Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • imustafasari İ kullanıcısına yanıt
    Hocam, 3D secure ile yapılmış satıştan nasıl haberiniz yok v.s. demiyor mu banka? bizde aynı şeyi yapacağız da alıcı sordu bana ben de size sorayım?
  • ysf17 kullanıcısına yanıt
    3d kullanmış olsanızda su sekilde bır hakkınız var sızı koruyan banka degıl basıma gelen bır olaydan ornek vereyım.

    ebaydan camera almıstım 1000 usd ye dhl ıle geldı satıcıya kesınlıkle dhl ıle gondermemesını soleıstım ozamanlar dhl korkunc rakamlar cıkarıyordu alamadım tabıkı ıade ettım satıcıda ıade kabul etmıyormus ebaydan sıkayet actım reddettıler donup paypaldan acmak ıstedım paypal zaten ebaydan acmıssınız malesef acamazsınız dedı.

    aradan bır kac hafta gectı ısbank ıle gorustum malesef ıtırazda bulunun ama olumlu sonuclanmaz muhtemelen dedı ve noıketım oyle oldu sonra bankacılık guvenlıgı ıle alakalı calısan bır arkadasım kartımın aslında vısa ve master kart tarafından korundugunu soledı ve bana vısa nın turkıyedekı numarasını verdı 532 lı bır numara ıdı aradım bır bayann actı durumu anlattım kendsı bır form gonderdı ıcerısınde su harcamaya ılıskın ısbankası kartıma su sekılde yansımıs harcamama konu olan malı urunu hızmetı teslım almadım seklınde bır formdu ımzalayıp yolladım 8 gun sonra para hesabıma gectı.

    bu olaydakı alıcımda harcamaya ıtıraz ettı kendı bankasından urun aldım ama memnun deılım harcamayı durdurmak ıstıyorum seklınde arada nasıl bır ıslem durumu var bılmıyorum ama benım sanalpazar hesabımda alıcı odemeye onay verdı yazıyordu ve bır anda alıcı para transferını durdurdu lutfen alıcı ıle temasa gecınız yazdı




  • Benide ekleyin listeye arkadaşlar, intel g3220 işlemciyi 125 tlye satmıştım, bu ayın 15 inde onayladı alıcı, para hemen gelmedi, geçen çarşamba fatura adresi eksik bilmem zımbırtısı yaptılar, düzelttim, bir haftadır bekliyorum, yatırmadılar halen.




  • mkeles84 kullanıcısına yanıt
    Macerayı severim diyorsun yani geçen gün arkadaş bana ürün satacak nasıl yaparız dedim ? oda sanalpazarı önerdi bende aman dedim parana yazık olur demek ki müşteri var müşteri var
  • 20 günün ardından param yattı bugün. İlk 18 gün site üzerinden birkaç mesaj atmak harici birşey yapmadım. 2 gün önce facebooktan mesaj attım ve aynı gün şikayetvara yazdım. Bunlar sayesinde mi yattı bilmiyorum ama deneyin isterseniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu siteyi bile bile neden kullanıyorsunuz ?
  • Selamun aleykum. 26 martta onaylanan satışımdan sonra bu problemleri öğrenmiştim. Ben de seviyeyi iyice düşürdüm. He gün 20 şer mesaj attım hem mh ne hem de facebook sayfalarına. Bugün yattı param. İllallah ettiler benden ama olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hayırlısı 11 gün oldu hala bizim de para yatmadı, bir çok msj attım şikayetvara yazdım, tc nizi onaylayın o yüzden para transferi gerçekleşmiyor dediler onayladık 2 gün kazandılar, sms onaylayın dediler 2-3 gün de öyle kazandılar ve hala bekletiyorlar...Bir daha asla bu site...
  • Benim 2 haftayi gecti , fazlada birsey degil . Istemiyorumda bu saatten sonra .

