Şimdi Ara

Samsung Tv UE55JU6070- Smart Hub Kurulumu- Samsung Apps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu televizyonun smarthub özelliği eskiden çalışıyordu sonra ne olduysa artık çalışmamaya başladı. Bunun üzerine yazılım güncellemesi yapayım belki çözülür dedim ama işe yaramadı. Smart Hub'u bir türlü kuramıyorum. Smart Hub'u sıfırladım daha sonra Smart Hub'u Kurma seçeneğine bastım belli başlı adımları geçtikten sonra "Hükümler Ve Koşullar" İndiriliyor diye bir aşamada takılıyor. (7-8 saat boyunca).


    Daha sonra "Smart Hub Bağlantı Testi" Diye bir seçenek var buradan bağlantıyı test etsin bağlantı başarılı mı diye kontrol edeyim dedim. Bu seçeneğin 5 .adımında "Samsung Apps Sınama Tamamlanamadı #ERRO7117" diye bir hata alıyorum. Bu ekranın fotoğrafını da aşağıya bırakıyorum.


    Smart Hub'ı neden kuramıyorum? Böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu daha önce? Veya en yazımın başında belirttiğim hükümler ve koşullar aşamasında en az 1 gün mü bekleyecem neden bu aşamada takılı kalıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?


    Samsung Tv UE55JU6070- Smart Hub Kurulumu- Samsung Apps Sorunu







  • Kimse bilmiyor mu, konuyu da 3 yıl sonra hortlatalım bari.... Ama sorun devam ediyor. JU7500modeli JS900 yaptık geri alamıyoruz. ???

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.