Şimdi Ara

Sanayide aracımın motoru alev aldı !... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sürekli gittiğim yer olduğu için sanırım hep ılımlı davrandılar , hatalarının farkındalar fakat lpg sistemine yıkma peşindeydi usta olan kişi. Ki lpg sistemim bu günle 5 -6 gün oldu daha. Olay günü dahil 3 gün lpg ile kullandım ki bu arabayı bana vermeden sızdırmazlık testi odur budur yapılıpda veriyor. Bunu usta kişiye de anlattım fakat hala lpg sistemine yıkma peşinde. Lpg tesisatı da komple yanmış , oradan başladığını iddia ediyor usta! Kişi bilmiyorum neler olacak , yapmaya başladılar aracı. Satmayı hala düşünmüyorum. Satmaya kalksam da baya zarar edeceğim bu net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DriftRacer

    Sürekli gittiğim yer olduğu için sanırım hep ılımlı davrandılar , hatalarının farkındalar fakat lpg sistemine yıkma peşindeydi usta olan kişi. Ki lpg sistemim bu günle 5 -6 gün oldu daha. Olay günü dahil 3 gün lpg ile kullandım ki bu arabayı bana vermeden sızdırmazlık testi odur budur yapılıpda veriyor. Bunu usta kişiye de anlattım fakat hala lpg sistemine yıkma peşinde. Lpg tesisatı da komple yanmış , oradan başladığını iddia ediyor usta! Kişi bilmiyorum neler olacak , yapmaya başladılar aracı. Satmayı hala düşünmüyorum. Satmaya kalksam da baya zarar edeceğim bu net.

    hocam epey zaman geçmiş fakat sonuç ne oldu ?
  • Geçmiş olsun ben de merak ettim
  • Merhabalar evet uzun bir süre geçti aradan , aracımı kendim yaptırdım yaklaşık 10 bin lira harcadım bir kaç güne bende olacak. Hepsi o ustacıklarla alakalı değil tabii bu paranın fakat yaklaşık 3 - 4 bin lirası onların suçu. Uzlaşma olmadı aramızda , insanlık edip sadece usta parasını istedik onlardan fakat onada yanaşmadılar ne yazık ki şöyle düşünün telefon ve bilgisayarıma kadar sattım. Mahkemeye verecektim fakat fatura olarak sadece belli parçaların faturası var elimde toplam 2.250 lira , 1000 lira mahkeme masrafları e bunun avukat parası falan derken bir şeye yaramayacak. Allah'ından bulsun diyip sineye çekiyorum. Bakalım yakın zaman da güzel sürprizler yapmayı düşünüyorum o haysiyetsizlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DriftRacer kullanıcısına yanıt
    ne denir ki büyük geçmiş olsun, kendine usta diyen insan kılıklıların başına kendinizi tehlikeye atmadan 1-2 çorap örmek az da olsa içinizi rahatlatacaktır.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Adamlar öyle bir elektrik tesisatı yapmış ki tek silindire benzin püskürtmemiş işemiş ve piston erimiş. O pistonu hediye edeceğim onlara anlarlar inşallah her şeyde bir hayır vardır. Hamd olsun bitti bir kaç güne kavuşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DriftRacer kullanıcısına yanıt
    Hocam çok paranız gitmiş çok. Madem kendiniz yapacaktiniz kavga edip darmadağın edip ciksaydiniz rahatlardiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Daha sonraya bırakmış oldum o işi hocam. Bakalım şu piston olayını ciddi ciddi düşünüyorum sanırım yapacağım iyi bir tecrübe olur ustacıklar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.