Şimdi Ara

Samsung un Müşteriye Yaklaşımı!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 hafta önce 55C7000 Led TV aldım. Cihaz mükemmel, 3D felan güncel tüm özellikler mevcut. Yalnız aldığımdan bu yana bir problem var, cihazı ilk defa açtığımda TV açılıyor görüntü geliyor 5-10 saniye sonra cihaz kapanıp tekrar açılıyor, restart yapıyor,bazen tekrar açılmıyor, elektrik bağlantısını felan söküp yeniden takıyorum, 10-15 dakika uğraştığım oluyor, sonra tekrar çalışmaya başlıyor ama çalıştıktan sonra aralarda açılıp kapanma sorunu yok, ilk açılışta böyle bir problem yaşıyorum sonra isterse 24 saat çalışsın sorun olmuyor. Nasıl bir arızadır anlamadım? Aslında daha ilk gün servis kurulumu yaparkende bu tarz bir sorun oldu ama o anda anlamadım. TV yi açtılar ayarlarını yaptılar, güncelleme felan yaptılar daha sonra TV yine kendi kendine kapandı, adamlarda kumandada mı bir sorun var acaba felan dediler, fişini söküp taktılar derken cihaz yeniden çalıştı tekrar kapanma da yapmadı, o anda bir arıza gibi gelmedi gözüme ama tabii bunu hergün tekrarlayınca bir sorun olduğunu anladım. Bu cihazdan kullanıp da bu tarz şikayeti olan varmı acaba? varsa problemi ne şekilde çözdüler? Basit gibi gözüküyor, büyük bir sorun olsa heralde yeniden açılmaz ancak kendim çözüm bulamazsam servisi çağıracağım. Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttuna34 -- 2 Kasım 2010; 11:25:14 >







  • bence hiç uğraşma direk servisi ara baksınlar
  • Bu aralar bir tersliktik gidiyor ne alsam arızalı sorunlu anlamadım gitti. TV yi yaklaşık 20 gün önce aldım aldıktan 3-4 gün sonra arızadan dolayı servisi çağırdım adamlar değişim yapıcaz dediler ama üzerinden geçen 15 güne rağmen arayan soran olmadı ben bu arada aradım sordum en sonunda bugün talebim para iadesine dönmüş. Kim döndürdü bilmiyorum, ellerinde yokmuş bu TV den, peki para iadesi ne zaman yapılacak diyorum ona da bir cevap veremiyorlar, 7.500 TL ödedik TV ye ve bozuk, halen bozuk şekliyle kullanıyorum. Gelip TV yi bile almadılar daha. Kimbilir ne zaman para iade edilecek belli değil, ne yapabilirim bu durumda arkadaşlar? Samsung para iadelerini ne kadar sürede yapar? Nasıl bir markaymış arkadaş bunlar bir daha asla Samsung markasının yanından bile geçmem, markayı bilmesem zamanında güvenmesem dolandırıcı bunlar diyeceğim wallahi. Böyle iş mi olur ya. Mecburen bekleyeceğiz, adamların keyfi gelsin, param iade edilsin, gidip yeni bir TV alacağım. Ufak bir rakam olsa beklemeyeceğim ama bu tutardaki bir ürün için beklemek zorunda bırakılıyorum. Bu durumda yasal olarak işlemi hızlandırmak için ne yapabilirim? Ne önerirsiniz?




