Şimdi Ara

Samsung Türkiye, herkese 6 aylık bedava Amazon Prime veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
4
Favori
22.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung Türkiye, Amazon ile kurulan ortaklık kapsamında herkese 6 aylık ücretsiz Amazon Prime aboneliği hediye ediyor. Bu kampanyada bir katılım sınırı bulunmuyor, yani ister iPhone ister Galaxy veya diğer telefonları kullanıyor olun katılım gösterebilirsiniz.



    Herkese 6 aylık bedava Amazon Prime



    Samsung Türkiye, Amazon Türkiye ile yapılan ortaklık neticesinde herkese 6 aylık ücretsiz Amazon Prime aboneliği vermeye başladı. Samsung tarafından açılan web sitesine girerek aldığınız promosyon kodu ile Amazon Prime avantajını kullanabiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Black Friday indirimleri başladı! İşte 2023 Efsane & Kara Cuma kampanyaları



    Kodu almak için buradaki veya aşağıda bağlantısını verdiğimiz linki ziyaret etmeniz yeterli. Eğer reklam engelleyici kullanıyorsanız bunu kapatmanız gerekiyor. İlgili kod, ekranın sol tarafında beliriyor. Buna rağmen olmuyorsa siteye mobil cihazınızdan girerek kodu alabilirsiniz. Aldığınız kodu yine sitedeki banner’a tıklayarak yönlendirildiğiniz Amazon hesabı giriş ekranında kullanabilirsiniz.




    Eğer halihazırda Amazon Prime üyesi iseniz 6 aylık ücretsiz kullanım aboneliğinizin üzerine ekleniyor. Eski abonelerin de yararlanabildiği kampanyadan daha önce abone olmayan kullanıcılar da faydalanabiliyor.



    Samsung, Amazon Prime hediye kampanyası linki



    Kodu kullanmak için: https://www.amazon.com/prime/promo/landing



    Amazon Prime avantajları neler?




    • Ücretsiz Kargo: Amazon Prime üyeleri, alışverişlerinde kargo ücreti ödemiyor. Hızlı teslimat ve aynı gün teslimat hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

    • Prime'a Özel Fırsatlar: Bazı Amazon fırsat ve indirimleri sadece Prime’lılara özel oluyor. Bu sene 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Prime Day indirimlerinden sadece Prime üyeleri yararlanabilecek. Günün Fırsatları sayfasındaki bazı indirimlerde Prime’lılara erken erişim fırsatı sunuluyor.

    • Prime Gaming: Prime Gaming avantajları da Prime’a dahil. Amazon’un seçtiği bazı ücretli oyunları ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. FIFA, GTA V, Valorant gibi büyük oyunların bazı oyun içi ekipmanları Prime üyelerine hediye ediliyor. Bunlara ek olarak her ay bir Twitch kanalına abone olabiliyorsunuz.

    • Prime Video: Prime üyesi olduğunuzda Amazon'un online dizi, film ve belgesel platformu Prime Video üyeliğine de sahip oluyorsunuz. Ek ücret ödemeden Prime Video kütüphanesindeki içerikleri Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.






    Kaynak:https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime-hediye-kampanyasi







  • Son Yeni Gelişme: [Son Bir Şans Daha İsteyenler için] SAMSUNG MEMBERS uygulaması ile 6 Aylık AMAZON Prime kuponu






    Dağılın gidin artık ya. Bu iş hani böyle düğün biter ya halen pasta arayanlar olur, ona benzedi. Veya lokma dökülür. Lokmacı gitmek için toparlanır, halen soranlar olur...


    Yok bitti işte. Yedi herkes, gitti evlerine.


    Ve Allahaşkına şu hayatta neyiniz gülmüş hangi şansınız yaver gitmiş de bu kuponu kovalarsınız?


    Bizim feleğimiz şaşmış 1 dolar 30 Lira'ya dayanmış halen neredeyiz

    Akşam akşam hayır duanızı alayım



    Samsung telefonunuzdaki Samsung Members uygulamasını güncelleyin. Uygulamaya girin. Avantajlar sekmesinin en üstünde Amazon Prime kampanyasını göreceksiniz. Oradan Kuponu görüntüle diyip kuponu edinin -şu an bir çok kişi yükleniyor, hata alırsanız tekrar tekrar deneyin. Birkaç denemeden sonra kupon kodu gelecek. Akabinde konu başlığındaki adımları uygulayarak kuponu aktif edebilirsiniz.


