Şimdi Ara

Samsung YP-K3 Hakkında Herşey (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
3
Favori
28.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vLkN!


    quote:

    Orjinalden alıntı: erdi_arikan

    Arkadaşlar, bu arada, samsung yp-k3 modeli için kılıf bulabilen var mı ya? çiziliyor, sonra çok üzülüyorum :(


    Satılan yerde oluyor bildiğin kadarıyla.Bir sor istersen



    nokia 6300 kılıflarini bilirsiniz heralde
    onlara deneyin tam uyuyor cok da şık oluyor zaten
  • aleti alan arkadaşlara sesleniyorum..

    kesinlikle kılıfsız kullanmayın çabuk çiziliyor bu alet..
  • arkadaşlar samsung ypk3q mp3 çalar hakkında internetten bilgiler aratırken forumunuzda bu konuda konuşulduğunu gördüm. ben siparişi verdim nişanlım için. bu mp3çaların yeşil renginden bir iki güne elimde olacak. radyo özelliği yok sanırım güncelleme ya da program yüklemeyle radyo özelliği yüklenebilir mi? ya dA radyo olmasa bile ben hangi güncellemeleri yapmalıyım? cevap verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zaferis23

    arkadaşlar samsung ypk3q mp3 çalar hakkında internetten bilgiler aratırken forumunuzda bu konuda konuşulduğunu gördüm. ben siparişi verdim nişanlım için. bu mp3çaların yeşil renginden bir iki güne elimde olacak. radyo özelliği yok sanırım güncelleme ya da program yüklemeyle radyo özelliği yüklenebilir mi? ya dA radyo olmasa bile ben hangi güncellemeleri yapmalıyım? cevap verirseniz çok sevinirim.


    bak arkadaşım türkiyedekilerde radyo malesef yok ama aletin arkasında YP-K3JQBY/XAA YP-K3QB/KNT YP-K3QB/ADL gibi değişik değişik versiyonları var aletin ve bendekinde yani KNT olanda radyo yok. 4.06 olan ilk açtığımdaki firmware i 4.10 a yükledim radyo menüsü frekans ayarları geldi ama radyo çalışmıyor donanımsal olarak radyo içermior.. fakat radyosu olanlar var bazı arkadaşlarımda. benimki 2007-05 çıkışlı cihaz. mesela amerikadan gelenlerde radyo bulunuyor

    ayrıca yüklediğin firmware ile menü rengini kırmızı yeşil ya da mavi olarak değiştirebiliyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 20 Haziran 2008; 17:10:11 >




  • SAMSUNG YP-K3QB 2GB FM RADYOLU + 1.8" EKRANLI MP3 PLAYER - SİYAH
    Bu alet Hepsiburada 138 YTL.Sadece müzik dinlemek için bir MP3 player sahibi olmak isteyen birisi olarak bunun siparişini vereyim mi?Ses kalitesi nasıldır kullanan arkadaşlar tavsiye edermi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bLooP

    SAMSUNG YP-K3QB 2GB FM RADYOLU + 1.8" EKRANLI MP3 PLAYER - SİYAH
    Bu alet Hepsiburada 138 YTL.Sadece müzik dinlemek için bir MP3 player sahibi olmak isteyen birisi olarak bunun siparişini vereyim mi?Ses kalitesi nasıldır kullanan arkadaşlar tavsiye edermi?



    ses kalitesi oldukça iyidir özellikle orjinal kulaklığıyla.. ben aldığımda 220 ytl idi baya ucuzlamış.. resimlere falan bakabilirsin ama büyük resimler çözünürlük bakımından kötü çıkıyor ama %200 %400 gibi zoom özelliği ili resimlerin ince ayrıntılarını görebilirsin. txt dosyaları okutabilirsin. menü renginde değişiklikler yapabilirsin font değiştirebilirsin kısacası oldukça iyidir şarjı da iyidir çok uzun süre dinleyebilirsin... bu alet hakkında tek olumsuz söyleyeceğim şey çok çabuk çizildiğidir.öyle masanın üstüne yada başka bi yere rastgele koyma düşürme.. ha düşerse birşey olurmu olmaz tabi taş gibi alet.. eğer alacaksan kılıf kullanmanı öneririm.cebinde taşırken yanına bozuk para anahtar koymamalısın tek olmalı. kısacası alacaksan alete iyi bakman lazım tabi dış görüşünü korumak açısından..emin ol birçok mp3 de görmediğin ses kalitesini bu cihazda görebilirsin..dokunmatik tuşlar ayrı bir hava katıyor karanlıkta cihaz harika bir görünüme sahip oluyor..8-10 ayrı eq seçeneği ve kendi ayarlayacağın eq ayarları da içeriyor.dışarıdaki sesi rahatlıkla bastırabilir.ayrıca kulaklarını korumak istiyorsan volume limit seçeneğini aktif ederek sesin belli bir düzeye kadar açılmasını sağlayabilirsin.ekran koruyucu olarak 3 ayrı animasyon,analog saat ve istediğin resmi koyabilirsin. yalnız çözünürlüğü çok büyük ve boyutu da büyük resimleri biraz geç açıyor ama açıyor ;) ama büyk çözünürlüklü resimlerde fazla kalite bekleme. ama genel olarak alet oldukça iyidir




  • Verdim bakalım siparii :D Umarım verdiğimiz paraya değer.
  • kesinlikle deyecektir ;)
  • ben de 200ytlye almiştim,,su an orda indirim var,,yine fiyati 200civarina çikicakmiş oyle yaziyor,,135 dolar artı kdv** şu anki fiyatı kaçırılmaz..
  • az önce sipariş verdim hepsiburadan bu aleti samsung yp-u2 den sonra bakalım ses kalitesini üst düzeyde bekliyorm
    ürün gelince kucuk bir inceleme yapacağım inş
  • ya bende niyetliyim almaya bu aleti,

    ama bırkac sorum olacak,

    samsung driverlarını bılgısayara yuklemeden aleti makineye baglarsak içindekiler genede gözüküyormu?
    hani arkadaşıma gittim kabloyu takıp bıkac şarkı alayım diye...

