Şimdi Ara

Samsung'un yeni çipseti Exynos 2400 detaylandı: 10 çekirdeğe sahip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Imagination Technologies'in ahı tutmuştur. Kalitesi oradan geliyordu (PowerVR). Sonra Apple GPU’ları ben tasarlayacağım dedi, devasa hacimdeki iş ortağını tek hamlede yarı yolda koydu. Aralarında patent anlaşmazlıkları vs. derken (kısacası bu şirket üzerinde bir oyunlar döndürüldü) batmaktan beter oldu. Çin’e falan satılmış en son. Benim iddiam, hazır teknolojinin üzerine konarak buraya kadar iyi getirebildi demek, ama güncel mimarilerle yarışmak için temiz bir sayfada, yeni köklü tasarımla yeni bir mimari ortaya koymak gerekir. Bunu yapacak yıllardan gelen şirket tecrübe, bilgi, ekip ve bir tasarım lideri olmadan tekrardan yüksek rekabet sağlayan ürünler ortaya koymak zorlaşır.

    @___Lawyer___




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 18 Ocak 2024; 16:5:20 >
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün android telefon üreticileri amiral gemisi telefonlarında snapdragon kullanmak için anlaşma yapıyor bu senelerdir böyle bakın mediatek snapdragon ile kıyas bile yapılmazken şuan gelinen duruma bakın gen 3 ile dimensity 9300 arasında güç performans verimlilik vb her anlamda hiç bir fark yok ama bu durum böyle olduğu sürece snapdragon domine edecek bu durumu böyle gelmiş böyle gider hep ağızlarda snapdragon ,exynos mu mediatek dimensity mi buna anca bilen anlayan kullanıcılar bakacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 18 Ocak 2024; 16:30:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

    samsung un özellikle gpu kısmında çuvalladığı zamanlardan, şimdi s8gen3 ile başa başa giden rdna3lü gpu.


    bi de huaweinin kirini vardı, yazık ettiler. şimdi yine bişeyler yapmaya çalışıyor ama hiçbir zaman rakipleri ile başa baş gidemeyecek işlemci konusunda. hatta huaweinin de, snapdragon 4glü modelleri kullanıyor ama mediatek kullanmıyor. garip bi şekilde. çin anladığım kadarıyla, mediatek in yaptırımlardan etkilenmesini istemiyor. o yüzden yeniden elden geçirilmiş kirin işlemciler ile snapdragon dışında işlemci kullanmamaya çalışıyor. arada bir iki modeli olabilir ama bu istisna.


    mediatek, resmen huaweinin işlemci kısmındaki boşluğu aldı. tabi abd müsade ettiği sürece.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.