Şimdi Ara

SAMSUNG UE32EH6030 32'81 CM 3D 200 HZ LED TV İYİMİDİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ue32eh6030-ue32eh6030-3281-cm-3d-200-hz-led-tv,2d3d-cevirme,2-adet-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=62096#allImages



    EVET ARKADAŞLARIM ABİMİN TÜPLÜ EMEKTARI DEĞİŞTİRİP LCD BİR TV ALMAK İSTİYORUZ. 32. İNC BÜYÜKLÜĞÜNDE İSTEDİĞİNDEN ARADIM TARADIM FİYAT/ ÖZELLİK BAKIMINDAN BUNU BULDUM BİRDE ŞÖYLE BİR DURUM VAR KENDİSİNDE 1366X768 ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ LENOVO B560 DİZÜSTÜ VAR GT320M EKRAN KARTI VAR, BU DİZÜSTÜNÜ HDMI İLE BU TV YE BAĞLADIĞINDA NASIL BİR GÖRÜNTÜ ALIR GÖRÜNTÜ ÇAMURUMSU MU OLUR ? KENDİSİ FİLM SİTELERİNDEN FİLM İZLEMEYİ ÇOK SEVİYOR DİZÜSTÜNÜ BU TV' YE HDMI İLE BAĞLASA VE BİR FİLM SİTESİNE GİRSE FİLM AÇSA FİLMİN TV EKRANINDAKİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ NE OLUR BİRDE TV EKRANINA DİZÜSTÜNÜN GÖRÜNTÜSÜ TAM OTURUR MU YOKSA KENARLARDA BOŞLUK KALIR MI ? AYRICA GÖRÜBTÜSÜ ÇOK MU ÇAMURUMSU OLUR ? ONUN DIŞINDA TV NİN DİĞER ÖZELLİKLERİ HAKKINDA NE DERSİNİZ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM BAŞKA ÖNERİLEREDE AÇIĞIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.







  • konu güncel yokmu yardımcı olabilecek yada bu tv yi kullanan.
  • Bende merak ediyorum bu modeli bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşsın lütfen.
  • tv alınabilir ama kalın kasa bu önemli değilse alabilirsin

     SAMSUNG UE32EH6030 32'81 CM 3D 200 HZ LED TV İYİMİDİR.
  • Arkadaşlar ben yeni aldım bu tv yi.Bence gayet güzel evet kalın ama karşıdan bakıca ya da çaprazdan felan bakınca ince ledler gibi duruyor öyle çok kalın değil.Video formatlarının hemen hepsini açıyor 3d si gayet başarılı.tavsiye ederim bu fiyata alınacak en iyi ürürn.950 tl ye aldım ben.Ses kalitesi ve görüntü kalitesi de mükemmel...
  • hayırlı olsun
  • Fiyatına göre performansı iyi. Filmleri rahat oynatıyor. Kalın fakat karşıdan anlaşılmıyor. 3D konusuna gelince 2 adet pilli gözlüğü var. 3d kanalları izliyorum. Çok güzel fakat 2d-3d çevirme hiçbir şeye yaramaz. Zaman zaman 799 tl ye piyasada bulunuyor. Takip edersen alabilirsin.
  • peki buna laptop bağlayan var mı ? 1366x768 lik bir laptopta bunun görüntüsü nasıl olur? tvde tam ekran görüntü alınabilir mi ? görüntünün kalitesi nasıl olur? sd yayınlarda bu tvnin kalitesi nedir? Not : Kalınlık hiç problem değil asıl mevzu bilgisayar bağlanınca görüntüsü nasıl olur ve görüntüyle ilgili diğer özellikleri cevap yazan arkadaşlar sağolun aydınlattınız beni emsallerine göre fiyatı ucuz olduğu için acabalar vardı bende sağolun.
  • sanrım lcd leride artık led aydınlatmalı diye satıyorlar.Ben anlayamadım 9cm derinlik var.
  • vatan bilgisayarda şu an 736 lira. ama sanırım pek memnun olan yok bu tv.dan.
  • arkadaşlar ben bu tv yi sipariş ettim hem tv olarak hemde monitör olarak kullanmayı düşünüyorum her hangi bir sıkıntı yaşarmıyım acaba bu şekilde kullanan varmı varsa bilgi verirse çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhancub

    arkadaşlar ben bu tv yi sipariş ettim hem tv olarak hemde monitör olarak kullanmayı düşünüyorum her hangi bir sıkıntı yaşarmıyım acaba bu şekilde kullanan varmı varsa bilgi verirse çok sevinirim.

    ORHAN KARDEŞ TV HAKKINDAKİ İZLENİMİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN MEMNUNMUSUN?
  • bu modele emsal bir ürün varmı hem kalite olarak hem fiyat olarak vatanda en son 739 satıldı sanırım bir daha düşmez o fiyata .
  • Arkadaşlar ben aldım, servis 1 iş günü sürede geldi kurdu. Monitör olarak kullanıyorum, memnunum.
  • New led serisi oluyor slim led degil. Fiyatina gore alinabilecek bir cihaz yalni duvara astirmayi dusunuyorsaniz tercih etmeyin derim arka kalinliktan dolayi cok siritiyor. Ama dedigim gibi fiyatina gore ideal bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungun kalın kasalı led ekranları ince kasalı led ekranlarından daha iyi beyaz ışık veriyor. gözlerime inanamadım ama farklı mağazalar tekrar tekrar baktım sonuç değişmedi. kasayı incelteyim derken beyaz ışığın belini kırmışlar gri olmuş. (not:tüm tvlerde ayarlar aynıydı)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 736 tl ye aldım memnunum ama dublajlı filmleri nasıl yapacaz bilmiyorum altyazılılar zaten gösteriyor.
    gerçekten harika ntfs dosya sistemini tanıması bile benim için önemli teledünya conax modülüde geldimi
    bakalım ne olacak
  • Sd yayın kalitesini soranlar bence o da gayet başarılı.Tabi benim tv 32 inch uzaktan bakınca güzel ama yakından bakınca tabi gellen yayından dolayı görüntü kötü oluyor tabi.Bu arada benim uydu alıcım hd değil.Vatan da 740 tl ise bence kaçırılmaması gereken bir ürün ama vatanda hafta sonları ve belli başlı kartlara poluyor o fiyat galiba.Hızlıal da da 890 civarı satılıyor ama benim karta taksit olmadığı için ben hepsiburadadan almıştım 940 tl ye.Ayrıca incehesepta da 930 tl civarıydı ince hesapta bence güvanilir bir firma.
  • Zaten bu ürün kalın kasa ama açıklamasında ince led görünümlü kasa yazıyor ve gerçekten de oyle arkadaşlar.Ayrıca çerçevesi de çok ince akşam ışığı da kapatınca çerçeve yok gibi nerdeyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    Arkadaşlar ben aldım, servis 1 iş günü sürede geldi kurdu. Monitör olarak kullanıyorum, memnunum.

    hocam öncelikle televizyonun hayırlı olsun bende aldım pc ye bağladım monitör olarak kullanıcam yanlız masaüstü çözünürlüğü 1920 1080 yapınca ekranda simgeler taşıyor birde fare titreyerek hareket ediyor siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz bu arada benim ekran kartım msi 7870 yardımcı olursanız memnun olurum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.