Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [Pato]

    quote:

    Orijinalden alıntı: uuharman

    Arkadaşlar ben dün cihazı Ankara'dan Acity avmdeki Bimeks'ten aldım. Yalnız şöyle bir sorun var, ben telefonun beyaz rengini görmek istediğimi söylemiştim biraz sonra görevli bir kutuyu açmış olarak geldi ve telefonu gösterdi, sonra telefonu alacağımı söyleyince o açık kutuyu bana verdi. Ben kutunun içini kontrol ettim doğal olarak ve hafıza kartı olmadığını gördüm, görevliye hafıza kartı neden olmadığını sordum ve görevli bana zaten kutu içeriğinde hafıza kartı olmadığını söyledi. Bunun üstüne 15 liraya bir de hafıza kartı satın aldık. Her neyse telefonu yeni alanlar da böyle bir durum var mı, yoksa yeniden bimeks e gidicem herhangi bir kutu içeriğini kontrol edip, hafıza kartı çıkarsa görevliyi şikayet edicem. Ya insanın ne kadar sinirine dokunuyor kandırılmak, umarım kandırılmamışızdır.

    Ben Teknosa dan aldım. Kutu içinde hafıza kartı vardı.

    Telefonunu KAYSERI TEKNOSA dan aldim Hafiza karti yoktu Bimeks e sordum Ordada yoktu

    Pato nedense cok balliymis

    Edit: Ikiside Sifir Kutu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blake. -- 20 Şubat 2011; 2:13:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurfi

    ya telefonda sözlük yok sanırım ha var mı?

    Evet sözlük yok Samsungapp da birçok sözlük var ama daha Türkçe-İngilizce gibi yada başka bir dile çevirmek için Türkçe - x sözlük yok malesef.Belki java olarak bir uygulama vardır özellikle monte ve star için yapıldıysa wave 525ede uyar ama ben bulamadım.
  • mukemmelfiyat.com da 351 lira. başarı telpa garantili diyor. ama güvenemiyorum bu siteye. güvenilir midir alsam mı?

  • Elbette param daha fazla olsaydı daha üst modellerini alırdım ama şu fiyata daha güzelini alamazdım.

    paran daha fazla olsa i5503 mü alırsın bunu mu alırsın ?

    sözlük olayı kötü oldu cidden corby wifi de bile var bunda yok nası işse artık ...

    bu arada ücretsiz navigasyon için yeni çözüm getiren yokmu henüz

    bi de bada nı 1.2 si tr ye geldiğinde yükleyebilcez telefona demi?

    nokianın dokunmatiği iğrenç olmasaydı nokiaya yönelebilirdim ama işte...
  • Merhabalar bu wave 525 de msn yok mu arkadaşlar ben palringodan giremiyorum var mı girebilen
  • hayır denemedim çünkü henüz almadım telefonu zaten almadan bütün işlevlerini sorayım da öyle almaya karar vereyim deil mi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yejeyak

    Merhabalar bu wave 525 de msn yok mu arkadaşlar ben palringodan giremiyorum var mı girebilen

    Ebuddy diye bir program var.
    Onu indir. Onla gir.
  • Wave 525 ile aranizda telefonu bilgisayara baglayip internete giren varmi ?
  • Ben alalı 10 gün oluyor teknosa'dan cihaz imei kayıtlı değilmiş dünden beri şebeke sorunu yaşıyoruz diye kafayı yedik eşimle. Meğer imei numarası kayıtsızmış Media Markt'daki bir arkadaş söyledi. Samsung'larda son zamanlarda çıkabiliyo böyle dedi. Servise verecektim az kalsın. Bu arada arkadaşlar eğer seçme şansınız varsa Teknosa'dan ürün almayın adamlar insiyatif namına hiç bir şeyi göze almıyorlar. Sorun çıkarsa 1 gün de geçse sizi servisle muhattap ediyorlar. Bende Teknosa hediye çeki vardı mecburen aldım oradan. Bir arkadaşa Media Markt'dan telefon aldık telefon yaklaşık 1 ay içinde donma falan yaptı elemanlar hemen değiştirdi birebir lafını bile etmediler sağolsunlar. Bu sabah bende akıl almaya gittiğimde imei kaydı olmama ihtimalini oradaki eleman söyledi. Gidip akıl aldım adamdan sağolsun cihazın basit bir sebepten dolayı servis tarafından açılmasını engelledi. Son olarak dediğim gibi seçebilme şansınız varsa Teknosa'dan hafıza kartı bile almayın. Bu arada Media Markt'ın en iyi fiyat garantisi var büyük teknomarketlerde daha uygun fiyata bulusanız (internet satışı değil) adamlar biraz daha uygun fiyata veriyorlar müşteri memnuniyeti diye ben buna derim. Çok uzattım kusura bakmayın.




