Şimdi Ara

Samsung Wave hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullandığım wave hakkında bilgiler vermek istiyorum.
    öncelikle şunu belirteyimki 1.5 senedir iphone 3s kullanıyordum sonra ingilterede çalıştığım için 4 ay önce iphone 4 aldım.malesef aldığım telefon hatalı telefonlardandı.şu anda kullandığım telefon samsung wave, bir iphone kullancısı olarak ekranın iphonedan daha iyi olduğunu söylüyor iddia ediyorum.bir kere superamoled ekranda kontrast oranı herhalde sonsuz.karanlık bir odada blu ray film izlerken siyah olan bölüm odanın rengiyle karışıyor.oyunlarda olsun uygulamalarda olsun sanırım siyah alan hiç çalışmıyor.bu da harika bir kontrast oluşmasını sağlıyor.ama i4 de inanlılmaz derecede bir mavilik var ..
    bir başka konuda telefonun ısınması ve şarj süresi ile ilgili..telefon uygulama çalışırken i4 den çok daha az ısınıyor bubir.şarj olurken az ısınıyor buiki.full şarjda '400'fotoğraf 20dk video ve 2 saat gps i çalıştırabiliyorsunuz. full sarjda gps 7 sa 20 dk kesintisiz çalışıyor. tek diş şajla 2 saat internette wifi olarak dolaşabiliyorsunuz.tecrübe ile sabittir. gps bulma süresi olarakda ; gps uydularının çalışması bakımından konum sinyalleri 1.8 sn de bir gelir.yani ilk gps sinyali1.8 sn sonra gelir işleme alınırken diğeri gönderilir.anten gücü bakımından cihaz profesyonel bir gps olmadığı için bir garmin tomtom gibi bir performans bekleyemessiniz zaten.fakat şehir içinde ortalama 2 dk . düz arazide 20 sn içinde bulur.
    kamera 5mp polarizasyonlu değil yani 5mp gerçek bir sensörle algılanıyor.i4 tede böyle. ayrıca 720p formatında hd video kaydı 30fps ve gerçekten kaliteli.i4 ile çektiğim resimler ile karşılaştırıldığında hangisinin hangisi ile çekildiğini anlayamıyorsunuz. fakat video söz konusu oluduğunda wave i4 ten daha canlı renkler ve daha kesintisiz bir video sunuyor. i4 de hızlı bir çekim yaparsanız ne olduğunu anlayamıyorsunuz videonun. fakat vawe görüntüyü çok daha iyi topluyor.
    telefonda aynı anda 8 ugulama çalışıyor.işlem gücü gerekli olursa anlık giriş yapılmamış bir uygulamayı donduruyor.fakat hız kesilmiyor.uğraşmama rağmen donduramadım.

    gelelim olumsuz yönlerine, birkere en olumsuz yönü kies denilen lanet program.güncellemeler hariç bu programı kullanamadım.kurana kadarda canım çıktı. frama3.5 istiyor bu cd 2 deymiş bunu kurmadanda cd 1 de hata alıyorsunuz.çok saçma birşey.
    iphone ile karşılaştırıldığında ekran boyutunun küçük olması bence dezavantaj.
    beyaz rengi yok.şu an için flash player 9 10 10.1 i desteklemiyor fakat yılsonunda yeni bir güncelleme ile destek gelecek.ayrıca facebook eklentisinde bildirimleri göremiyorsunuz ve paylaşma beğenme yapamıyorsunuz.bunu yapmak için internet üzerinden facebook a girmeniz gerekiyor.

    fakat fiyatlar göz önüne alınınca i4 wave den 3 tane alıyor..durum böyle olunca wave mantık listesinin en üstünde yer alıyor herkese öneririm .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.