Şimdi Ara

Samsungj Notebook Şarj soketi aşırı ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle söyleyeyim yazmış olmak için yazmayın ki daha sonradan okuyanlar yalan yanlış bilgileri doğru sanmasınlar şimdiden hassasiyetinize teşekkür ediyorumrün.

    Soruna gelirsek Şarj soketinde öyle bir ısınma oluyor ki daha önce alınan universal adaptörün ucunu eritmiş.
    Ben dün yeni kablo aldım adaptörden laptoba kadar güzelce ekledim makaron vs ile, sonradan ölçümleri aldım voltaj değerleri, kutuplar falan herşey normal. Arkadaşım laptoba takıp şarj etmeye başlamış akşam aradı jakın etrafı yine eridi diye. Velhasıl durum bu.

    Dikkat çekerek tekara söyleyeyim ısınan yer adaptör kablosunun ucu. Adaptörün kendisi olarak algılanmasın.


    Soket anakarta sabit, daha önceden birkaç kere kabloya ayağı takılmış... yani sokette bir temassızlık olabilir ama büyüteçle fala baktım ben anakartın üzerine ne lehimlerde bir atma ne de suyollarında bir sıkıntı göremedim.

    Forumda daha önceden açılan başlıklarda hep yanlış yönlendirmeler var. Millet adaptör ısınıyor olarak algılamış ya da hee ısınıyor nolacak ki gibi cevaplar verilmiş.

    Sorum şu; bu tarz bir ısınma benim bildiklerime göre normal değil. Samsunglarda kronik bir sorun olarak mı değerlendirmeliyim yoksa soket değiştirsem anakart üzerinden faydası olur mu? Ya da sizin önerebileceginiz herhangi bir çözüm yöntemi mevcut mu?

    Laptop modeli R538-H Marka Samsung.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.