    file browser modu, yani içine attığımız şarkıları bilgisayarda düzenlediğimiz gibi klasör klasör görme özelliği varmı??
    şarkıları taglerine göre kafasına göre karıştırmasın, benım attıgım klasör gibi gözuksun alette ordan dinleyim istiyorum..

    birde sanse e250 var buna rakip olarak? bu konuda ne diyeceksiniz? ...
  • arkadaşlar ben yeşil rengini sipariş vermiştim. bugün elime ulaştı. SAMSUNG YP-K3QG/ADL yazıyor arkasında. dambara adlı arkadaş bazılarının değişik olabileceğini söylemişti. bunun da içeriğinde radyo yok ama bunun için yapabileceğim birşey var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zaferis

    arkadaşlar ben yeşil rengini sipariş vermiştim. bugün elime ulaştı. SAMSUNG YP-K3QG/ADL yazıyor arkasında. dambara adlı arkadaş bazılarının değişik olabileceğini söylemişti. bunun da içeriğinde radyo yok ama bunun için yapabileceğim birşey var mı?



    arkadaşım cihaz donanımsal olarak radyo içermiyor sanırım sende de.. fakat firmware versiyonu 4.10 olanını bir dene sen yine de. cihazında yanılmıyorsam 4.06 yüklü olması gerekiyor bunu settings > system > about kısmında görebilirsin. ben firmware yükselltim radyo geldi menüye ama ses yok. çunku cihazda radyo yok.zaten radyo olmayanlarda 4.06 bulunuyor firmware versiyonu.

    birçok sitede tanıtımlarda radyo var diye yazıyor ben de buna dayanarak almıştım hatta sivas teknosa da çalışan bir takım elemanlar bu cihazın video bile oynattığını söyleyecek kadar bilgisizdiler.birtakım tanıtım yanlışlıklarına gidiyor bu alet. gördüğüm kimsede radyo yoktu bu alette.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: brom

    ya bende niyetliyim almaya bu aleti,

    ama bırkac sorum olacak,

    samsung driverlarını bılgısayara yuklemeden aleti makineye baglarsak içindekiler genede gözüküyormu?
    hani arkadaşıma gittim kabloyu takıp bıkac şarkı alayım diye...

    file browser modu, yani içine attığımız şarkıları bilgisayarda düzenlediğimiz gibi klasör klasör görme özelliği varmı??
    şarkıları taglerine göre kafasına göre karıştırmasın, benım attıgım klasör gibi gözuksun alette ordan dinleyim istiyorum..

    birde sanse e250 var buna rakip olarak? bu konuda ne diyeceksiniz? ...


    evet arkadaşım bilgisayarda düzenlediğin gibi hepsini düzenli ve klasör klasör gösteriyor ve hiç karmaşık bir yapısı yok cihazın. sen bilgisayarda şarkıyı hangi klasöre attıysan cihazda da o klasörde düzenli bir şekilde alfabetik sıraya göre gösteriliyor şarkılar.


    fakat text dosyaları ve resimler karışık olarak ismine bağlı bir şekilde yine alfabetik sırada çıkıyorlar ama klasörsüz hepsi bir arada

    ama text ve resim kısımlarına menüde farklı yerlerden giriliyor yani müzikle aynı yerde bulunmuyor bu dosyalar




  • birde almayı düşünen arkadaşlara mp4 çalarlarda bulunan özellikleri çok fazla aramamalarını tavsiye ederim hani bazılarında oyun , pdf , video , vs. özellikler gibi. ama bu cihaz ses kalitesiyle de oldukça kalitelidir.

    bu arada samsung yp-s3 diye k3 ' ün bir basamak üstü bir model çıkardı türkiye de satışa sunuldu mu bilmiyorum ama o da böyle dokunmatik ve sanırım video da gösteriyordu
  • bu kadar rastlantı olama ya benimkinin de solu bozuldu bass verirken saçmalıo
    quote:

    Orjinalden alıntı: dambara


    quote:

    Orjinalden alıntı: blackeagle08

    arkadaşlar k3 ümün sol kulaklığı bozuldu çalışmıyo izmirde samsung yetkili servisini nerde bulabilirim acaba ?

    tşk


    ah o güzelim kulaklığın sol tarafı bende de bozuldu... sonuc : hiçbiryerde bulamadım
  • kulakliklar da garanti kapsaminda degil mi ?
  • Tasarımı çok güzel
  • bende tasarımını fln çok beğenerek direk gidip teknosadan aldım.. nese akşam müzikleri attım fln sabahta dinledm kapattım bi 5-10 dk sora açılmadı alet...
    nese götürdüm teknosaya adam kontrol etti bilg a bağladı bekletti fln baya bi süre hiç tepki yok... arıza dedi işte ertesi gün yenisi geldi... 3-4 gün hiç sorun olmadan dinledim vs. sora gene yaptı bunu....taktım pc ye beklettim fln gene aynı sorun deişmedi.....götürdüm tekrar ...serviste bakılcakmış yenisi gelcekmiş öyle dendi... benim kullanımda en ufak hatam olduunu düşünmüyorum... bunun nedeni nedir sizce ?????????????????
  • belki bilgisayarinda sorun var,,bagladiklarini bozmus ya da çok şanssizsin üst üste bozuk aletler denk gelmiş ya da bilerek gonderilmiş,,ben genelde sorun duymuyorum ama sana kötü olmus.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.