Şimdi Ara

Sanal tur hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 360 derece sanal tur scriptine ihtiyacım var ücretsiz olarak kullanılan bildiğiniz var mı ? bi kaç şeye baktım ama tam düzgün birşey çıkmadı



  • Ben zamanında böyle bir şey geliştirmiştim.Ama sadece hobi amaçlı olarak bir şeyler yazdım.Sanal gerçeklik ile ilgili script bulup ücretsiz olacağına pek ihtimal vermiyorum.Yeni bir alan.Eğer teknik desteğe ihtiyacınız olursa özel mesajda atabilirsiniz.
    https://github.com/Mert-Erol/HouseTourVR
  • Yeni bir alan mı 🙄 yil 2011 Çanakkale'de sanal tur projemiz vardı. Baya bı çekimler vs yapmıştık. Kordon boyunu falan. Baya keyifli iştir. Kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bortecoder

    Yeni bir alan mı 🙄 yil 2011 Çanakkale'de sanal tur projemiz vardı. Baya bı çekimler vs yapmıştık. Kordon boyunu falan. Baya keyifli iştir. Kolay gelsin.
    Detaylarını paylaşma şansınız var mı? Bu tip projeler için bir yol haritası olabilir.
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Asıl iş çekim kısmında bunun. Özel lensi vardı. Ben daha çok çekilmiş olan görüntülerin google maps üzerinde markerlanmasi ve bunun sistematik yerleşimi, görsellerin yüklenmesi tarzında bir web sistem yazmistim.

    Görüntüleri çeken lens tek seferde yarım küre cekim yapabiliyordu. Biz yine de Garanti olsun diye 3 parça halinde çekip, sonrasında a o görüntüleri birleştiriyor ve böylece tam bir küre gibi görüntü elde ediyorduk. Onu yapan bir yazılım var ama hatırlamıyorum adını. Merge işlemini.

    Sonrasında linklemelerini de yapıyorduk, görüntü içinden hangi görüntüye geçeceğine dair.

    Tüm görüntüler 360⁰ görüntüye sahip oluyordu ve birbirine zincirleme bağlı. Böylece bir markerdaki görüntüye bakan kişi, iç içe linklenmiş vaziyette tüm kordonu gezebilmişti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.