Şimdi Ara

Samsung Windfree Klima alana gear s3 hediye (toplam 3.478 Tl) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
11
Favori
24.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sarampol S kullanıcısına yanıt
    gittigidiyorda 1000 lirayada var, kampanya ile 9 taksitle 900e gelir. ben nakit 1050den aşağı düşünmüyorum, gittigidiyorada 1150ye koyabilirim. kampanya ile 1050ye gelir :) 800e vereceğime çocuğun eline veririm oynar gerek yok, satılamsı da şart değil.

    rahat olabilrisiniz, yeni modelin türkiyeye gelmesine daha en az 1 yıl var. o zamana kadar ya satarız ya da kullanmaya başlarız. yiğenin telefoncu dükkanı var, cuma günü ona vericem rafa koyacak, orda da satılmazsa dert değil, kutuyu açar kurcalar, kullanırız. canımısz sıkılıncada ikinci el 400e verir geçerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 16 Ağustos 2017; 15:48:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

    Oda sıcaklığı yüksekken klimanın altında 5dk boyunca oturup test edin. Eğer üşüyorsanız chiazda ve kurulumda problem yok demektir.

    Basınçlı yüksek gürültülü işlem bende de oldu, vanayı takmak için açıldığında basıncın bir miktar dışarıya çıkması normal bir durum. Bundan dolayı cihazda problem olacağını, gazın boşalacağını sanmıyorum, olsa benim cihazda da olurdu.

    Havalandırma kanallarına bir kaç metre mesafede soğukluk ve serinlik hissi varsa, kanalalra çok yakınken üşüyorsanız sizin sıkıntı tamamen geniş salonla alakalıdır. Mutfaktan gelen ısı, kapının açık olması v.s o odaya bence 18bin bile yeterli gelmeyecektir. Sizi 24bin btu kurtarır :) 12bin btu yeterli olan servis elemanlarının işine son vermek lazım.

    Örnek vereyim yazlık evde 11bin btu beko lg klima var. salon ve amerikan mutfak yaklaşık 28m2, oda antreye açılıyor ve kapısı yok. Bu klimaya yakınsanız serinliyorsunuz, ama yeterli değil. Yani sıcak yaz aylarında üşüyemiyorsunuz :)

    Ancak samsung windfree 12bin btu 15,75 m2 odada inanılmaz verimli ve sessiz çalışıyor. Bence saatten falan vaz geçip iade edin. Ödediğiniz elektrik faturaları zaten saatin parasını fazlasıyla çıkartır. Bi de yanına serinliyemediğinizle kalırsınız.

    Yaşadığım bir sorunu aktarayım arkadaşlar şu an memnun değilim klimadan keşke baymak alsaymışım diyorum millet donuyoruz diye yüzlerce yorum yapmış çok sessiz diye, sorunum şu klimayı 23 dereceye ayarlıyorum ev içi derece 25 gösteriyor 10 dk geçmeden sanki 23 derece yapmış gibi soğuğu kesiyor fan gibi üflüyor 19 derece yaptım yine aynı evin içi hızlı soğumuş gibi yarım saat geçmeden soğuk üflemeyi bırakıyor servis geldi gazına baktı tam tekrar gelicek dijital ölçüm cihazı ile evimde oda termostatı var onda 25 derece gösteriyor iken klima 19 gösteriyor öyle algıladığı içinde soğuk üflemiyor yani çok canım sıkıldı keyfim kaçtı allahtan servis çok ilgili merak etmeyin çözeriz diyorlar ama keyfim kaçtı klimadan ilk montajda vakumlama yapılmamıştı servis kaydı açtırdım ertesi gün yapıldı ama hala soğutmuyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vakumlamayla alakalı bir durum söz konusu değil. inverterin çalışma mantığı budur, istenilen sıcaklığa ulaştığında çalışmayı durdurur, baymak inverter alsanızda değişen bir durum olmayacaktı. inverterde ayarladığın derecenin her zaman üzerini gösterir. bizim samsunglarda da aynı durum söz konusu, şu an 18dereceye ayarlı mesela, yarım saattir 19 dereceye sabitledi, 17 yapsam 18e inecektir.

    yalnız oda termostatıyla arasında 6 derece fark olması ilginç. acaba klimanın termostatında problem olabilir mi? servis buna baktı mı?

    klima oda sıcaklığını 19 derece gösteriyorken, oda termostatı 25 derece gösteriyorsa garip bir durum var demektir. oda termostatı klimaya yakın bir konumda mıdır?

