Şimdi Ara

Samsung WAVE S8500 Firmware Güncelleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
105.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim. multiloaderla yükledim 1.2yi. ben bir sıkıntı göremedim şimdilik. şarj durumunu falan sonra tekrar yazarım buraya.
    1.2ye geçtikten sonra kiess'i göremeyen arkadaşlarım için basit ama bende çalışan bir tavsiye: farklı bir usb girişine takın. (ben bu şekilde hallettim)
  • hocam yandaki amss, apps yazan kutucuklara bas önce.
    sonra indirdiğin S8500XXJL2 dosyasını bulacağın klasör açılır.
    orda bulduktan sonra zaten otomatik çıkıyor.
  • hocam yüklemeyi başardım teşekkür ediyorum.
  • Ya arkadaşlar birşey soracam ben telefonu güncelleyeli baya oluyor yani nerdeyse 3 4 ay oluyor ondan sonra bir daha güncelleme yapmadım fakat bu msjların karışık gelmesi olayı beni deli ediyor sırf bu yüzden hemen yeni güncelleme ne varsa yüklemek istiyorum (otomatik saat olayı var onu denedim bi faydası olmadı) yalnız benim 3-4 ay önce yüklemiş olduğum sürüm 1.0.2 ve S8500XXJI5 şimdi güncellemeye kalktığım zaman kies 1.5.3 de bu sürümü güncelleştiremezsiniz diyor telefon için kies i güncelleyip tekrar telefon yazılımını yükseltmeyi denediğimde ise güncellemeye başlamadan bağlantı kesildi diyor hata veriyor ne yapmam gerek...
  • zırt pırt yazıyoruz burayada ama belki birine fikir olur diye yazıyorum.
    navigasyonda sıkıntım vardı alakası var mı tam emin değilim ama 1.2ye geçtikten sonra balkonda 1dkdan daha kısa süre içerisinde buldu konumu falan.
    burada verilen ndrivevı da yeni hafıza kartım gelince denerim inşallah, sürekli ihtiyacım yok navigasyona falan ama insanın hoşuna gidiyor be :)
  • Arkadaşlar, 1.0.2 yüklü olmasına rağmen Kies 2.0 güncelleme var diyor. Bada 1.2 Kies'ten çıktı mı?

    Yükle dediğimde telefonla bağlantı kesiliyor. Kies'in eski versiyonu çalışıyor mu?
  • Bu sabah Kies'de "telefonunuza yeni yazilim var vesaire, hadi guncelleyin" diye bir mesaj gorunce, orijinal, turkiye'den alinmis, hic oynanmamis iki telefona kies ile 1.2'yi kurduk (Windows 7 telefonla baglanti kesildi dedi, Windows XP ile calisti). Upgrate ikisinde de sorunsuz calisti, ve ayarlar menusunde bada 1.2'yi gorduk (JVKA1). Standard browser mesajlar vb. calisti fakat "Samsung Apps" ve sonradan indirilmis herhangi bir uygulama (Asphalt da dahil) acildigi gibi kapaniyordu. Telefonlardan birine master reset attik, telefon restart oldu ve bir daha acilmadi... aslinda aciliyor ama ana ekrana gelmeden reset atiyor, recovery moduna soktuk telefonu, ama kies gormedi, cok da tecrubeli degiliz, biraktik oyle servise gidecek herhalde. Digerine master reset atmadik, browser telefon rehberi vb. disindaki hic bir uygulama calismiyor, kapatip acmaya bile korkuyoruz. Telefonlarin eski versionlari bada 1.0.2 idi.

    google'da aratinca en yakin bu forumu buldum, yillar once actigim bir hesap varmis sifresini falan da unutmusum, neyse password'u resetledim, bu mesaji da yazdim. Belki birilerinin isine yarar.

    Bilginize. Dikkatli olunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucesferre -- 4 Mart 2011; 10:27:44 >




  • Enteresan. Calisir durumdaki telefonun icindeki "Software Update" menusunden "Check for updates" diyince "Firmware update required, download edeyim mi?" diye bir mesaj cikmaya basladi (basladi = eskiden cikmiyordu). Ama OK diyince "No update found" diyip atiyor. Telefonun dil ayarlari Inglizce bu arada.
  • arkadaslar benım wave'im paralel ıthalat 1.2 yukseltmek ıstıyorum cıhazı pc ye bagladıgım zaman "Sınıf Yükleyicisi,bu aygıtı yükleme veya yükseltme isteğini reddetti." uyarısı veriyor bunu nasıl çözebilirim??
  • Baska bir topicde yazmislar, okuyunca farkettim:1.2 firmware'ini flashlamayi basardigimiz windows xp makinanin "regional setting"leri (tum dil ve region ayarlari) inglizceydi, windows 7 olanin da turkceydi. Bu etkilemis olabilir guncellemeyi.
  • Aydın Bey Öncelikle Merhaba ;
    Size Bi Sorum olacak bu konuda çok iyi derecede bilgi sahibi olduğunuzu görmekteyim. Bendede s8500 var. Telefonun yazılım güncellemesinde bir sorun güncellenmiyordu telefonun sürümü bende servise götürdüm ve oradakı arkadaşlar yazılımı multıloader ile güncelleyip hemen teslim ettiler bana. Telefonun şu an ki mevcut yazılımı ;
    S8500JVJK1/S8500OJVJJ1 (VD2)
    Kiese bağlandığım zaman mevcut yazılım güncellenemez uyarısı alıyorum. Normal şartlarda ' SON SÜRÜMÜ KULLANMAKTASINIZ ' diye bir uyarı almam gerekmıyor mu ?
    Birde ilerde kies üzerinden 1.2 yayınlandığı zaman yeni güncellemeyi alabilecek miyim yoksa bu sorun devam mı edicek ?

