.

  • xurmirac kullanıcısına yanıt

    merhaba, galiba farklı uygulamalardan bahs ediyoruz veya internetiniz mı sıkıntılı. bende smart iptv uygulaması anında açılıyor.



    apkcombo.com
    Smart IPTV APK (Android App) - Ücretsi̇z İndi̇ri̇n
    https://apkcombo.com/tr/smart-iptv/eu.siptv.video
  • konu samsung smart uygulaması üzerinden yapıldı. yukarıda verdiğim uygulama android için. mavi logolu smarters iptv de var ancak ben samsung smartta çalıştıramadım. iptv bilgilerimi yazıyorum hata veriyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.