    Güle güle kullanın

    SON DURUMDAN SONRA EKLEME:


    Bak Samsung beyim, belki buraları okuyosundur.


    Burak Kut'un bir şarkısında geçiyodu, "Yaşandı bitti saygısızca, aldatmanın tadına varınca"


    Otur şimdi kârını zararını iyi hesapla.


    Sen dizilere TV'lere billboardlara sosyal medyaya para gömeceğine halka dağıttın diye düşün, çok iyi oldu çok da güzel iyi reklam oldu inan bak.


    Samsung hesabı açanlar da olmuştur, oradan da yürürsün.


    Bugün evde ofiste herkes bir kere "Samsung" dedi. Bak bunlar güzel şeyler.


    "Bu evde Samsung var" gibi robotik sığır tonlamandan bin kat iyiydi bu hamle, ama bilerek ama kazara.


    Unut şimdi, o hatayı yapan çalışanlarını da cezalandırma, belki bir ödül bile verilebilir (mesela 6 aylık Amazon Prime üyeliği?)





    SON DURUM:


    SÖZLEŞME METNİNİ OKUYALIM:


    Kampanya Türkiye sınırlarında geçerlidir. Katılımcı tarafından iletilen e-mail vs. bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya katılımcıdan kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle hediye üyelik linkinin alınamamasından/kullanılamamasından münhasıran Katılımcı sorumlu olacaktır. Kampanya katılımında sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı Katılımcı’nın sorumluluğundadır. Girilen tüm bilgilerin eksiksiz ve Koşullar’a uygun olmaması durumunda, Katılımcılar Kampanya’dan faydalanamayacaktır. Samsung kötü niyetli olarak veya sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan ve kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların Kampanya’dan faydalanma haklarını iptal etme hakkına sahiptir.


    Kampanyaya dahil olan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkı Kanunu’ndan doğan istisnalar hariçtir). Kanundan doğan bir nedenle Ürünler’in iade edilmesi, Ürünler’in tüm ambalajları ve yan aparatlarıyla birlikte tam, sağlam, hasarsız, eksiksiz, çiziksiz ve çalışıyor durumda olması halinde kabul edilebilecektir. Ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri alınması durumunda katılımcıya sunulan hediye üyelik hakkının da iadesi gerçekleştirilmelidir. Katılımcının hediye üyelik tutarının parasal karşılığını talep etme hakkı bulunmamaktadır.


    Bilmiyorum geri adım atarlar mı?


    Atmazlar umarız :)

  • muhteşem kampanya.
  • Her denememde bu kod geçersiz dedi.İyi reklam yaptılar.
  • İşte kampanya böyle yapılır.
  • Prime üyeliği haziran 2024 yılında para kesmesin diye abonelikten çıkmak isteyenlere samsung ile görüşün diyor umarım haziran 2024 de para kesmezler
  • Güzel kampanya olmuş, normalde bayadır hanımın hesapta prime'ı iptal etmiştim. Şimdi 6 aylık aktifleştirmiş olduk. Bahar fırsatlarına da yetişir bu sayede. Kısıt bulunan ürünleri rahatça alırız :)
  • Bravo valla direk zaten prime uyesi idim simdi sayelerinde 6 ay en azından ödeme yapmayacam
  • Bu işte bir yanlışlık var.
  • Mevcut üyeliğime 6 ay daha ekledim bedavaya güzel kampanya haberi paylaşana teşekkürler 🙏
  • Ne varsa Amazon’da var abi… helal olsun adam akıllı dizi izleyebileceğiz artık.
  • Kod istiyor kodu nerden aliniyor
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Yapabildin mi
  • Prime gaming keşke bir zamanlar Battlefield verdiği gibi kaliteli oyunlar verse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 23 Kasım 2023; 17:6:32 >
  • Linke tiklayin ardindan ekrana kod geliyor onu amazona yapistirin... hadi hayirli olsun....https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime-hediye-kampanyasi
  • banaparaverme B kullanıcısına yanıt

    Yok hocam kod gelmiyor beklesemde chrome da sorun var sanırım

  • Kodu gireceğim yeri bir türlü bulamadım vay arkadaş
  • Bende kod çıkmıyor ad bloku pasif yapmama ragmen.
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Ben de bulamadım. Kodu girecek yer yok
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

    Hocam ilk linkte tiklayinca kodu kullanin diye siyah yazi var ona tıklamanız lazim

  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Amazon uygulamasında olması lazım yapıştırma yeri. İlk link dediğiniz yere girince kodu gösteriyor kopyalıyorum devamı yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.