  • para iadesi çıkmış ise beklemezsin ürün aldığınız yere gidiniz paranızı iade edeceklerdir
  • Media Markt ten almıştım ama, Samsung müşteri hizmetlerinde para iadesi olarak gözüküyor. Media Markt geri alıp yerine başka ürün verirmi ki?
  • elbette media mark sana yeni ürün verecek
  • Bence o paralara Sony alırsanız daha hayırlı olur
  • Sanmıyorum arkadaşlar bana Media Markt in yeni ürün vereceğini onlarla hiç görüşmedim ki. Ben Samsung Türkiye ile konuşuyorum, servis ilk önce değişim yapıcaz dedi, 15 gün değişecek diye bekledik, değişim için onay bekliyor dendi sonra baktık haber yok arıyorum başvurunuz para iadesi olarak değişmiş diyor , onay bekliyor para iadesi için diyor, ben değiştirmedim başvuruyu diyorum daha iyi paramı geri verin diyorum onay gelince vericez diyor, arızalı üründe bende kaldı onuda almadılar, arızalı TV ne olacak diyorum parayı ödeyince geri alıcağız diyor görevli, parayı ne zaman ödeyeceksiniz diyorum belli değil diyor, peki siz parayı 3-5 ayda öderseniz o arada TV ye birşey olursa veya çizilirse vs. ne olacak diyorum, ayrıca ben siz ödeme yapana kadar mecburmuyum bozuk ürünü kullanmaya diyorum bir cevap alamıyorum, daha yetkili birini verin bana diyorum o da yok,peki para iadesi yapılacak onay bekliyor diye bir evrak verin bana bende de bir evrak olsun diyorum gerek yok bizdeki ses kayıtları var diyor ya en sonunda basıcam küfürü dümdüz gidicem, ses kaydı var birde dava felan açarlar diye zor tutuyorum kendimi. paramızla rezil olduk. Bir daha Samsung felan adını bile anmam, bu kadar rezil bir marka olmaz ya, yemin ederim birçok türk markası bunlardan daha iyi. Aldığım ürün 1,5- 2 milyar olsa wallahi beklemeyip gidip başka bir marka alıcam , bunlarda ne zaman öderse allah kerim diyeceğim ama kardeşim 7.500 TL para, mecbur iade edilmesini bekleyeceğiz. Şu yaptıklarını Türkiye dışında bir avrupa ülkesinde yapsa, başına neler gelir firmanın ama bu ülkede istediği gibi top koşturuyorlar, Bir kurtulsam bunlardan bir daha evime Samsung felan sokmam, yok da zaten lanet olsun...




  • Sayın merttuna;
    Ürünü aldığınız günden itibaren 30 günlük süre içinde arıza kaydını verdiyseniz ürün Tüketici Yasası kapsamında değiştirilmek veya paranız iade edilmek zorunda.
    Burada SATICI - İTHALATÇI - ÜRETİCİ birlikte sorumludur.
    Elinizde servis fişi var ise hemen vakit kaybetmeden media markt a başvurun ve değişim ya da iade talep edin. Onları Samsung la görüştürerek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.
    Eğer olmazsa hemen noterden hem satıcıya hem de Samsung' a bir ihtar çekerek 24 saat içinde bedel iadesinin yapılmasını talep edin.
    Bunlar sonuç vermezse Tüketici Mahkemesi' ne başvurmanız gerekecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ataagin

    Sayın merttuna;
    Ürünü aldığınız günden itibaren 30 günlük süre içinde arıza kaydını verdiyseniz ürün Tüketici Yasası kapsamında değiştirilmek veya paranız iade edilmek zorunda.
    Burada SATICI - İTHALATÇI - ÜRETİCİ birlikte sorumludur.
    Elinizde servis fişi var ise hemen vakit kaybetmeden media markt a başvurun ve değişim ya da iade talep edin. Onları Samsung la görüştürerek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.
    Eğer olmazsa hemen noterden hem satıcıya hem de Samsung' a bir ihtar çekerek 24 saat içinde bedel iadesinin yapılmasını talep edin.
    Bunlar sonuç vermezse Tüketici Mahkemesi' ne başvurmanız gerekecektir.



