Şimdi Ara

SAMSUNG UE55H6470 Kurulum Aşaması İçin Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknosa'dan satın aldım. Dün kargo getirdi. Bugün kurulum için yetkili servis gelecek. Kurulum aşamasında nelere dikkat etmem gerekiyor? USB'ye herhangi bir video atıp test etmem gerekiyor mu bulutlanma, ışık sızması için falan?

    Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Kertenkele -- 18 Nisan 2015; 12:53:47 >



  • dostum test etmelisin özellikle ışık sızması banding ve bulutlanma testlerini yap.youtube da var hepsi...vertical banding yaz orada çimlerin üzerinden hızlıca görüntü gidiyo o teste bak..bulutlanma testinde ise siyah ekran geçişleri oluyor o video yu bul...ışık sızması içinse iki noktanın parelel ve dikey geçişleri var baya işe yarıyor..
    kolay gelsin..,

    banding -----https://m.youtube.com/watch?v=NxWeH-M3O6M

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayni tv bana degisimden geldi dun kurdurdum karanlikta koyu gri bi sahne ac ekranin bittigi yerlerde alt ust yan taraflarda sari mavi isik huzmeleri olusuyomu bak bunun icin arkadas philips 8109 un incelemesindehttps://www.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs linkteki isik sizmasi testini ac zaten dikkatli bakarsan gorursun tv nin direk karsisindan deilde yan tarafindan bakarsan daha net gorursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcini karartmak gibi olmasinda isik huzmeleri genel sorun ama scikarsa dert etme servise tuttur raporu degisim yapiyolar tabi bastirirsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis geldi kurdu. Ölü piksel yok çok şükür. Herhangi bir bulutlanma da fark etmedim. Belkide gündüz olduğu için fark edemedim bilmiyorum. Onun haricinde herhangi bir video falan açmadık. Sadece kurdular sonrada geri topladılar. 5 ay sonra düğünüm var o zaman kullanacağım. O zaman tv izlerken bir problem yaşamam umarım. Bir de sigorta falan yaptırdım alırken. Problem olursa geri gönderirim artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.