Şimdi Ara

San Marino Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba millet, şu an italya - rimini'de bulunmaktayım. Bu hafta sonu san marino'ya gidicem. Bu gün ülkenin tax free olduğunu öğrendim. Yani vergi yokmuş ülkede. İtalyanlar bizden çok daha ucuz diyorlar, ama italya zaten acaip pahalı bir memleket olunca bilemedim. Daha önce yolu san marinoya düşmüş olan var mıdır, fiyatlar ve alışveriş yapabileceğimiz yerler hakkında bilgi verebilecek olan birisi varsa çok makbule geçecek, şimdiden teşekkürler.



  • Gitmedim fakat biraz araştırdım. Elektronik aletlerde İtalya'ya göre %20 daha ucuzmuş vergiden dolayı. Onun dışında alışveriş yapmak için güzel bir yer olduğu söyleniyor. Alkollü içkiler başta olmak üzere birçok ürün ucuzmuş ve Hediyelik eşya bakımında çok fazla çeşit varmış.
  • Para birimi kurlarından dolayı pahalı gelebilir, ancak Euro kullanan ülkeler için ucuz olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim, gittim yerinde gördüm. Tax free bi ülke ama elektronik fiyatları bizimle hemen hemen aynı. Bu da euro-tl kurundan kaynaklanıyor aslında, avrupalı için gayet ucuz. Ama hediyelik yönünden hakkaten tam bir cennet. Çok güzel takılar var mesela, kız arkadaşınıza eşinize hediye edebileceğiniz. Tasarım olmasına rağmen 20-25 eurodan başlayıp 1000eurolara kadar çıkıyor. Ayrıca eğer silah, kılıç ya da orta çağ kıyafetleri seviyorsanız tam bir cennet. AC figürlerinden, aragorn'un, stark'ın kılıcına kadar her şey mevcut. Gerçeğinden nerdeyse ayırt edemeyeceğiniz oyuncak silahlar da var. Ayrıca san marinonun geleneksel silahı olan crossbow'lar var mesela, 15euro ya bi tane ondan aldım. Bir tane de aragorn'un kılıcından aldım, ona 60 euro verdim ama kılıç harika bişey, 3.5 kilo, ve filmdekinin nerdeyse aynısı. Ayrıca, lotr, ac, templars yüzükleri, silahları ya da figürlerine hasta olanlar için tam bir cennet.




  • teşekkürler bilgi için. andorra için de elektronik ucuz diyorlardı. tahminen aynıdır. şu elektronik çok ucuzmuş geyiği de yıllardır bitmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.