    Beni bildilendir misiniz bu konuda ?
    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssmasher

    arkadaslar benım wave'im paralel ıthalat 1.2 yukseltmek ıstıyorum cıhazı pc ye bagladıgım zaman "Sınıf Yükleyicisi,bu aygıtı yükleme veya yükseltme isteğini reddetti." uyarısı veriyor bunu nasıl çözebilirim??

    arkadaslar wmp11 guncelleyınce sorun cozuldu fakat bu surum guncellenemez dıyor yokmudur bunu bır cozumu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkie84
    Aydın Bey Öncelikle Merhaba ;
    Size Bi Sorum olacak bu konuda çok iyi derecede bilgi sahibi olduğunuzu görmekteyim. Bendede s8500 var. Telefonun yazılım güncellemesinde bir sorun güncellenmiyordu telefonun sürümü bende servise götürdüm ve oradakı arkadaşlar yazılımı multıloader ile güncelleyip hemen teslim ettiler bana. Telefonun şu an ki mevcut yazılımı ;
    S8500JVJK1/S8500OJVJJ1 (VD2)
    Kiese bağlandığım zaman mevcut yazılım güncellenemez uyarısı alıyorum. Normal şartlarda ' SON SÜRÜMÜ KULLANMAKTASINIZ ' diye bir uyarı almam gerekmıyor mu ?
    Birde ilerde kies üzerinden 1.2 yayınlandığı zaman yeni güncellemeyi alabilecek miyim yoksa bu sorun devam mı edicek ?

    Beni bildilendir misiniz bu konuda ?
    Saygılar

    Büyük ihtimal dışardan gelen Vodefone cihazı öyle ise Kies den güncelleme mümkün görünmüyor.

    Kolay gelsin




  • Evet Öyleydi hatta açılışta vodafone amblemi falan çıkıyordu yetkili servise götürdüğüm zaman oradaki yazılımcı arkadaş samsung un kendilerine size belirtmiş olduğum yazılımı vermişler ve o yazılımı yükleyebileceklerini sölemişler. Ve o arkadaşta telefona bu yazılımı yükledi. Ve artık açılışta vodafone amblemi çıkmıyor. Orjinal samsung açılış ekranıyla açılıyor telefon. yazılım bada 1.0.2 olarak gözüküyo yani şu an türkiyedeki en son sürüm. Peki şimdi bu yazılımı kiese güncelleme geldiği zaman nasıl yükseltebilirim. ?
    Saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkie84
    Evet Öyleydi hatta açılışta vodafone amblemi falan çıkıyordu yetkili servise götürdüğüm zaman oradaki yazılımcı arkadaş samsung un kendilerine size belirtmiş olduğum yazılımı vermişler ve o yazılımı yükleyebileceklerini sölemişler. Ve o arkadaşta telefona bu yazılımı yükledi. Ve artık açılışta vodafone amblemi çıkmıyor. Orjinal samsung açılış ekranıyla açılıyor telefon. yazılım bada 1.0.2 olarak gözüküyo yani şu an türkiyedeki en son sürüm. Peki şimdi bu yazılımı kiese güncelleme geldiği zaman nasıl yükseltebilirim. ?
    Saygılarımla


    Yapamazsınız çünkü cihazın üretim kodu değişmemiş TUR olsa idi tamamdı fakat VD2.

    Yapmanız gereken Servise götürüp Bada 1.2 yükletmek ve sonrasında basit bir işlemle üretim kodu değiştirmek. Bu elinizdeki versiyonla olmaz Bada 1.2 lazım.

    Bunları yaptıktan sonra Kies le güncelleme açılır

    Kolay gelsin




  • Anlaşılan bize gene servis yolu gözüküyor :)) Teşekkür ederim yardımlarınız için..
  • bnde artık bu firmware'yi yüklemek istiyorum ancak özelliklerini bilmeden böyle riskli bir işe girmek istemiyorum.Acaba bu firmware yazılımların faydaları nelerdir?Ayrıca burada birsürü program linki var hangisini indirmeliyim yoksa hepsini indirmek zorundamıyım?
  • JVJF3 yüklü şu an, JVKA1 de malum Kies'ten yüklenemiyor sanıyorum (geçici bir sorun mu bunu da bilmiyorum...)


    Multiloader falan uğraşmam mı gerek yoksa Kies'e bir çözüm yolu bulundu mu? İyice allak bullak oldu kafam, hangisi hangi versiyon bilmiyorum bile Servise götüreyim yüklesinler dicem ama açıkçası servise de güvenmiyorum bu konuda... Konuları okudum ama sanıyorum direk JVKA1 kurmamam gerek, versiyon aşamaları hakkında bilgi verirseniz veya özetle bir yol gösterirseniz sevinirim. İlk şunu yükle sonra şunu yükle gibi...
  • bende 1 hafta önce wave aldım ama bazı sorunlarım var wifi fazla iyi çekmiyor xxjıd yukledim sonrada xxjj9 yukledim sorun yine düzelmedi bide mesaj yazarkeen ve arada bir telefonum agır çalışıo sorun ne olabilir acaba bi yardım edermisiniz arkdaşlar
  • Alıntıdır

    kies i açmadan önce pc nin bölgesel dil ayarlarını (ABD) olarak değiştir.. gerekirse saat diliminide.. sonra tekrar kies i çalıştır telefonu tak sorunsuz bir şekilde güncelleme yapabilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.