Şimdi Ara

sanal modifiye (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
806.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Modm ve alkan arkadaşlarımızın civic çalışmaları gayet hoş. uleyn and içiyorum bi gün şu photoshop u öğrenicem bende pembe pembe arabalar yapıcam :)

    Bu arada traktör de acayip olmuş tekerler uymamış diğer arkadaşlar da güzel çalışıyorlar :) herkeze selamlar saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alkandemirlek

    Evet Arkadaşlar Tekrar selamlar Benden de bu çıktı.

    Sevgiler Saygılar.. Yorumlarınız değerlidir..



    *****************************************************************************************


    *****************************************************************************************


    görebildiğim 3 ince hata belki 1si hata bile sayılmaz..
    1-arka jant yine yamuk kimse lütfen daha önceki gibi inatlaşıp aksini idda etmesin isterseniz anket açalım oylasınlar yamu mu değil mi diye
    2-kanat öyle durmaz..
    3-ön tamponun ortalanış bicimi sapmış biraz..traktör modifiyesinde ki kadar olmasada buda kayık(hata sayılmaz belki dediğim bu)

    bunların haricinde güzel baya


    not:hiç bir kötü niyet yok açıklamalarımda...gördüklerimi yazdım kimse alınmasın gücenmesin...




  • @ alkandemirlek

    usta yine mi sen değil ben hep buralardayım zaten

    1-dedim zaten çok önemli bir ayrıntı değil ayrıca herkesde fark edemez ama ben sadece söylemek istedim.
    2-tabiki CS'de onu çevirmek çok da zor birşey değil ama burda ben arabaları olabildiğince gerçeğe uygun şekilde modifiye etmeye çalıştığımızı sanıyorum(bende arabanın farlarını tavana daha çok yakıştırıyorum ama yinede ön tampon üstünde tutuyorum) . ondan dolayı baş aşağı olduğunu söyledim..yoksa sana tabiki daha güzel gelmiş olabilir..
    3-jantı çok önemli olduğunu için söylemedim. sanırım bu topic'e ilk eklediğin çalışmanda yine aynı sorun vardı ve bende onu fark edip yazmıştım düzgün değil diye. ama sen onun arabanın alçaldığından kaynaklandığını savunmuştun. bundan dolayıda senle kısa süreli bir tartışma yaşamıştık. ondan bir önceki yorumumda öyle dedim

    gelilim şimdi şu Sanal W Tuning Club olayına.ya kimse alınmasın gücenmesin ama ben doğru bildiklerimi yazıcam.

    alkan kardeş gerçekten böyle bir clup kurmak süper bir fikir. tartışma,konuşma,kaynaşma,beraberlik bakımından yapılması gereken birşeydi. ve bu ilk senin aklına geldi buda senin fazlasıyla düşünceli biri olduğunu göstermeye yeter. hoş güzel clubünüze çeşitli üyeler,yöneticiler aldınız(hergün girip birkaç dakikamı geçirdiğim için biliyorum) ama biraz kalitesiz olmuş (kimseye karşı söylenmiş bir söz değil yanklış anlaşılmasın) ama yani bir yönetim kurulu üyesi çıkıpda 'bende bitgün öğrenicem şu fotoshopu' derse bu biraz acayip karşılanır. bence gerçekten özgün,başarılı bir clup olunacaksa kesinlikle kaliteden ödün verilmemeli. yani resimlere bakıp 1-2 eksikliği görüp yorum yapmakla yönetimde görev alınmamalı. bilmem ne kadar anlatabildim (kimseye bir lafım yok, ortaya.)

    Hem sen böyle konuşacağına bize niye katılmıyorsun bakıyım ayıp yaw :)
    teklifin için çok teşekkür ederim çok incesin fakat en azından şuan için olduğum gibi kalmayı tercih ediyorum. çünkü üye olursam bende kendimi sürekli paylaşımda bulunma zorunluluğunda hissedeceğim. buda sınava hazırlandığım şu günlerde beni olumsuz yönde derin bir şekilde etkileyecektir.

    umarım yanlış anlaşılmam. saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 16 Mayıs 2007; 13:34:28 >




  • arkadaslar bu grup ne şimdi ben anlamadım yaa biri acıklayabilirmii
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sky_LiNe

    arkadaslar bu grup ne şimdi ben anlamadım yaa biri acıklayabilirmii


    Sky_Line Arkadaşlık, Dostluk, Kaynaşma, Bilgi Birikimi, Yardımlaşma, Sohbet ve Aile kurmak adına kurulmuş olan bir clubtür. Kimse zorla giricek diye bir kayidemiz yoktur. Üye olmak istersen PM den yazabilirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 16 Mayıs 2007; 14:12:30 >
  • ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ DEĞERLİDİR. SEVGİLER



