Şimdi Ara

Samsung’un 9 Kg. Yıkama Kapasiteli Diamond Serisi Çamaşır Makinesi Pazarda…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    Daha.. Daha… Daha fazla çamaşır; tek tuşla;

    Samsung''un 9 Kg. Yıkama Kapasiteli Diamond Serisi Çamaşır Makinesi Pazarda…

     

    Şık, zarif, minimalist tasarım optimal enerji etkinliği ile biraraya gelince hayalgücü sınır tanımıyor.

                                          

    Samsung Electronics ödüllü beyaz eşya serisi Diamond''ın yeni üyesi olan 9 kg. yıkama kapasiteli Çamaşır Makinesi, çevreyle dost bir şekilde kalabalık aileleri için maksimum temizliği hedefleyenleri mutlu edecek. En üstün teknolojik yenilikleri, stil yaratan tasarımı ve çevreye duyarlı özellikleri biraraya getiren 9 kg. Diamond Serisi kullanıcıların tasarruf etmelerine, çevreyi ve doğayı korumalarına ve şimdiye kadarki en temiz çamaşırlara sahip olmalarına olanak tanıyor.

     

    Bir dizi çarpıcı enerji tasarrufu fonksiyonu içeren Samsung''un 9 kg. yıkama kapasiteli çamaşır makinesi, şu an piyasada mevcut olan en maliyet-performans, (veya en tasarrfulu ve en etkin performaslı ) çevreci özelliklere sahip çamaşır makinesi olma özelliğini taşıyor. Bu özellikler arasında yer alan devrim yaratan Aqua Shower (duş tipi) yıkama özelliği çamaşırların çok daha az suyla çok daha derinlemesine yıkanmasına olanak sağlıyor; 9 kg. yıkama kapasitesi ile kullanıcının çamaşır yıkamaya ayırması gereken süreyi kısaltıyor, enerjiden ve sudan tasarruf sağlıyor. Bu yeni model aynı zamanda piyasadaki mevcut A Enerji Sınıfı çamaşır makinelerine göre de %20 daha az enerji tüketiyor.

     

     

     

    Çamaşır makinesinde yer alan Samsung''un dünyaca ünlü Hava ile Tazeleme  Air Wash sistemi de çamaşırların üzerine sıcak, taze hava üflüyor. İsviçre''li EMPA kuruluşu tarafından da tasdiklenmiş olan sistemin yalnızca 30 dakika gibi bir sürede çamaşırların üzerine sinmiş olan ter, sigara dumanı gibi istenmeyen kokuları yok etmedeki etkinliği bilimsel olarak da kanıtlandı. Giysilerin kuru temizleme ihtiyacını da en aza indiren sistem, kullanıcılara hem zamandan, hem de paradan da tasarruf sağlıyor.

     

    Samsung Electronics beyaz eşyaları stil yaratan, modern tasarımları ile öne çıkıyor ve tanınıyor. Diamond Serisi de bu geleneği gururla sürdürüyor. Çamaşır Makinesi metalik cilaya, paslanmaz çelikten yapılmış kapak ve çerçeveye ve yalnızca çarpıcı estetik güzelliği ile değil, seçilen yıkama programının tüm aşamalarını takip etmeyi mümkün kılan mavi dijital LED panele sahip. Beyaz gövde ve krom kapak renk seçeneği ile sunulan çamaşır makinesi her tür dekorasyon tarzına uyumlu olması ve her daim moda olmaya aday çizgileri ile dikkat çekiyor.

     

    Günümüzde kullanıcılar yalnızca paradan tasarruf ettiren ve çevreye duyarlı olan elektrikli ev aletleri ve cihazlarını tercih etmekle kalmıyor, aynı zamanda hayatlarını da kolaylaştıran alet ve cihazlar istiyor. 9 kg Diamond Serisi kullanıcıların yaşam standartlarını geliştirmeye yönelik en son teknolojik özellikleri sunuyor. Bu özellikler arasında, şimdiye kadarki en sessiz ve huzurlu yıkamayı mümkün kılan Quiet Drive Motor (Sessiz Çalışma Motoru) yer alıyor. Quiet Drive Motor kayış ve dişli çarklara olan ihtiyacı ortadan kaldırarak hem sessiz yıkamayı, hem de makinelerin daha uzun süre dayanıklı olmasını sağlıyor. Bu yeni çamaşır makinesi ayrıca Samsung''un Super EZ IRON fonksiyonu (EZ Ütü) ütü ihtiyacını da azaltıyor. Yıkama programı tamamlandığında kazan içinde otomatik sıcak hava dolaşımı sağlanarak çamaşırların hem kuruma, hem de ütüleme süreleri azalıyor.

     

     

    Diğer özellikler:

    -          Tambur içindeki sterilizasyon işlemi ile bakteri ve mikropları yok eden Tek Dokunuşla Eko Kazan Programı ile çamaşır makinenizi temiz tutabilirsiniz.

    -          Kullanım kolaylığına yönelik olarak özel olarak tasarlanmış kare tuşlar.

    -          Çamaşır koymayı ve çıkarmayı çok daha kolay kılan ultra geniş kapak.

    -          Elmas kazanın benzersiz elmas şeklindeki tasarımına bağlı olarak su çıkış delikleri geleneksel makinelere göre çok daha küçük ve daha derinde yer alıyor. Bu da kumaşların sıkışmasını ve sonuç olarak da hasar görmesini engelliyor.

     

     

    Samsung Çağrı Merkezi: 444 77 11 / www.samsung.com.tr








  • Samsung beyaz eşyada çok kaliteli mallar yapıyor samsung yetkili servisinde çalışmış biri olarak biliyorum hangi eve girsek hem ucuz hem kaliteli sözünü duyuyorduk +samsung'un geliştirmiş olduğu silver nano özelliği ile air wash elmas kazan seramik resisdans özellikleriyle çamaşır makinesinde terettüzsüz alıncak bir markadır..
  • Hortt:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amin
  • Bu ne la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.