Şimdi Ara

Samsung UE55JS9000TXTK One connect ve ısınma sorunu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, UE55JS9000TXTK Samsung TV'de sorun oluştu. Benzer sorun olan arkadaşlar olduysa nasıl çözüm bulduklarını öğrenmek istemiştim.


    Sorun 1: Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir fan problemi. Bilidiğiniz gibi One connectin içerisinde bir adet soğutma fanı var. TV açıldıktan belli bir süre sonra"Soğutma fanı ile ilgili bir sorun var. Aşırı ısınmayı önlemek için TV kapatılacak......" gibi bir uyarı geliyor ve TV kapanıyor. Oneconnect üzerine hafifçe vurunca fan tekrar çalışmaya başlıyor ve uyarı mesajı da kayboluyor. Bu sorun yabancı forumlarda fanın değiştirilmesi ile çözülmüş. Ancak TR'de bu fanın yenisini bulamadım. Yurtdışı sitelerde de bu fan oldukça pahalı. Benzer sorunu olan arkadaşlar bu durumu acaba nasıl çözdüler?



    Sorun 2:Son 10 gündür TV'nin her iki kenarı (sağ ve sol) aşırı derecede ısınmaya başladı. Yaklaşık 15 dk sonra el dokunmayacak şekilde buralar ısınıyor ve TV açık kalırsa TV'nin yanlarında küçük noktasal tarzda, çerçevenin hemen kenarında, sanki elle oraya bastırınca oluşan gibi siyahlıklar oluşuyor. Aynı zamanda TV'nin her iki yanında görüntü yaklaşık 2 cm genişliğinde bir alanda yukarıdan aşağıya kadar daha parlak gözüküyor. TV kapatılıp soğuyunca bu siyahlıklar kayboluyor. Isınınca tekrar oluşuyor. Bu ısınma durumu daha önceden hiç olmamıştı ve TV'nin sadece sağ ve sol ön çereçeve ve arkasındaki 3 cm lik alanda yukarıdan aşağıya kadar. TV'nin arka tarafında başka bir bölgede sıcaklık artışı olmuyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Çözümü var mıdır? Masraflı bir durum mudur?


    Cevaplayacak, yorum yapacak fikir bildirecek tüm ardaşlara şimdiden teşekkürler....








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.