    Ben bu kadar seref yoksunu bir kurulus gormedim arkadas . Madem odeme yapamiyorsun kapa siteni insanlar madur olmasin .
  • Benimde 2180 lira var ödemesi yapılmıyor son zamanlarda para alan arkadaş varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recepdrn -- 3 Nisan 2016; 18:10:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalpazardan bir ürün sipariş etmiştim bugün ama satıcının iptali sonrası satış da iptal oldu. ben ödemeyi 3dsecure ile yapmıştım şimdi satış iptal oldu para iade olacak diye gözüküyor acaba bu durumda son zamanlarda sanalpazar ne yapıyor gördüğüm kadarıyla çoğu kişi geçte olsa parasını almış ama bu durum biraz daha farklı herhalde bilgisi olan var mı
  • Herkese selam daha önce belşrttiğim gibi bende alıcıya itiraz ettirdim hemen iptal ettiler orda iptali gördü isen sorun yok kesin alıcıya dönecek benimde bu hafta içi iptalini yapmıştım alıcı bugun akşam mesaj attı para iade olmuş sabah bana eft yapacak tahminen 3-5 iş günü içerisinde hesaba geçiyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hadi123

    sanalpazardan bir ürün sipariş etmiştim bugün ama satıcının iptali sonrası satış da iptal oldu. ben ödemeyi 3dsecure ile yapmıştım şimdi satış iptal oldu para iade olacak diye gözüküyor acaba bu durumda son zamanlarda sanalpazar ne yapıyor gördüğüm kadarıyla çoğu kişi geçte olsa parasını almış ama bu durum biraz daha farklı herhalde bilgisi olan var mı

    daha bir gün olmadan iade ettiler buradan okuduğum kadarıyla facebook dan mesaj attım hemen iade etmezseniz dava açıyorum vs. diye belki etkisi olmuştur
  • Recepdrn R kullanıcısına yanıt
    29.03.2016 tarihinde onay aldığım satış işlemin den alacağım olan 85 TL bugün itibariyle yatmış.
  • 200 liraya yakın alacağım var. Bazı onayların üzerinden 15 günden fazla geçti, geçtiğimiz hafta içi son durumu sordum ve ödemenin zamanını öğrenmek istedim.

    " xxxx

    Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir.

    Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,
    SanalPazar"


    Tamam çok büyük bir para değil ama benimde ödemem gereken faturalım var. Şurada birkaç arkadaş daha kısa sürelerde aldığını yazmış bu sefer az önce bir mesaj attım ve ağzıma geleni söyledim.

    Bu nedir yahu birine yatır birine yatırma. Hem bu kimin parasını kime vermiyor, mal mı sattında kur etkiledi. Sırtımızdan nemalanıyorlar ve paramızı vermiyorlar.

    Abi böyle iş mi olur ya, ben sana gelip kendi paramı mı isteyeceğim ya paramı vermezsen şikayet ederim diye. Kasada ki para bizlerin parası, o sanalpazarın parası değil. Küçük beyinlerine sokarlar umarım, ki cidden şikayette bulunabilirim. Ürün anlaşmazlığı olur, iade olur, kur yükselir o fiyata göndermek istemezsin, hatalı fiyat girersin para bir süre kalır sonra iade edersin. Ulen bunların hepsini anlarımda sende ki benim param nakit alıp komisyonunu kesip vereceksin. Alt tarafı olay bu




  • Ürün sattım, alan arkadaş nerdeyse ürünü eskitecek, halen paramı aktarmadılar, kaç sefer faceden siteden mesaj attım tık yok. Haram zıkkım olsun.

    Sakın ola sanalpazar denen üçkağıtçı siteye bulaşmayın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 5 Nisan 2016; 11:25:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayalci

    Ürün sattım, alan arkadaş nerdeyse ürünü eskitecek, halen paramı aktarmadılar, kaç sefer faceden siteden mesaj attım tık yok. Haram zıkkım olsun.

    Sakın ola sanalpazar denen üçkağıtçı siteye bulaşmayın derim.

    Üç kağıtçılıkla ne alakası var kardeşim adamlar mali sıkıntıya girmiş bu her şirketin başına gelebilir.Benimde param var ve sanal pazardan memnundum şimdi adamlar zora girdi diye öldürelimmi.Millet olarak düşene tekmeyi vurmayıda çok seviyoruz yani olabilir kardeşim şirket zora girebilir beddua etmek,hırsız demek yanlış adamlar iyi kötü yatırmaya çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimkk -- 5 Nisan 2016; 11:34:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimkk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hayalci

    Ürün sattım, alan arkadaş nerdeyse ürünü eskitecek, halen paramı aktarmadılar, kaç sefer faceden siteden mesaj attım tık yok. Haram zıkkım olsun.

