Şimdi Ara

Samsung TV Panel Kırıgı - Tüketici Haklari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba

    Nisan ayının sonunda Vatan Bilgisayardan Samsung Marka 55KU7350 televizyon aldım. Kurulum için randevu aldım, Yeni tuttugum henüz oturmadıgım eve servis gelip kurdu ve usb den uydu kanallarını hızlıca yükleyip. Kurulumu bitirdi. Bana Akım korumalı priz, ekran temizleyici satmaya calıstı ve gitti.

    Malum henüz taşımadıgım eve iki gün sonra gidip Tv'yi actım, Ekranın altında dısdan belli olmayan içinde bir kırık farkettim. Bu kırık ekranın altından üstüne kadar bir çizgi olarak büyüdü. Hemen cumartesi servisi aradım ancak carsamba günü gelebildiler. Gelir gelmez de bu ekranın darbe aldıgını, garantiye girmediğini, 2200 TL ücreti oldugunu söylediler. Servis formunu kendi lehine doldurugu için imzalamadım. Tükeici haklarına başvuracagımı soyledim, servis görevlisi bir şey alamayacagımı soyledi. Bu arada televiyonda hiç bir darbe izi, bulunmamaktadır.

    Televizyon toplamdan 10 dakika dahi izlenmedi, İlk taksidi bile ödenmiş değil. Sonuç olarak sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
    Tüketici haklarına başvurmayu düşünüyorum. Böyle bir durumla karsılasmıs ve sorunlarını çözmüş arkadaslar yazar ve yol gösterirlerse memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.







  • Arkadaşklar bu konuda hiç yorum yapabilecek veya yol gösterecek bir arkadaş var mı acaba ?
  • hocam burdan sana sağlıklı bir destek cıkacağnı sanmıyorum. sen öncelikle vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetne git ancak bu bahsettiğin durmu nasıl ispat edeceksin yanlış anlama ama kullancı hatadı bu derse servis sen kanıt olarak ne suncaksın video kaudın falan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.