Şimdi Ara

sanal alışveris + kredi kartı iadesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar giyim üzerine ürün satan bi firmadan bi ürün aldım ancak ödemeyi yaptım yaklasık 1 saat sonra iptal ettim iptal sebebim ise beden konusu neyse iptal ettiğim an bu miktarı (150 tl) para puan olarak yüklemiş ben müşteri hizmetlerini defalarca aramama ragmen kredi kartı iadelerinde sorun olustugunu ancak sorunun ne zaman çözümlenecegine dair kesin bir net bilgi vermediler neyse vakit geldi cattı ekstre ye , ekstremde yansımış yapmıs oldugum alısverişin ilk taksit tutarı ben bunu ödedim ve yaklasık 10 gün sonra bu para puanımı göremedim az önce ekstrem kesildi ancak ekstrede ücreti benden almıs herhangi bi ödeme olmamıs...taksitli alısveriş iadelerinde taksit bittikten sonramı iade yapılıyor.bilgisi olan arkadaslar varsa bilgilendirirlerse cok iyi olacak



  • Öyle bişey yok iade direk olur yalnız taksitle aldığın için para sana her ay taksit taksit iade olur. Nerden aldın ? Adamlarla konuş tekrar sorunun çözülmezse tüketici hakem heyetine başvuracağını vs söyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

    Öyle bişey yok iade direk olur yalnız taksitle aldığın için para sana her ay taksit taksit iade olur. Nerden aldın ? Adamlarla konuş tekrar sorunun çözülmezse tüketici hakem heyetine başvuracağını vs söyle.

    vipdukkan dan aldım daha henüz kartıma bişi yansımamıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.