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bubbly

    ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ DEĞERLİDİR. SEVGİLER






    Dostum harika olmus , sendende bu beklenirdir zaten bu aleti HTRD'ye verde gezsin , oynasin biraz.
  • abi helal olsun ya gülmekten miğdeme ağrı girdi
    quote:

    Orjinalden alıntı: ruge

    Hastalık gibi bişey bu sanal mod yauw





  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bubbly

    ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ DEĞERLİDİR. SEVGİLER








    @HazzaR :) bunula ortaköy de arkaya davarları bağlıcan gezicen ueheuhe :)

    YILDIRAY kanka sana gelince işte budur diyorum. Gayet hoş bir çalışma. ellerine kollarına sağlık :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alkandemirlek

    Evet Arkadaşlar Tekrar selamlar Benden de bu çıktı.

    Sevgiler Saygılar.. Yorumlarınız değerlidir..



    *****************************************************************************************


    *****************************************************************************************



    ben bu tamponları bir yerden hatırlıyorummmm buldum porsche üzerinde takılıydı galibaa güzel durmuş hocam eline sağlık...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bubbly

    ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ DEĞERLİDİR. SEVGİLER




    hocam araç güzel olmuş eline sağlık ama benim gözüme biraz garip gelen yeri söylemeden de geçmeyim belki görmemişsindir belki de bilerek öyle bırakmışsındır... Bu ön ve arka tampondaki çıtalar biraz alacalı bulacalı durmuş pek temiz gözükmüyor gerçi resmin orjinaline de baktım ama onda da galiba sinyal var ama yine dedğim gibi onları kaldırıp ya da tamamen maviye boyasaymışın temiz dururmuş. Jantlar da şekilmiş




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tvsapachester

    BIRADER NE ZIRVALAYIP DURUYORSUN , INAN ANLAMADIM.TEK ANLADIGIM SENDEN ONCE ALKAN'IN BOYLE BI KONU BASLIGINA HAREKET GETIRMESI SENIN ZORUNA GITMIS BELLI.ARTI HERGUN BURAYA GIRIP 3-5 DAKIKA BAKMAK ZORUNDA DEGILSIN , HERKEZIN 10 NUMARA PHOTOSHOP BILDIGI BI FORUMA YADA KONUYA GIDIP SAÇMALIKLARINI ORADA YAZMAYA DEVAM ET EDEBILIRSIN.


    Abi ya yazmayım dedim de yani yazmadan da duramadım. Yani bak herekese baştan söylüyorum kendimi öne çıkarmak istediğimden falan değil ama yani bu konu sadece alkan ile sadece htrd ile sadece benimle ya da sadece seninle hareketlenmedi. Herkesin katkısı var bunda. Yani az çok demeden herkes bişeyler ekledi. Bakın ben yine söylüyorum kendimi popüler yapmak için yazmadım bunu ama öyle dediğinde ucu bana da dokunuyor çünkü alkan gelmeden önce de benim çalışmalarım var yani benim de emeklerim var sanırım. Bunun gözardı edilmesi pek hoşuma gitmez açıkçası. Bildiğiniz gibi bişeyler yapıp koymaya çalışıyoruz ve üzerinde hatırı sayılır zaman harcıyoruz. Güzel olur ya da olmaz zaten ben açıkçası yapabildiklerimi biraz eleştirilerle biraz da kendim çabalayarak buraya gelebildim. Alkan da bu konuya dahil olunca en azından bişeyler yapan ekleyen biri daha çıkmış oldu ve bi grup oluşturuldu. Bu güzel bi oluşum inşallah daha da güzel olur.

    Son olarak arkadaşlar artık polemiklere girmeyelim derim ben kendimce çünkü bu konuya girenler belki bişeyler öğrenmek belki fikir almak için belki de hoş vakit geçirmek için giriyorlar. Yani artık burda son bulmasını ümit ederim.

    Umarım kimseyi kırmadan düşüncelerimi doğru bi şekilde aktarmışımdır.

    Saygılarla...




  • Bizi kimse yıkamaz :] ölümüne kankayız..

