Şimdi Ara

Samsung Tizen App Store Kapatıldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung markasına ve Tizen yazılımına yabancıyım. Bilenler yorum yaparsa sevinirim. İlk defa samsung lazer projeksiyon aldım. Biraz araştırınca işler benim için hayal kırıklığı oldu.

    Anladığım kadarıyla, samsung, gerek tv'lerinde gerekse projeksiyon cihazlarında Tizen OS yazılımını kullanıyor. Yazılım uygulama mağazası (app store) olarak da web sitesi üzerinden erişilebilen bir smart hub app havuzu kullanıyor. Müşteriler cihazlarına bu web adresime ulaşıp uygulama indirebiliyor.

    Ancak, 2021 yılında Samsung Tizen App Store'u kapatıyor. Bildiğiniz üzere dışarıdan apk yüklemek da yazılımla engellenmiş durumda.

    Bunun anlamı, akıllı diye aldığınız tv ya da projeksiyon yarı akıllı durumuna düşüyor. Hatta yarı akıllı bile zor denir. üzerinde default yüklü üç beş uygulama dışında uygulama kullanmak mümkün değil. sözde hiçbir işe yaramayan store benzeri amatör bir alana saçma sapan bazı uygulamalar konulmuş ama hepsi çöp. Üzerine yetmez gibi bir de region kısıtlaması gelmiş. Örneğin başka bir ülkede samsung tv plus diye bir uygulama varken, google asistant varken türkiyede yasssakkk.

    130 bin tl verip lsp9t al, o da akılsız çıksın. Sizlerin yorumunu merak ediyorum. Bu sorunu nasıl çözüyorsunuz. Mi stick çözüm değil, bir monitör alır geçerdim mi stick kullanacak olsam.







  • Aynı sorunu bende yaşıyorum Samsung Free Style projeksiyon cihazım var ABD den almıştım .Türkiye de ki uygulamaları yükleyemiyorum web adresinden açmaya çalışıyorum hata veriyor.bein Connect ya da TOD uygulaması gibi
    Eğer çözüm bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.