    bunun dışında 20m2'den fazla olan ve kapısı açık olan ortamalarda bu klima verimli çalışmaz. 30 dereceyi 19 dereceye kadar soğutabiliyorsa çok iyi, şanslısınız demektir ama 19 derece olarak gösterdiğinde üşümüyorsanız, gerçekte odanın sıcaklığı 25 derece ise bir gariplik olduğu kesin. Şu an mesela 19 derecede ve gerçekten soğuktan ayaklarınız titreyebiliyor. kullandığım oda 16 m2 ve kapısı kapalı, camın biri açık. bu şekilde sabah 9dan beri aralıksız 10 saattir inanılmaz sessiz bir şekilde çalışıyor. tükettiği elektrik ise sabahtan beri sadece 3,6 kw/s. klima montajında da, sonradan da hiçbir vakumlama yapılmadı.

    sizin oda termostatında sorun var desek, üşümeniz gerekir 19 derecede. dediğim gibi klimanın termostatını bir kontrol etsinler. veya oda termostatını klimaynın yakınında konumlandırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 19:7:23 >




  • Oda termostatı klimanın 1.5 metre yakınında rüzgar almayan noktada klima 19 derece gösteriyorken termostat 25 derecede evim zemin kat oturma odası ve giriş hol dahil toplam 33 mt2 oturduğum oda 16 mt2 bir sıkıntı olduğu kesin örneğin oda 25 derecede klimayı 18e yaptık 15 dk sonra 18e düştü diye yavaşladı soğuk üflemesi azaldı ama oda esasen 24 derecede bence bir hata var airfel klima var işyerimde Klimadan oldukça soğuk bir rüzgar çıkıyor 24 derecede ama bendeki klima yarısı kadar ancak olması gereken buz gibi üflemesi, bakalım nasıl sonuçlanacak yatın tekrar gelicek arkadaş gazı boşaltıp sıfırdan yükleme yapacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afadersin şu an dtm donuyor sırf test edeyim diye 5 dakikadır 16 derecede çalıştırıyorum 19'dan 17ye düştü, oda termostatı digital 14,9 derece gösteriyor. 16 m2 kapısı kapalı bir oda da, bu derecelerde üşümemeniz imkansız olduğundan, ya klimanın ya da sizin termostatınızda bir anormallik olduğu kesin.
  • Arkadaslar oncelikle bu model klimayi evkurdan satin aldim 3850 tl taksitli 24 aylik fiyati. Sonra evkurun kampanyasi vardi bu klima ile birlikte samsungun en son cikan mikrodalgasini hediye ettiler. 500 kusur 600 tl gibi fiyati var. Sonra samsung kendi sayfasinda kampanya vardi akilli saat onada basvurdum 2 gun once oda geldi s3 gear fontier veriyorlar 😁 satis fiyati suan 1400 civari piyasada. Ayrica klimanin performansi muhtesem diyebilirim. 12 btu ama 50 mlik odayi cok rahat sogutuyor dogal serinlik harika cunku direk uzerinize uflemiyor klimadan rahatsiz olanlar icin birebir bir urun. Klimanin wifi alicisi malesef opsiyonel geliyormus yani kendiniz daha sonra ayrica almaniz gerekiyor. Saat kampanyasi 30 haziran tarine kadar alimlarda gecerliydi yalniz arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuruerhan kullanıcısına yanıt
    Dahili wifi var dostum, opsiyonel değil. Bu başlıkta konuşulan modelde standart yani wifi.

    Başka model ile karıştırıyor olmayasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede 50 metrekareyi sogutmaz bu klima ama saati nasil almis bildigim kadariya saatler sadece 12bin btulu windfree alanlara veriliyordu. 12bin btu 50m2lik odayi nasil sogutuyor. Ayrica 12bin btu windfreelerde wifi alicisi dahili olarak geliyor. Ben ayni klimayi 2600e aldim evkur her zamanki gibi cok kazik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon hediyesi gelen veya onay alan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saati bugün 1.000 TL'ye sattım. 3 Temmuz'da 2600 TL'ye alıp, 9 Temmuz'da kurdurduğum klima sonunda bugün 1.600 TL'ye geldi :)

    9 Temmuz - 25 Eylül arasında sıcak havalarda genelde 10 saat çalıştırmama rağmen ödediğim elektrik faturası 100 TL'yi bile geçmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 25 Eylül 2017; 11:33:31 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=aqbgN6HAses
    Bu kiti nerden bulabiliriz?
  • Selamlar.

    Sigma plus 18000 btu almaktan son anda vazgeçerek bu ürünü araştırmaya başladım.

    Kullanan arkadaşlar bu klimanın 18000 btu olanını tavsiye eder misiniz?

    Gün içeirsinde bir karar verip sipariş edeceğim.

    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.