Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE navigasyon sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, dün itibariyle samsung wave cep telefonu aldım.google earth'a girmek istiyorum.ne yapmam gerekiyor.ayrıca konumumu sapmalı olarak gösteriyor.kalibrasyon ayarı gibi birşey varmı? cevabınız için çok teşekkür ediyorum.



  • Google maps uygulaması var zaten ordan girebilirsiniz. Ama bence 30 TL verip profesyonel bir Navigasyon programı olan Ndrive alın, böylece cep telefonunu navigasyon cihazı gibi kullanabilir, sesli yönlendirme ile istediğin adrese gidebilir, POI denen eczane hastane AVM gibi önemli yerleri bulabilirsiniz. Ben Garmin navigasyon cihazımı 300 TL'ye almıştım ama bu program ile bu hizmete 30 TL gibi komik bir fiyatla kavuşuyorsunuz. Ndrive programı Başarsoft haritasını kullandığı için sorun yaşamazsın, çünkü bu harita türkiyedeki en iyi haritadır. Aşağıda linkini veriyorum.

    http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?categoryId=0000009788&productId=G00000088516




  • bende bu aralar telefon almayı düşünüyorum garmin veya ndrive gibi detaylı olduğu söylenen programları yüklesek otobüs duraklarını görme gibi lüksümüz varmı acaba ?
  • Otobüs duraklarının tümü haritada görünüyor. Ben Zonguldak Ereğli ilçesinde oturuyorum, burda bile tüm otobüs durakları var, sadece "otobüs durağı" yazıyor. Ama İstanbul gibi büyük şehirlerde durağın ismi de yazıyor örnek: İETT BEŞİKTAŞ BAHÇEŞEHİR ÜNV. DURAĞI.
  • Ndrive programını yeni satin aldim,fakat hayal kirikligina ugradim denilebilir.Program basarsoft'un 2009.09 haritasini kullaniyor,basarsoft 2010.07 cikarmisken,ndrive in bunu kullandigini gormek uzucu.Manuel olarak 2010.07 guncelleme yapmayi deneyen varmi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.