    Şaka bir yana bundan sonra rica ediyorum kavgalarımızı ve kişisel sorunlarımızı PM den halledelim. Haksızmıyım arkadaşlar en kötü ihtimalle buraya değilde dürüstçe PM den halledelim. Ne gerek var buraya bunları yansıtmaya hem özelimiz icabından hemde bu tip konuları buraya yansıtmaya hakkımız yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nurayturan2
    photoshop bilmeyenin club te ne işi var? yaw böyle bir şey yazılırmı


    demedim zaten iyi oku! yönetimde ne işi var..bu resmen bir şeyden anlamayan millet vekillerinin üllkenin başında olması gibi birşey. o ülkeden hiç bir hayır beklenmez!

    quote:

    Orjinalden alıntı: tvsapachester
    SENDEN ONCE ALKAN'IN BOYLE BI KONU BASLIGINA HAREKET GETIRMESI SENIN ZORUNA GITMIS


    aynı cehaleti alkanda yaptı...topic'i baştan oku! kimler varmış bu forumda ilk öğren (ModM&htrd)


    ya arkadaşlar okuyun başından da tarafsız bir yorum yapın diyicem ama bu konuyu takip eden çok az kişi var. çoğuda zaten alkandan sonra geldi..kankiler ya! beni anlayabilen sadece Modm var oda zaten yorumların taraflı yapıldığının farkına varmış ve bu konuda ki hassasiyetini dile getirmiş. ve bencede haklı. laf kalabalığı yapanlar ortada fazla söze gerek yok!

    ee ModM bugün neler yaptın? büyük bir hışımla girdim foruma eve gelince ama birşey göremeyince senden hayal kırıklığına uğradım. lütfen ama olmuyor




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tvsapachester

    HTRD"demedim zaten iyi oku! yönetimde ne işi var..bu resmen bir şeyden anlamayan millet vekillerinin üllkenin başında olması gibi birşey. o ülkeden hiç bir hayır beklenmez!"

    Sen sıkma canını , senide alirlar yonetime , bu gece rahat rahat uyursun.Anlaşılan sen bayağı bi dert ettin kendine niye yokum yonetimde diye.


    ya usta bi oku yazdıklarımı adam akıllıda ondan sonra yorum yap! tekrar tekrar yazdırma bana. laf kalabalığı oluyo. topiği konunun başında tutuyo başka bir yararı olmuyo!!

    bundan sonra hakkımda yazılan karşıt düşüncelere çok gerekli olmadıkça cevap yazmayacağım! topği 2005 yılından çıkarıp geldikse kirlensin diye değil paylaşım yapalım die getirdik.

    herkese kolay gelsin
  • @ htrd, nurayturan2, tvsapachester, Bubly, alkandemirlek

    Arkadaşlar sakince tartışalım ve birbirimizin görüşlerine saygı gösterelim. Lütfen birbirinize karşı ağır ithamlarda ve kaba tabirlerde bulunmayın.

    PM ile gelen şikayet üzerine konuyu inceledim, zaten ayakta tutması oldukca güç olan ve dh'in diğer bölümlerine nazaran kalkınması daha bir zor olan bu bölümde marifetli birkaç arkadaş olarak birbirinize sahip çıkmaz ve konu dahilinde paylaşımlar yapmak yerine birbirinizi yerseniz idealinizden uzak bir noktaya varacağınızı belirtmek isterim.

    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 16 Mayıs 2007; 20:57:43 >
  • Arkadaşlar tekrarlamak istiyorum. Bundan sonra bu bölümde rica ediyorum hiç bir şekilde, hiç bir konuda kimse kimse ile tartışma ve kavga içeren yazışma yapmasın. Varsa özel bir konusu hemen PM e geçip orada istediği gibi birbirini yesin. Çünkü görüyoruz ki bazı arkadaşlarımızın istekleri yerine geldi. DH Forum'un bu bölümünde yani Sanal Modifiye bölümünde bundan sonra daha tutumlu daha seviyeli bir sohbet için herkez bir adım geri gidip kendini firenlesin. Bölüm için ne yorum, ne eleştri gerekiyorsa konu dışına kimse çıkmamamasını rica ediyorum.


    Saygılarımla
  • Evet arkadaşlar çalışmalarınızı sabırsızlıkla herkez bekliyor.

    Daha öncede dediğim gibi kimse kimseden Profesyonellik beklemiyor. Elinizden ne, nekadarı geliyorsa gönderin hep beraber emeğinizi değerlendirelim, görüşlerimizi yazalım, fikir alışverişi yapalım, hataları söyleyelim, öğretelim ve öğrenelim. Bence doğru olan da budur. En yakın zaman da bende dahil olmak üzere çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 17 Mayıs 2007; 9:29:25 >
  • Herkese merhabalar..


    İsmimden de belli olduğu kadarı ile adım Gülşen. Foruma yeni katıldım inş bundan sonrası da gelicektir. Nuray hanımla aynı iş yerinde çalışıyoruz. Diğer arkadaşların çalışmalarını gördüm oldukça dikkat çekici bunları daha iyi yerlerde de kullanırlarsa daha iyi yerlere gelebilirler diye düşünüyorum.


    Club e bende üye olmak istiyorum adım soyadım belli :) herkese selamlar
  • Aramıza hoş geldin gülşen :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 17 Mayıs 2007; 11:57:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.