    Şimdi ben cihazı daha ilk aldığım gün kurulum yapılırken de bu arızayı verdi cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor, ancak ilk gün anlamadım arıza olduğunu daha sonra aynı şey devam edince cihazı aldığımın 4 veya 5. günü servis çağırdım, adamlar gelip arızayı görmüşler ve değişim yapalım demişler ben işyerindeydim evde değildim, bana bir fiş bırakmışlar, fişte cihaz arızalı müşteri tamir edilmesini istemiyor şeklinde yazmışlar ve eşime bir sonraki hafta yenisi ile değişeceğini söylemişler daha sonra olaylar yukarıda yazdığım gibi gelişti. En son bugün stoklarında üründen olmadığı için para iadesine çevrilmiş talebim, gerçi 55C7000 model cihaz yeni bir cihaz olmalı nasıl stoklarında yok onuda anlamadım doğrusu. Bugün en son para iadesi için onay beklendiği söylendi. Ama tabii ne zaman onaylanıpta bana para iade edilecek o belli değil. Bu durumda ben servisin bana bıraktığı fiş ile Media Markt e gitsem iade talep edebilirmiyim? veya yenisi ile değişim. Aslında servise gelen kişiler haftaya yenisi ile değişir demeseler, 8 gün süre dolmamıştı daha ben direkt media markt e sorgusuz sualsiz iade edecektim. Cihaz büyük olduğu için 3-5 gün idare ederim dedim taşımamak için. Fatura tarihim 07.10.2010, eğer işimi media markt ile halledebilirsem yarın hemen giderim.




  • Kesinlikle deneyin, 30 gün dolmamış. Ben media markt ın yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum. Cihazı götürmeden önce servis fişi ile gidip görüşün.
  • ok. Yardımınız için çok teşekkür ederim, yarın gidip deneyeceğim şansımı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merttuna34

    Bu aralar bir tersliktik gidiyor ne alsam arızalı sorunlu anlamadım gitti. TV yi yaklaşık 20 gün önce aldım aldıktan 3-4 gün sonra arızadan dolayı servisi çağırdım adamlar değişim yapıcaz dediler ama üzerinden geçen 15 güne rağmen arayan soran olmadı ben bu arada aradım sordum en sonunda bugün talebim para iadesine dönmüş. Kim döndürdü bilmiyorum, ellerinde yokmuş bu TV den, peki para iadesi ne zaman yapılacak diyorum ona da bir cevap veremiyorlar, 7.500 TL ödedik TV ye ve bozuk, halen bozuk şekliyle kullanıyorum. Gelip TV yi bile almadılar daha. Kimbilir ne zaman para iade edilecek belli değil, ne yapabilirim bu durumda arkadaşlar? Samsung para iadelerini ne kadar sürede yapar? Nasıl bir markaymış arkadaş bunlar bir daha asla Samsung markasının yanından bile geçmem, markayı bilmesem zamanında güvenmesem dolandırıcı bunlar diyeceğim wallahi. Böyle iş mi olur ya. Mecburen bekleyeceğiz, adamların keyfi gelsin, param iade edilsin, gidip yeni bir TV alacağım. Ufak bir rakam olsa beklemeyeceğim ama bu tutardaki bir ürün için beklemek zorunda bırakılıyorum. Bu durumda yasal olarak işlemi hızlandırmak için ne yapabilirim? Ne önerirsiniz?


    AMan Dikkat yasal süreniz olan 30 iş gününü sakın geçirmeyin,ve hemen en yakın postaneden firmaya para iadesini isteyen talebinizi belirtin ve postaneden İhtarname gönderdiğinizi belirten makbuzu almayı sakın unutmayın !

    Hemen firmaya,Alanın adı soyadı-fatura numarası ile,her hangi postaneden İhtarname çekin ve paranızın yatırılmasını isteyin,size dönmezlerse,İhtarname yolladığınızdan mahkeme açma hakkınız oluşur,gerekirse yasal faizi ile paranızı mahkemeden talep edebilirsiniz !

    30 iş günü içinde firmaya ihtarname yollamazsanız dava açma hakkınızda ortadan kalkar !

    Size hemen döneceklerdir emin olun !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Kasım 2010; 0:40:07 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.