  • Ben teknosadan aldım cihazı. Arkadaşım yine teknosa dan N86 aldı 2.gün problem çıkınca anında değiştirdiler yenisiyle. Bu memlekette doğru düzgün çalışan tek firma yoktur, bir firmadan memnuniyet de ancak spesifik sorunlara ne kadar çözüm odaklı yaklaştığı ile alakalıdır. Yoksa zaten basit ve ortada problemleri çözmek kolay bir şey.
  • Arkadaşlar bu telefonla herhangi bir uygulama yüklemeye kalkınca. hafıza dolu uyarısı veriyor hatta samsung apps ı başlatmaya çalışınca uygulama yürütmek için 6mb alan gerekli yazıyor ve başlamıyor. telefonun dahili hafızası nasıl temizlenir. yada fabrika ayarlarına nasıl dönerim yardım edebilirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fixriterzi

    Arkadaşlar bu telefonla herhangi bir uygulama yüklemeye kalkınca. hafıza dolu uyarısı veriyor hatta samsung apps ı başlatmaya çalışınca uygulama yürütmek için 6mb alan gerekli yazıyor ve başlamıyor. telefonun dahili hafızası nasıl temizlenir. yada fabrika ayarlarına nasıl dönerim yardım edebilirmisiniz.


    Ayarlar -> Uygulamalar -> Yükleme Ayarları -> Hafıza Kartı
  • Şu an iki adet widget'ım onaylanma aşamasında. Bir kaç güne kadar samsung apps'da bulabilirsiniz. Birisi dh'ye özel bir kısayol, birisi de can sıkıntısından yaptığım bir yapışkan not.




    Güzel bir fikir var aklımda ama kodlaması uzun sürecek, sıkılmam kısa sürede umarım.




  • Eline sağlık hocam şimdiden.
  • Yapışkan not süper hocam,gerekli birşeydi..Dh ye kısayol olayınıda iyi düşünmüşssün uğraşmadan doğrudan girilir Yeni şeylerde bekliyoruz şimdiden teşekkürler
  • Ücretsiz olacak zaten her ikisi de. 1 haftaya kalmaz onaylanır, böylece indirebilirsiniz. Yeni fikirlere de açığım. Aklınıza güzel birşeyler gelirse bildirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 21 Şubat 2011; 17:56:42 >
  • Devamı gelir inşallah. Tebrikler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: un4saken

    Şu an iki adet widget'ım onaylanma aşamasında. Bir kaç güne kadar samsung apps'da bulabilirsiniz. Birisi dh'ye özel bir kısayol, birisi de can sıkıntısından yaptığım bir yapışkan not.




    Güzel bir fikir var aklımda ama kodlaması uzun sürecek, sıkılmam kısa sürede umarım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: un4saken
    Ücretsiz olacak zaten her ikisi de. 1 haftaya kalmaz onaylanır, böylece indirebilirsiniz. Yeni fikirlere de açığım. Aklınıza güzel birşeyler gelirse bildirin.

    bekliyorum..
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı, ben telefonumdan evdeki wirelessı kullanarak internete bağlanabiliyordum. Ama bugün telefondan internete girmeyi denediğimde dns ayarlarının başarısız olduğunu söylüyor ve hiç bir şekilde internete girmiyor. Ben hiçbir şey yapmadan kendiliğinden böyle oldu, bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

    Bir diğer sorun, telefonu her açıp kapadığımda, yeni baştan telefon dili, klavye dili, saat dilimi gibi özellikleri yeniden girmem gerekiyor.

    Bir diğer sorunum ise kulaklığı taktıktan sonra biraz kıpırdattığım anda bile ses bozuluyor veya tamamen kesiliyor. Yeniden ses gelmesi için bir saat kulaklığı sağa sola çeviriyorum. Yine kulaklıkla ilgili bir diğer sorun, telefona laptopımda kullandığım sennheiser marka kulaklığı takınca 5-10 saniye sonra telefon otomatikman son aranan numarayı arıyor ve ne kadar iptal edersem edeyim bunu yapmaya sürekli devam ediyor.

    En son bugün telefon kendi kendine kapanmış, çok memnundum telefondan 2 gün içerinde bu sorunlar baş gösterince baya bir morelim bozuldu.

    Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa merakla cevaplarını bekliyorum. Belki ufak şeylerle halledilebilir, garantiye göndermek istemiyorum Ankaradan İstanbula :(




  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.