    Sakın ola sanalpazar denen üçkağıtçı siteye bulaşmayın derim.

    Üç kağıtçılıkla ne alakası var kardeşim adamlar mali sıkıntıya girmiş bu her şirketin başına gelebilir.Benimde param var ve sanal pazardan memnundum şimdi adamlar zora girdi diye öldürelimmi.Millet olarak düşene tekmeyi vurmayıda çok seviyoruz yani olabilir kardeşim şirket zora girebilir beddua etmek,hırsız demek yanlış adamlar iyi kötü yatırmaya çalışıyorlar.

    Hocam tamamda ,

    Şöyle bir sıkıntı var.sitede ne yazıyor ? ''alıcı onay verdikten sonraki işgünü para hesaba aktarılır '' diyor doğru mu ? doğru
    konuya bakınca 15 gün parasını alamamış insanlar var doğru mu ? doğru.


    Öte yandan doğrudur sıkıntıya girmiş olabilir ama o zaman sitede derler ki '' içinde bulunduğumuz durum nedeniyle ödemeleriniz 15 gün içerisinde yapılacaktır.''
    bunu diyorlar mı ? hayır

    diğer bir durumda tamam şirket zor girmiş ödemeleri sıraya koyup yapıyor ki sıraya koyup yapıyorsa ödeme zorluğu var demektir o da ayrı bir konu ;o zaman sanalpazar neden hala aktif şekilde alım satım işlemlerine devam ediyor ;sıcak parayı 1 gün içinde bankadan alıyorlar mı ? alıyorlar almaya devam ediyorlar mı ? ediyorlar.o zaman yeni alışveriş yapan insanları neden bekletiyorlar ? haa dersin ki şirket batmamaya çalışıyor o zaman batmamak için insanların parasını alıp bekletemez bu kadar millet şirketin hissedarı mı ki sermaye koysunlar şirkete ? .

    Ne yapsın insanlar 15 gün sonra paramı aldım aman ne harika siteymiş felan mı desinler ?

    Diğer arkadaşın öyle bir kelime kullanması doğru olmamış ama sizinde bu şekilde siteyi savunup ;bu kadar parasını almaya çalışan insanı mağdur olan insanı görmezden gelip birde acımasızlıkla suçlamanızda da bir tek doğru yön göremiyorum.

    Ha sanalpazar iyiydi diğer sitelerden komisyonu vs de düşüktü gönül isterdi ki zor duruma düşmesin ama bu duruma düştüyse bunun bedelini müşterilerine bu şekilde ödetmemesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 5 Nisan 2016; 12:36:33 >




  • cobi C kullanıcısına yanıt
    17.03.2016 tarihinde onay verilen ürünün ödemesi tarafıma hala yapılmadı.

    Dün buraya olayı anlatan bir cevap yazmıştım, sanalpazara yazdığım mesaja cevap olarak bankalarla sıkıntı yaşadıklarını vs vs yazmışlar. Buraya bakıyorum benim onayımdan sonra satışları onay alan arkadaşlar günler öncesinden ödeme almışlar.

    Firma iki yüzlülük yapıyor. Kimse bir şey demesin. Az önce kargodan geldim 50 liralık bir satışım daha oldu, aslında göndermeyecektim ama hem profilim zedelenmesin hemde alıcı mağdur olmasın diye gönderdim.

    Bununla beraber parasını alamadığım satış sayısı 13'e yükseldi. Parayı er ya da geç verecekler bunu bende biliyorum ama mali açının yanında sanalpazar kalplerde çoktan battı.

    Yoksa ben yüzlerce satış yaptım, işime yarayan siteydi durduk yere kim neden lanetlesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 5 Nisan 2016; 13:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyken kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ;aslında diğer komisyonu yüksek sitelere göre daha hesaplıydı ki bence güzelde kazanıyordu ;ama goldun sıkıntısı yüzünden gold kuruluşu olduğu için güzelim sanalpazarda sıkıntılarla boğuşur oldu.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.