Şimdi Ara

Samsung Telefon alanlar Dikkat!! Servisler yolunu bulmuş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar baktığım kadarıyla forumda benzeri konu bulamadım. Varsa özür dilerim şimdiden. Bir olayı paylaşmak istedim.

    Samsung Note 3(Orjinal Samsung - Kvk garantili) cihazımızda ekran görüntüsü gitti. Şimşek çakar gibi ışık geliyor ve gidiyor. Bu sebeple servise götürüldü(izmit servisi). Bankoda görevli kızımız bunun köşesi ezik garantiye girmez diyerek işlem dahi yapmadan 550 lira tutar diyip cihazı geri vermiş. Sonrasında ben olayı devraldım, sonrasında bunlar anlamaz diyerek Bakırköy Samsung servisine kargoyu da ben karşılayarak gönderdim. 1 gün içinde yine aynı şekilde cevap alarak garanti dışı olduğu ve 650 TL bedeli olduğu söylendi.

    Resimleri koyuyorum. Düşen, kullanıcı hatası olan durumları anlıyorum. Ama gözle muayene nedir? Ekranda ne olduğunu bilmeden nasıl bu kadar basit şekilde cevap veriliyor bilmiyorum. Bu kadar paralara satılan ve üstüne pahalısı olsun güvenli olsun diyerek aldığımız Samsung Türkiye garantili telefonlar için bu kadar basit bir cevap aklım almıyor.

    He bir de servisin söylediği şu: Resmini çekip samsung merkeze yolluyoruz, onlar garanti dışı derse yapacak bir şeyimiz yok :D dedi..

    Yorum sizin. Haksızsam da eyvallah. Birilerine fikir verirse ne mutlu bana..
     Samsung Telefon alanlar Dikkat!! Servisler yolunu bulmuş.. Samsung Telefon alanlar Dikkat!! Servisler yolunu bulmuş..







  • merhaba.. evet cihazınız garanti dışı..çünkü note 3lerde çerçeve ve ekran bütün..o yüzden o darbeler garanti kapsamına girmiyor.
  • Adamlar konuşurken kulağınız terliyor telefonda sıvı teması var diye garanti dışı bırakıyor yani bunlar olağan şeyler.
    Bu tarz şeyler yaşamak istemiyorsanız ya Apple alacaksanız yada ucuz android telefon alacaksanız...
  • Darbeli cihazlar garanti dışı kalıyor malesef.Akıllı telefon kullanıyorsanız spigen yada otterbox gibi kılıflar kullanmak şart.Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz değerli ve bilgili donanımhaber kullanıcıları da böyle diyorsa yapacak birşey yok. Aynı sebepten bir arkadaşım hakem heyeti sonucunu kazandı. Ben de bir deniycem. Bakalım artık kısmet..
  • cingola C kullanıcısına yanıt
    Sizede geçmiş olsun. Aynı konuda bende mağdur bırakıldım. Tüketici hakem heyetine şikayette bulundum. Bu işin peşini bırakmam. Sizede tavsiyem biran önce sizde başvurun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu okuyunca eski nokia c5-03üm aklıma geldi araba ezmişti servise vermiştim kutu halinde 0'ini vermişlerdi.Hala kullanıyorum şuanda garantisi bitti gerçi ama başına o günden sonra birşey gelmedi.Nerde o nokia servisleri şimdi :( .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.