Şimdi Ara

SAMSUNG V200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
    bu samsung v200 ün yazılımını değiştirebilirmiyiz
    böyle birşey mümkünmü yardımlarınızı bekliyorum
    şimdiden teşekkürler



  • Mutlaka vardırda sen kimin neyin ağasısın
  • Merhaba,

    <b>İzmir'de Samsung'uma türkçe yazılım yükleyebilecek bir yer varmı?</b>

    Samsung V200 başlığını görünce belki bir bilen çıkar diye düşündüm ve yazmaya karar verdim. Bende de Samsung'un SGH-V205 modeli var. (evet doğru okudunuz V205)

    Fakat bu telefonun içindeki yazılım GPRS veya WAP ayarlarının değiştirilmesine izin vermiyor. Bu yüzden içindeki yazılımı türkiyedeki versiyonuyla değiştirmek istiyorum. Çünkü WAP'a bağlanamıyorum. Resimli mesaj gönderemiyorum vs vs.. (önce WAP ayarlarının yapılması gerekiyor)

    Acaba telefonuma V200'ün türkçe versiyonunu yükletsem diyorum (V200'e çok benziyor) bu sorun çözülür mü? Yada bu sorunu çözmek için farklı bir yöntem varmı?

    İzmir'de oturuyorum. Çankaya'daki Başarı Elektronik'i aradım. (Samsung'un yetkili bayisi) Telefonumu Türkiye'den almadığımı bu yüzden yardımcı olamayacaklarını söylediler. Güzel. En iyisi ben bir nokia bayisine gidiyim. Böylece bütün sorunlarım çözülmüş olur.. [rntg] Olur mu öyle şey ya!?

    Neyse İzmir'de bu işi yapabilen başka biryer varmı? Aklıma herhangi bir çözüm yöntemi gelmiyor. Önerisi olan varsa yardımcı olsun lütfen. Teşekkürler. [sml2k]




  • Tabii ki deiştirebilirsin..
  • ücret karşılığında sana teknik servis yardımcı olmak zorunda.
  • Gerek kalmadı sorunu buldum.

    denizcan78 teknik servis her konuda yardımcı olmuyor ama en azından telefona çıkan teknik servis müs. bayan beni başından savmak yerine beni bilgilendirmek için az bir çaba harcayabilirdi. Konuyla ilgili bilgim olmayabilir bu benim suçum değil ama ona verilen görevlerinden bir tanesi de müşteriyi bilgilendirmek ve sorununun çözülmesinde yardımcı olmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.